Erotische Verhalen

Nieuw: Blauwe regen. Over twee vrouwen en vurige verlangens. Een mooie zomers dag bij het zwembad.

Ik verplaatste mijn handen van haar nek naar haar billen. En kon niet geloven dat ik ze eindelijk voelde.

Tirza – 1 Als Tirza ontdekt dat haar vriend Alex vreemdgaat, zet ze hem onherroepelijk haar huis uit. Als ze na 3 dagen weer aan het werk gaat ontmoet ze de beeldschone Eline…

Er schiet een tinteling door mijn lichaam en onwillekeurig moet ik een beetje lachen. Wat doet ze met me? Ik heb nog nooit zoiets voor een andere vrouw gevoeld!…

Erotische verhalen voor vrouwen

Wij vrouwen houden wel van een spannend verhaaltje… toch? Lekker voor het slapen gaan of juist om in de juiste stemming te komen. In tegenstelling tot mannen laten we ons veel minder snel visueel prikkellen, maar als er een verhaal aan vast zit dan kunnen we daar ook zeker van genieten. We hebben verhalen over verschillende onderwerpen, soms zit het spannende in het ‘stiekeme’, bijvoorbeeld het gevoel dat je betrapt zou kunnen worden, maar we hebben ook verhaaltjes over (soft) BDSM of zelfs anale seks. Wat wind jou het meeste op? Ontdek het met onze porna verhalen!

Je kunt meer genieten als je weet wat jij prettig vindt, naast een lichamelijk zelfonderzoek ontdekt je met lezen ook wat je gedachten met je (willen) doen….

Laat je gaan

Niet alleen voor het slapen. Wind het je op en ben je in de juiste stemming is het ook heerlijk om jezelf eens lekker te verwennen tijdens het lezen. Na een orgasme, zorgen de endorfinen vanzelf dat je gelukzalig zult inslapen 🙂 Als extra tip wil ik je meegeven ook onze stimulerende gel eens een keer te proberen!

Vibrators en stimulators

Of help ons mee in onze zoektocht naar vrouwvriendelijke vibrators en andere speeltjes. Bekijk ook de vibrators en stimulators uit de “Lief voor mij” lijn. De “Bries” is een fijne luchtdrukstimulator voor je clitoris, terwijl “Voel me” een prettige allround vibrator is.

Erotische Verhalen Wedstrijd

De wedstrijd is beëindigd. (verhalen in nog wel ingestuurd worden, zie hieronder)

Onze lezeressen hebben Komkommertijd (Roekoe) tot het beste verhaal uitgeroepen!

Ingezonden verhalen

Goed geschreven erotische verhalen voor vrouwen, ook wel porna verhalen, blijven van harte welkom voor publicatie op deze website. Elk gepubliceerd verhaal belonen wij met een kortingsbon t.w.v. 25 euro te besteden in onze webshop of een exemplaar van het nieuwste boek van Jennifer Probst. Het verhaal dient door de inzender zelf geschreven te zijn, de auteur is in het bezit van de rechten. De auteur blijft de eigenaar van het verhaal. Wij laten binnen 7 dagen na ontvangst weten of we over gaan tot publicatie. Verhalen die op webvrouw worden gepubliceerd mogen zonder overleg niet elders gepubliceerd worden of zijn. Stuur je verhaal naar info@webvrouw.nl. Voor publicatie worden verhalen eventueel in overleg geredigeerd.

Verhaaltjes voor het slapen gaan……….

Deze site bevat verhalen geschreven door de_HeXX en anderen, de_HeXX wenst u veel leesplezier en een aangename nacht-lust.

http://www.hexx.nl/

Erotische verhalen geschreven door de_HeXX en anderen

Met enige trots vermelden wij: Dat op Webvrouw ook regelmatig verhalen van de de_HeXX te lezen zullen zijn.

Het betreft een zorg samengestelde selectie van de uitgebreide collectie goed geschreven verhalen.

De verhalen van de_HeXX onderscheiden zich duidelijk van de vele andere erotische verhalen die op het web te vinden zijn.

De verhalen zijn niet grof of pornografisch.

Zoals gezegd zijn de verhalen goed en met zorg geschreven. De verhalen zelf zijn spannend en opwindend, maar er blijft voldoende ruimte over om het beeld aan te sluiten bij je eigen fantasieën. Al lezende zul je wel begrijpen wat we bedoelen en misschien wel in de verleiding gebracht worden … geniet ervan.

Webvrouw denkt dat deze verhalen zeer goed aansluiten bij de seksuele beleving van de vrouw. Maar laat ons ook weten wat jij er van vond. Onder elk verhaal kun je (anoniem) je reactie achterlaten.

Kortom erotische verhalen, die ook echt erotisch en opwindend zijn.

We laten je niet langer in spanning, dit zijn de verhalen:

Tot slot een ‘harder’, maar absoluut smaakvol verhaal, over anale stimulatie en lichte SM. Absoluut spannend en zeker opwindend om te lezen.

Alle verhalen zijn auteursrechtelijk beschermd, maar het is natuurlijk wel toegestaan ze te printen voor eigen gebruik op een andere locatie …..

Sexverhalen.biz

Gratis geile sexverhalen voor haar en hem

http://www.sexverhalen.biz/