Erotische Verhalen

Nieuw: Switch (de_HeXX)

Erotische Verhalen Wedstrijd

De wedstrijd is beëindigd. (verhalen in nog wel ingestuurd worden, zie hieronder)

Onze lezeressen hebben Komkommertijd (Roekoe) tot het beste verhaal uitgeroepen!

Ingezonden verhalen:

Goed geschreven erotische verhalen voor vrouwen blijven van harte welkom voor publicatie op deze website. Elk gepubliceerd verhaal belonen wij met een kortingsbon t.w.v. 25 euro te besteden in onze webshop of een exemplaar van het boek van Renee van Amstel. Het verhaal dient door de inzender zelf geschreven te zijn, de auteur is in het bezit van de rechten. De auteur blijft de eigenaar van het verhaal. Wij laten binnen 7 dagen na ontvangst weten of we over gaan tot publicatie. Verhalen die op webvrouw worden gepubliceerd mogen zonder overleg niet elders gepubliceerd worden of zijn. Stuur je verhaal naar info@webvrouw.nl. Voor publicatie worden verhalen eventueel in overleg geredigeerd.

Verhaaltjes voor het slapen gaan……….

Deze site bevat verhalen geschreven door de_HeXX en anderen, de_HeXX wenst u veel leesplezier en een aangename nacht-lust.

http://www.hexx.nl/

Erotische verhalen geschreven door de_HeXX en anderen

Met enige trots vermelden wij: Dat op Webvrouw ook regelmatig verhalen van de de_HeXX te lezen zullen zijn.

Het betreft een zorg samengestelde selectie van de uitgebreide collectie goed geschreven verhalen.

De verhalen van de_HeXX onderscheiden zich duidelijk van de vele andere erotische verhalen die op het web te vinden zijn.

De verhalen zijn niet grof of pornografisch.

Zoals gezegd zijn de verhalen goed en met zorg geschreven. De verhalen zelf zijn spannend en opwindend, maar er blijft voldoende ruimte over om het beeld aan te sluiten bij je eigen fantasieën. Al lezende zul je wel begrijpen wat we bedoelen en misschien wel in de verleiding gebracht worden … geniet ervan.

Webvrouw denkt dat deze verhalen zeer goed aansluiten bij de seksuele beleving van de vrouw. Maar laat ons ook weten wat jij er van vond. Onder elk verhaal kun je (anoniem) je reactie achterlaten.

Kortom erotische verhalen, die ook echt erotisch en opwindend zijn.

We laten je niet langer in spanning, dit zijn de verhalen:

Tot slot een ‘harder’, maar absoluut smaakvol verhaal, over anale stimulatie en lichte SM. Absoluut spannend en zeker opwindend om te lezen.

Alle verhalen zijn auteursrechtelijk beschermd, maar het is natuurlijk wel toegestaan ze te printen voor eigen gebruik op een andere locatie …..

Sexverhalen.biz

Gratis geile sexverhalen voor haar en hem

http://www.sexverhalen.biz/

Een gedachte over “Erotische Verhalen”

  1. Voor meer erotisch leesplezier: Mooie spannende, pikante erotische verhalen en erotische literatuur kan je vinden op onze website https://www.depaarsekeizerin.nl/opwindende-verhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *