G-spot

De G-spot was ooit een veel besproken onderwerp. Veel besproken wil in dit geval nog niet zeggen dat je er veel wijzer van werd.

De G-spot of gplek of voluit Grafenberg plek is een gevoelig plekje in de vagina. De G-spot ligt aan de voorzijde van de vagina net achter het schaambeen.

Bij sommige vrouwen is de G-spot duidelijker voelbaar als bij andere vrouwen. Soms is er helemaal niets te voelen, soms een kleine verhoging en in andere gevallen een geribbelde structuur.

De G-plek is waarschijnlijk een overblijfsel van wat bij mannen de prostaat vormt. De G-spot bevat in elk geval een hoge concentratie aan zenuwuiteinden wat het een gevoelig plekje maakt. Tijdens seksuele opwinding zwelt de G-plek op.

Vaginaal Orgasme(s)

Door het stimuleren met van de G-spot kunt je een vaginaal orgasme krijgen. Door veel vrouwen wordt zo’n orgasme beschreven als intenser als een clitoriaal orgasme.

Stimulatie van de G-spot kan het beste met je hand (vingers). Er zijn ook speciale vibrators voor het stimuleren van deze zone.

Vrouwelijk ejaculatie

Vrouwen kunnen net als mannen ejaculeren. Bij de vrouwelijk ejaculatie, ook wel Amrita genoemd, komt bij het klaarkomen een grote hoeveelheid vocht vrij. In sommeige gevallen spuit het letterlijk naar buiten.

Bij sommige vrouwen (niet vaak) gebeurd dit vrij gemakkelijk. Stimulatie van de G-spot kan de vrouwelijk ejaculatie opwekken, ook voor vrouwen die nog nooit eerder een ejaculatie hebben gehad.

Stimulatie van de G-spot

Breng 1 of twee vingers, ongeveer twee kootjes diep, in de vagina met de palm gericht naar de navel. Buig je vingers zachtjes zodat ze de voorste wand van de vagina strelen. Je zou een verhoogd plekje kunnen voelen of een serie ribbeltjes of misschien ook niets speciaals. Uiteraard kunnen dit ook de vingers van jouw partner zijn.Dat klinkt gemakkelijker dan het is. Het inbrengen van de vingers zal geen probleem vormen, het vinden van het juiste plekje wel. Ook de juiste manier van stimuleren zal met enig geduld gezocht moeten worden.

Neem de tijd, zorg dat je al voldoende opgewonden bent. Probeer goed te voelen wat je fijn vindt.

Zeker als je nog eerder op deze manier bent klaargekomen is het soms lastig te bepalen of je op de goede weg bent. Sommige vrouwen beschreven de de stimulatie als uiterst prettig, maar er zijn ook vrouwen die het eerder een gevoel geeft dat ze moeten plassen.

Mocht het je toch lukken (uiteindelijk lukt het bijna iedereen) op deze manier klaar te komen dan kan het gevoel zeer intens zijn.

Stimulatie zou zoals gezegd dus kunnen leiden tot een ejaculatie. Juist dit blijkt voor veel vrouwen verwarrend. Soms ontstaat er twijfel over de vraag of het vrijgekomen vocht geen ejacluatievocht is maar urine. Dat laatst leidt soms (onterecht) tot een gevoel van schaamte. Deze gedachten kan versterkt worden omdat dat stimulatie, zoals eerder beschreven, soms een (licht) gevoel van moeten plassen geeft.

Van te voren plassen neemt de twijfel weg. Mocht het niet helemaal duidelijk zijn welk vocht vrijkomt als jij intens (vaginaal)klaarkomt, vraag je dan vooral af of je dat wel wat uitmaakt, het gaat er vooral om dat je geniet.

Vocht kan inderdaad ejacluatievocht zijn. Het is ook goed mogelijk dat alle extra opwinding je gewoon natter bent dan normaal. En, ja, sommige vrouwen vrouwen kunnen een (beetje) plassen als ze zich bij het klaarkomen helemaal laten gaan.

Alle Vrouwen Kunnen Ejaculeren. In 7 stappen naar een spuitorgasme

Zo Krijg Jij Ook Een Fantastisch Spuitorgasme

“Ik heb een boek geschreven dat makkelijk en praktisch uitleg geeft over alle wonderen van het spuitorgasme.”

Het boek is toegankelijk, leuk om te lezen en… verandert 100% zeker jouw seksleven.

Je zal meer voelen, meer weten en meer bereiken in bed zonder moeite. In korte tijd ben je helemaal op de hoogte en kan je lekker aan de slag met jezelf en jouw partner.

Ontdek hoe je zonder moeite;

  • kan ejaculeren
  • tot nieuwe, zalige orgasmen komt
  • veel langer kan vrijen met je partner
  • allerlei handige oefeningen kan doen om nog meer te voelen
  • direct nieuwe dimensies aan je seksleven toevoegt

http://www.alle-vrouwen-kunnen-ejaculeren.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *