Tepelpiercings

Een tepelpiercing heeft geen functioneel nut. Je kunt er één nemen omdat je dat mooi vindt. Het laten zetten van een tepelpiercing is iets waar je goed over na moet denken.

Na het zetten duurt het ongeveer 6-8 weken voordat de wond helemaal genezen is. In die periode moet je de piercing goed verzorgen. De eerste weken kun je beter niet zwemmen. Vaak is de tepel de eerste weken pijnlijk.

Veel vrouwen beschrijven een grotere gevoeligheid van de tepel na plaatsen van de piercing. Meestal wordt dit positief geassocieerd. Het geeft een prettig of zelfs opwindend gevoel. Het kan je echter ook gaan irriteren.

Heb je een tepelpiercing of wil je er een gaan nemen? Laat het ons weten.

zie ook: Intiem piercings

Japans vuur, tepelsieraardTepelsieraden zonder piercing

Er zijn ook tepelsieraden waarvoor geen piercing nodig is. Zo kun je eerst eens kijken of het je wel bevalt.
Japans vuur – Twee metalen staafjes waartussen je een tepel klemt. Met een rubber schuifje kun je ze zwaarder of lichter afstellen maar je moet echt wel iets kunnen hebben om dit Japanse Vuur aan te kunnen… Sensueel & Sexy!

Tepelpiercings en SM

De relatie tussen tepelpiercings en sadomasochisme wordt snel gelegd. Een piercing is toch vooral voor de sier. Natuurlijk kun je ook aan de piercing van alles hangen, maar er zijn genoeg speeltjes die niet gepiercet hoeven te worden. Tepelklemmen zijn speciaal gemaakt voor het SM-spel en daarom ook veel veiliger. Als genot en pijn samen gaan zorgt je lichaam voor het sensationele gelukshormoon ‘endorfine’. Je lichaam is een gratis genotfabriek! Maak er gebruik van!

Open bh’s

Tepelsieraden draag je niet altijd alleen voor jezelf. Soms wil je ze ook wel eens tonen. Er bestaan diverse bh’s met een open of een kwart cup. Bijvoorbeeld BACI Open cup Bh + String in haltermodel is gemaakt van bandjes die de borst omhullen. De ruches van de bovenzijde van de cups worden herhaald op de perfect bijpassende string. Van Baci, de nummer één in pittige designs.