SM, een verhaal

De Meester en de sub betreden de kamer. De sub moet zich onmiddellijk uitkleden en een stortbad nemen. In haar dienende rol ontkleedt zij dan de Meester en wast hem helemaal. Dan volgt bij deze sessie een “onderzoek” van anus, vagina en borsten en er wordt nagegaan hoe vlug de sub tot een orgasme komt. De sub moet op de buik gaan liggen met gespreide armen en benen en wordt vastgebonden. Dan wordt getest wat de sub kan verdragen aan slagen op de billen. De slagen met de hand worden al maar harder. Als de sub “genade” zegt, houdt de Mtr. onmiddellijk op. De Mtr. doet nu medische handschoenen aan, gaat met één vinger in de anus, hij kromt de vinger en maakt een “kom hier” beweging. Een wee gevoel doorstroomt de sub. Zij voelt iets trillen in haar anus, een dildo met vibrator zit in het kontje.

De sub wordt losgemaakt moet zich op de rug leggen en wordt weer vastgebonden met gespreide benen en armen. De Mtr. gaat na of de sub intiem geschoren is. Desnoods scheert de Mtr. zelf de sub. De Mtr. houdt van gladde lichamen zonder haar. Een kaal kutje is niet alleen zeer mooi, het is ook een teken van onderdanigheid. De binnenkant van de dijen wordt gemasseerd en het kutje even aangeraakt, meestal raakt de sub echt opgewonden. Dan wordt getest wat de borsten en tepels kunnen verdagen. De Meester nijpt in de tepels, als de sub uitdagend hem recht in de ogen kijkt daagt ze daarmee de Meester uit. Zo’n houding vraagt om straf; die straf is slagen op de borsten met de vlakke hand, of de ballen van de Meester in de mond nemen, of op zijn tepels zuigen, of hem likken. Langzaam dalen de handen van de Meester naar beneden. Eén vinger gaat in het kutje en stopt precies op de de G-spot. Met de duim van de andere hand drukt hij op het perineum, juist tussen anus en het kutje, tegelijk speelt hij met het klitje. De sub hijgt van genot en plots…. een orgasme. Hij wacht even tot het orgasme wegstroomt. Daarna gaat één vinger in het kutje, dan twee, eventueel drie enz. om na te gaan wat het subje aankan, dit altijd met medisch handschoenen aan.
De sub wordt losgemaakt en gaat bij de Mtr. over de knie voor billenkoek tot zij “genade ” roept. De Mtr. gedraagt zich als schoolmeester of baas en geeft bevelen. De sub moet hem gehoorzamen. Doet de sub dat niet dan volgt straf.  De Mtr. recht in de ogen kijken bijvoorbeeld is provocerend, dus volgt “straf” tot de sub de ogen neerslaat.
Die straf kan zijn: rechtop staand, met gespreide benen, een prachtige Japanse bondage; klemmen en gewichten aan de tepels en aan de schaamlipjes; slaan met de hand of een paardenzweepje op de kont, op het kutje na het verwijderen van de klemmen en gewichten.
De bondage wordt losgemaakt. De sub moet gaan zitten op een stoel, met gespreide benen, de armen worden achter de rug vastgebonden. Nieuwe vernederingen volgen, slaan op het kutje, spelen met het kutje afgewisseld met strelingen. Als de Meester het kutje likt en aan het klitje gaat zuigen, zinkt het subje weg in gelukzaligheid. Dan wordt zij los gemaakt en moet op de knieën gaan zitten, voorarmen op de grond, met de kont helemaal omhoog dus alles goed bereikbaar. Een dildo gaat in het kontje, warm kaarsvet druppelt op haar als de sub daarvan houdt, spelen met de fraai naar beneden hangende borsten. De Mtr. gaat soms, met het hoofd, onder de borsten liggen en beroert met zijn mond borsten en tepels.
Dan komt de apotheose. Zij gaat op de rug in een gemakkelijke houding liggen, de benen opgetrokken en wijd gespreid. Eén vinger, dan twee, dan drie vingers gaan in het kutje. De Mtr. draagt weeral medische handschoenen en gebruikt veel glijmiddel. De vier vingers worden bij elkaar gebracht en gaan langzaam in het kutje. De duim wordt bij de vingers gevoegd, langzaam, zeer langzaam verdwijnt de hele hand in het kutje. Een geoefende sub kan dat aan. Wanneer de hand dan gebald wordt en voorzichtig heen en weer gedraaid raakt de sub in extase, orgasme na orgasme, kortom een kettingorgasme.
Vuistneuken vraagt een lang voorspel en een zeer voorzichtig naspel. Weinig vrouwen kunnen dat aan of willen dit niet, gewoon om dat ze het niet kennen. De sub smeekt soms om de Mtr. haar dankbaarheid te uiten. Spelen met zijn ballen, fellatio, de Mtr. strelen.
Dan is het de beurt aan de sub om de Meester te behagen, zij moet hem masseren met veel olie, hard met zijn ballen en penis spelen, zijn anus beroeren, kortom de Meester opwinden.
Dan krijgt de sub een massage met veel olie en krijgt en geeft een body-to-body massage.
Bij die massage wordt veel massagolie gebruikt. Zo’n glimmend lichaam heeft een zeer groot erotiserend effekt. Er heerst een vertederende sfeer tussen sub en Meester, die ver kan leiden….
Het genot van de Mtr. zit in zijn Dominantie, zijn “vakkennis” om de sub naar de hoogste toppen van het genot te voeren, ook in de afwisseling van strenghed en tederheid.

Zoals in de muziek zijn veel variaties mogelijk. De sub kan dit scenario naar wens aanvullen of wijzigen.

D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *