SM, een scenario

Bries is dé luchtdruk vibrator van ‘lief voor mij’ en bezorgt je sensationele orgasmes! Bestel nu met 10% korting, met kortingscode “2020zomerbries”.

Het onderstaande een “verhaal” is in feite een scenario dat je zelf kunt toepassen als je wilt gaan experimenteren met DBSM. Er wordt een complete sm-sessie beschreven, je kunt het lezen als verhaal. Ook kun je zelf bepaalde elementen opnemen in je eigen spel. Kortom laat je prikkelen, verleiden en opwinden.

De sub ontkleedt en wast de meester

De Meester en de sub betreden de kamer. De sub moet zich onmiddellijk uitkleden en een stortbad nemen. In haar dienende rol ontkleedt zij dan de Meester en wast hem helemaal. Dan volgt bij deze sessie een “onderzoek” van anus, vagina en borsten en er wordt nagegaan hoe vlug de sub tot een orgasme komt.

Wat kan de sub verdragen?

De sub moet op de buik gaan liggen met gespreide armen en benen en wordt vastgebonden. Dan wordt getest wat de sub kan verdragen aan slagen op de billen. De slagen met de hand worden al maar harder. Als de sub “genade” zegt, houdt de Meester onmiddellijk op. Vervolgens doet de Meester medische handschoenen aan. Hij gaat met één vinger in de anus, hij kromt de vinger en maakt een “kom hier” beweging. Een wee gevoel doorstroomt de sub. Zij voelt iets trillen in haar anus, een dildo met vibrator zit in het kontje.

De meester houdt van een glad lichaam zonder haar…

De sub wordt losgemaakt. Zij moet zich op de rug leggen. En wordt weer vastgebonden met gespreide benen en armen. De Meester gaat na of de sub intiem geschoren is. Desnoods scheert de Meester zelf de sub. De Meester houdt van gladde lichamen zonder haar. Een kaal kutje is niet alleen zeer mooi, het is ook een teken van onderdanigheid.

Test van de borsten en tepels

De binnenkant van de dijen wordt gemasseerd en het kutje even aangeraakt, meestal raakt de sub echt opgewonden. Dan wordt getest wat de borsten en tepels kunnen verdagen. De Meester nijpt in de tepels, als de sub uitdagend hem recht in de ogen kijkt daagt ze daarmee de Meester uit. Natuurlijk vraagt zo’n houding om straf. Mogelijke straffen zijn: slagen op de borsten met de vlakke hand, de ballen van de Meester in de mond nemen, op zijn tepels zuigen, of hem likken.

Nu wordt het kutje getest…

Langzaam dalen de handen van de Meester naar beneden. Eén vinger gaat in het kutje en stopt precies op de de G-spot. Met de duim van de andere hand drukt hij op het perineum, juist tussen anus en het kutje, tegelijk speelt hij met het klitje. De sub hijgt van genot en plots…. een orgasme. Hij wacht even tot het orgasme wegstroomt. Daarna gaat één vinger in het kutje, dan twee, eventueel drie, enz. om na te gaan wat het subje aankan, dit altijd met medisch handschoenen aan.

Billenkoek om te gehoorzamen

De sub wordt losgemaakt en gaat bij de Meester over de knie voor billenkoek tot zij “genade ” roept. De Meester gedraagt zich als schoolmeester of baas en geeft bevelen. De sub moet hem gehoorzamen. Doet de sub dat niet dan volgt straf. De Meester recht in de ogen kijken bijvoorbeeld is provocerend, dus volgt “straf” tot de sub haar ogen neerslaat.

Japanse bondage als straf

In dit geval kan de straf zijn: rechtop staand, met gespreide benen, een prachtige Japanse bondage; klemmen en gewichten aan de tepels en aan de schaamlipjes; slaan met de hand of een paardenzweepje op de kont of op het kutje na het verwijderen van de klemmen en gewichten.

Nieuwe vernederingen volgen…

De bondage wordt losgemaakt. De sub moet gaan zitten op een stoel, met gespreide benen, de armen worden achter de rug vastgebonden. Nieuwe vernederingen volgen, slaan op het kutje, spelen met het kutje afgewisseld met strelingen. Als de Meester het kutje likt en aan het klitje gaat zuigen, zinkt het subje weg in gelukzaligheid.

Dan wordt zij los gemaakt en moet op de knieën gaan zitten, voorarmen op de grond, met de kont helemaal omhoog dus alles goed bereikbaar. Een dildo gaat in het kontje, warm kaarsvet druppelt op haar als de sub daarvan houdt. De meester speelt met de fraai naar beneden hangende borsten.

Fisting tot een kettingorgasme volgt…

De Meester gaat soms, met het hoofd, onder de borsten liggen en beroert met zijn mond borsten en tepels.
Dan komt de apotheose. Zij gaat op de rug in een gemakkelijke houding liggen, de benen opgetrokken en wijd gespreid. Eén vinger, dan twee, dan drie vingers gaan in het kutje. De Meester draagt weeral medische handschoenen en gebruikt veel glijmiddel.

De vier vingers worden bij elkaar gebracht en gaan langzaam in het kutje. De duim wordt bij de vingers gevoegd, langzaam, zeer langzaam verdwijnt de hele hand in het kutje. Een geoefende sub kan dat aan. Wanneer de hand dan gebald wordt en voorzichtig heen en weer gedraaid raakt de sub in extase, orgasme na orgasme. Kortom een kettingorgasme.

Vuistneuken vraagt een lang voorspel en een zeer voorzichtig naspel. Weinig vrouwen kunnen dat aan of willen dit niet, gewoon om dat ze het niet kennen. De sub smeekt soms om de Meester haar dankbaarheid te uiten. Spelen met zijn ballen, fellatio, de Meester strelen.

Dan behaagt de sub de meester

Dan is het de beurt aan de sub om de Meester te behagen, zij moet hem masseren met veel olie, hard met zijn ballen en penis spelen, zijn anus beroeren, kortom de Meester opwinden.

Als dank krijgt de sub een massage met veel olie en krijgt en geeft een body-to-body massage.
Bij die massage wordt veel massageolie gebruikt. Zo’n glimmend lichaam heeft een zeer groot erotiserend effect. Er heerst een vertederende sfeer tussen sub en Meester, die ver kan leiden….

De vakkennis van de Meester leidt tot genot

Het genot van de Meester zit in zijn Dominantie, zijn “vakkennis” om de sub naar de hoogste toppen van het genot te voeren, ook in de afwisseling van strengheid en tederheid.

Zoals in de muziek zijn veel variaties mogelijk. De sub kan dit scenario naar wens aanvullen of wijzigen.

D.

En jij? Wat is jouw scenario?

Wat vond je van het scenario van D.? En hoe ziet jouw scenario eruit. Of verlang jij naar iets totaal anders. Ik hoop dat je het met mij wilt delen via jouw eigen geschreven erotische verhaal.  Stuur je zelfgeschreven verhaal naar info@webvrouw.nl voor publicatie op deze website. Elk gepubliceerd verhaal belonen wij met een kortingsbon t.w.v. 25 euro te besteden in onze webshop.