Yoni eggs, omdat je het verdient

Yoni EggsHeb je al eens gehoord van een Yoni egg? Het yoni-ei is een kristallen ei dat in de vagina wordt ingebracht, en waarmee diverse oefeningen gedaan kunnen worden om de bekkenbodem te trainen. Yoni eieren hebben hun oorsprong tantrische en natuurgeneeskunde, sommige mensen noemen het daarom ook wel een tantrisch ei of energie-ei.

Je kunt de eieren in verschillende mineralen krijgen en elk mineraal heeft een eigen energetische werking. In onze webshop zullen we per ei ook beschrijven welke energieën en eigenschappen er aan het materiaal toegeschreven worden. Op die manier kun je een goede keuze maken voor het ei of set van eieren die het beste bij je past. Per kristalsoort kan ook het gewicht van een ei anders zijn, wat een ander gevoel kan gegeven.

Het trainen van de bekkenbodem is belangrijk, het maakt je bewust van je lichaam en is goed voor je eigenwaarde.

Voordelen van het gebruik van yoni-eieren:

  • verstevigt de bekkenbodemspieren en de vagina-spieren
  • voorkomt incontinentieproblemen en orgaanverzakking
  • bevordert het orgastisch vermogen (je kunt makkelijker klaarkomen en het orgasme voelt vaak intenser)
  • geeft een gevoel van stevigheid
  • bevordert de energetisering en doorbloeding van de onderbuik en het vasthouden van energie
  • maakt het gebruik van menstruatiecups makkelijker

Een onze webshop vind je ook andere trainers voor de bekkenbodem.

Een gezonde bekkenbodem en gezond vaginaal milieu zorgen er voor dat je goed in je vel komt te zitten. Als je hier bewust aan werkt en actief mee bezig bent, geeft dat extra zelfvertrouwen, je bent goed voor jezelf (aardig lief) en leert je lichaam beter kennen. Het trainen van de bekkenbodem en het creëren van meer bewustzijn over je lichaam, en vrouwelijke organen in de onderbuik staan bij ons voorop in het aanbevelen van de yoni-eieren.

Het yoni-ei werd al door de Taoisten gebruikt om de bekkenbodemspieren te verstevigen. De Taoisten gebruikten eieren van Jade, om om die reden raden veel mensen ook een jaden ei aan om mee te beginnen. De Yoni eggs die wij verkopen hebben 3 verschillende maten (small, medium en large). Je begint met een groot ei en naarmate je meer getraind en bedreven raakt kun je een kleiner ei proberen.

De meest yoni-eieren hebben een gaatje waardoor je een touwtje kunt vast maken. Met het touwtje kun je het ei gemakkelijk verwijderen, maar je kunt het ook gebruiken voor extra oefeningen. Tandflosdraad (tandzijde) kan gebruikt worden als touwtje, gebruik wel de ongekleurde en geurloze versie zonder extra toevoegingen. Wie een tijdje met het ei oefent heeft geen touwtje meer nodig en het ei zelf naar buiten duwen met de bekkenbodemspieren. Een eitje leggen 🙂

Lees verder: Oefeningen met Yoni eieren of bestel direct ons Jade Yoni ei.