Gynotex

Ontdek de voordelen van een nieuwe generatie tampons.

Geen enkele moderne vrouw zal de menstruatie als een aantrekkelijke periode ervaren. Naast de voorkomende fysieke ongemakken, vormt de menstruatie niet zelden ook een praktisch obstakel voor de voortgang van het leven van alledag. Je herkent ongetwijfeld: weg, een weekendje uit met vrienden en weer een paar dagen niet sporten, zwemmen of sauna. En tijdens de menstruatieperiode raakt vrijen ook al snel onderaan het lijstje met leuke dingen.

Vaginale ongemakken

Doordat gynotex net als “gewone” tampons de menstruatievloeiing absorbeert kunnen vaginale ongemakken ontstaan. Tampons zuigen niet alleen het menstruatiebloed op. Ook het vocht dat de vagina gezond houdt verdwijnt. Hierdoor krijgen bijvoorbeeld schimmels een kans. En kan jeuk irritatie en droogte ontstaan.

Overweeg bij terugkerende vaginale ongemakken en het minder zin hebben om te vrijen een menstruatieproduct dat je bloed alleen opvangt. Herbruikbare menstruatiecups zijn duurzaam en gezond. Wil je schoon en hygiënisch kunnen vrijen tijdens je menstruatie, dan is de Easecup menstruatiedisk een goed alternatief.

Twee types

Gynotex wordt dus geleverd in twee types. Dry en Wet. Gynotex Wet bevat aseptisch glijmiddel, zodat u de tampon niet zelf meer moet voorzien van een glijmiddel. Soft tampons geven een veilig en zeker gevoel bij sport en zijn prettig in gebruik bij saunabezoek.

Optimale zekerheid

Gynotex soft tampons zijn ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke gegevens uit de gynaecologie en nemen door hun speciale samenstelling en werking een aanzienlijk deel van die nare obstakels weg.

Tijdens het neuken ondervinden beide partners geen enkele hinder van deze tampon. Ook geeft de optimale zekerheid elke vrouw de absolute vrijheid om te zwemmen of een sauna te bezoeken tijdens haar menstruatie. En tijdens welke andere lichamelijke activiteit dan ook zal de Gynotex soft tampon volstrekt niet voelbaar zijn.

Maximale hygiëne

Het principe achter Gynotex soft tampons bestaat eigenlijk al honderden jaren. Al in de 18e eeuw gebruikten vrouwen natuursponsjes tijdens hun menstruatieperiode. Aangezien men in die tijd nog weinig aandacht besteedde aan comfort en hygiëne, ontstonden vaak infecties.

Echter met de enorme kennis en onderzoeksgegevens van onze huidige tijd is dit bij Gynotex tampons nu verleden tijd. Gynotex combineert dit aloude principe met de meest steriële productieprocessen en wijzen van verpakking. Er wordt niets aan het toeval overlaten. Uiteraard staan Comfort en hygiëne dus hoog in het vaandel.

Optimale verdraagzaamheid

Gynotex soft tampons worden vervaardigd uit absoluut gifvrij en milieuvriendelijke sponsmaterialen. Dit materiaal bevat dus nul komma nul chemische bestandsdelen bevat. Hierdoor worden irritaties in de intieme delen volledig uitgesloten. Het gewicht per tampon is slechts 2 gram met een absorptievermogen dat ver boven het gemiddelde ligt van de traditionele producten.

Vrijen met een draadloze tampon

Met deze wellness Tampon kun je ook schoon en comfortabel vrijen tijdens je ongesteldheid. Én je hoeft zelf niks uit te leggen als je daar geen zin in hebt. Want je partner voelt er niks van.

Let op! Een wellness tampon beschermt niet tegen s.o.a.’s (geslachtsziekten), de kans op zwangerschap wordt ook niet verkleint. Overigens is de kans op zwangerschap tijdens je menstruatie wel te verwaarlozen.

Gebruiksaanwijzing

De Gynotex soft-tampons zijn gesteriliseerd en apart verpakt. Het doel van de tampon is het afsluiten van de baarmoedermond. Hierdoor wordt seks tijdens de menstruatie periode probleemloos. Tevens wordt een bezoek aan sauna en zwembad mogelijk. Zonder meer is het een uitkomst voor zowel de sportieve als de werkende vrouw.

Belangrijk is dat de Gynotex soft-tampon juist is aangebracht.