Erotische artikelen

Deze pagina’s geven een overzicht van erotische artikelen voor vrouwen. Bruikbaar als ter verrijking van je sexleven of om lekker te kunnen masturberen. Hoe beter jij vertrouwd bent met je lichaam, weet hoe je vulva in elkaar zit en wat jij prettig vindt, hoe beter je ook kunt genieten van het erotisch spel. Ik raad je daarom ook zeker aan regelmatig eens op ontdekkingstocht te gaan en een zelfonderzoek uit te voeren.

Train de bekkenbodemspieren voor meer seksplezier

Ook yoni-eggs en de daarbij behorende oefeningen kunnen je helpen om meer te genieten van het vrijen en het erotische spel. Met deze energie eieren train je ook de bekkenbodemspieren. Door het trainen van de bekkenbodemspieren kun je ook een aantal voordelen tijdens het vrijen ervaren; Makkelijker klaarkomen, betere en langere orgasmes ervaren. In plaatst van yoni-eggs kun je ook een bodembekkentrainer in de vorm van vaginale balletjes gebruiken.

Erotische artikelen niet alleen voor jezelf…

Op de onderliggende pagina’s bespreken we o.a. vibrators, vaginaal ballen en tril-eieren. Uiteraard kun je hierop zelf ook weer reageren. Erotische artikelen zijn natuurlijk fijn om mee te masturberen, maar gebruik tijdens het vrijen met je partner is ook niet verboden hoor…