Pijpen (Fellatio)

Fellatio is het ‘nette’ woord voor pijpen. Bij pijpen neemt de vrouw (of man, maar dit is Webvrouw) de penis van een man in haar mond. Op deze manier kan zij de man bevredigen.

Gepijpt worden is voor een man vaak erg opwindend, maar voor de vrouw levert het in elk geval geen directe seksuele stimulatie. Toch kan pijpen, ‘als onderdeel van het spel’, als (erg) opwindend ervaren worden. Pijpen is natuurlijk heel intiem, iets wat de meeste vrouwen niet zomaar doen. De intimiteit, de gedachten aan het genot van de man en de gedachten aan wat nog komen gaat … kunnen pijpen ook voor de vrouw een opwindend onderdeel van het vrijen maken.

Misverstanden over pijpen

Verder bestaan over pijpen vooral veel misverstanden. Vanuit de pornoindustrie (gemaakt voor en door mannen) ontstaat het beeld van een ‘geile’ vrouw, die gulzig een penis naar binnen hapt, met als enige doel zoveel mogelijk liters sperma te kunnen verorberen.

Veruit de meeste jongeren hebben geen ervaring met pijpen

Deep Throat

Bij Deep Throat pijpen neemt de vrouw de penis van de man zover in haar mond dat deze tot diep in haar keel reikt. Voor vrouwen is dit (meestal) niet echt plezierig, omdat haar reflexen zullen aanzetten tot kokhalzen, zodra de penis te ver de mond ingaat. Desondanks denken veel mannen, dat Deep Throat ook voor een vrouw erg lekker is.

Pijpen is meer dan penis zo ver mogelijk in je mond nemen

Tijdens het pijpen hoeft de vrouw de piemel van de man niet persé (en zeker niet heel ver) in haar mond te nemen. Ook alleen het kussen en likken van de penis kan voor beide partijen erg opwindend zijn. De eikel en het toompje (verbinding van de eikel met de voorhuid) van de man zijn erg gevoelig voor orale stimulatie. Maar ook de rest van de penis en ballen hoeven niet overgeslagen te worden.

Eventueel ook de vrouw de penis dus in de mond nemen en daarbij zachtjes zuigen of een licht op en neer gaande beweging maken. Tijdens het pijpen kan de vrouw verder ook nog haar handen gebruiken, om bijvoorbeeld de ballen te strelen of de penis af te trekken.

Klaarkomen in de mond hoeft niet

Ook het klaarkomen van de man in de mond van de vrouw is geen noodzaak. Doe altijd alleen wat jij wilt en laat je niet dwingen. Als je merkt dat hij gaat klaarkomen, kun je stoppen met pijpen en hem bijvoorbeeld verder aftrekken. Komt hij toch in je mond klaar, dan kan je daarbij geslachtsziekten oplopen.
Sperma in je mond kan geen zwangerschap veroorzaken.

Hoe smaakt sperma?

Hoe smaakt het? Doorslikken kan maar is geen must, aan de andere kant is nadrukkelijk spuwen en kokhalzen ook niet erg romantisch. De smaak van sperma wordt deels bepaald door wat de man de voorgaande dag(en) heeft gegeten.

Gebruik een condoom voor veilig pijpen

Door te pijpen met een condoom voorkom je geslachtsziekten en misschien is het ook wel minder eng. Er zijn ook condooms verkrijgbaar met een lekker smaakje.

Wat jouw ervaring met pijpen?

Wat is jouw ervaring met pijpen? Hoe doe je het of waarom juist niet. Laat het ons en de andere lezeressen weten. Ook zijn we benieuwd naar jullie positie tijdens het pijpen; hij staat, jij knielt, standje 69, hij ligt …