Lingerie

Het dragen van (sexy) lingerie

Het verschil tussen gewoon ondergoed en lingerie is het speciale, lingerie kan (extra) mooi of spannend zijn. Ook is het vaak gemaakt van een speciaal materiaal; kant, zijde, satijn, leer of latex.

Je kunt natuurlijk lingerie dragen omdat je partner dat mooi of sexy vindt. Op die manier kun je iets speciaals doen en er extra verleidelijk uitzien. Ook voor jou kan de gedachten er verleidelijk uit te zien, (al voor het vrijen) je extra opwinding geven.

Maar je kunt lingerie ook voor jezelf dragen. Jij alleen weet wat er voor moois onder je kleding zit, op die manier kun je een speciaal gevoel voor jezelf creëren. Lingerie wordt dan iets dat je jezelf gunt, iets speciaals en moois wat jij verdiend omdat jij bijzonder bent. Het dragen van mooie lingerie kan je zelfverzekerder maken.

Hoe dan ook is lingerie (tenzij je het misschien cadeau krijgt) iets van jou. Niemand kent jouw geheim, tot jij het toont …

Waarom draag jij lingerie?

Dreamgirl lingerie

Dreamgirllingerie.nl is een sterk groeiende webshop en promoot het bekende merk Dreamgirl lingerie in Nederland. Dreamgirllingerie.nl heeft een online winkel opgezet waar alle ontwerpen snel een eenvoudig te bestellen zijn. Naast de vriendelijke vormgeving en makkelijke navigatie, waardoor relevante informatie snel te vinden is, zijn ook voorraden en van elke kleur optie fotos zichtbaar voor klanten. Je ziet dus wat precies wat je koopt.

http://www.dreamgirllingerie.nl/ (of bestel met korting via EuroClix bij Dreamgirl lingerie)

Skiny underwear

Squairs is een webshop die zowel heren- als damesondergoed verkoopt en heeft als enige in Nederland Skiny Underwear uit Oostenrijk. Skiny staat voor hoogwaardige producten met een uitstekende pasvorm en gebruikt alleen de beste materialen om het mooiste ondergoed te creëren. De collectie bestaat uit hempjes, beha’s en leuke bikini’s. Allemaal voor een zeer betaalbare prijs.

Bezoek de website van Squairs, of koop Skiny Underwear met korting via EuroClix

Björn Borg dames

Voor meiden en dames omvat de collectie van Björn Borg minishorts, hipsters, beha’s en hemdjes. Björn Borg is er ook voor de stoere vrouw. De speciale collectie van Björn Borg staat voor sportief, stylish, sexy en comfortabel. Het Björn Borg ondergoed is vooral te herkennen aan de logo band en de handtekening op de shorts van de befaamde oud-proftennisser.

Meer informatie op de website van BHmaat