Schaamlipverkleining

Bij jonge meisjes zijn de buitenste schaamlippen groter dan de binnenste. De binnenste schaamlippen zijn dan niet zichtbaar. Als je in de puberteit komt gaan je binnenste schaamlippen groeien. Je buitenste schaamlippen groeien veel minder in deze periode. Gevolg is dat je binnenste schaamlippen buiten je buitenste schaamlippen steken.

Soms steken de schaamlippen zover uit dat je er last van hebt. Te denken valt aan pijn bij het fietsen of bij het dragen van strakke kleding. De binnenste schaamlippen kunnen ook storend zijn tijdens het vrijen.

Naast praktische ongemakken, kun je het ook gewoon ontsierend vinden of storend bij het dragen van een bikini, badpak of ander strakke kleding.

Bij een cosmetisch chirurg kun je je binnenste schaamlippen laten verkleinen of zelfs helemaal laten verwijderen.

De cosmetisch chirurg snijdt onder plaatselijk verdoving het overtollige weefsel weg. Je kunt zelf aangeven hoeveel weefsel er verwijderd moet worden. Veel vrouwen kiezen er voor om alles te laten verwijderen.

De ingrijp is vrij eenvoudig en het herstel duurt ongeveer twee weken. Als je hebt gekozen voor een plaatselijk verdoving, kun je dezelfde dag weer naar huis.

De behandeling wordt vaak uitgevoerd en het is niet iets om je voor te schamen.

Een behandeling kost gemiddeld tussen de 900 en 1800 euro. In sommige gevallen betaalt de ziektekostenverzekering.

VAXS

VAXS is een crème die wordt aangebracht in en om de opening van de vagina waardoor de spieren van de vagina worden aangespannen en het weefsel van de bekkenbodem tussen de vagina en anus versterkt. Na het aanbrengen wordt de bekkenbodemspier sterker en wordt de vagina-ingang steviger en voelt strakker aan.

VAXS bestellen

Links

2 gedachten over “Schaamlipverkleining”

 1. twins schreef:

  “De behandeling wordt vaak uitgevoerd en het is niet iets om je voor te schamen.”

  Jullie zouden je moeten schamen. Het lijkt wel alsof jullie plastische chirurgie promoten.
  Worden jullie betaald door de klinieken waar jullie naartoe linken?

  Waarom promoten jullie geen gezond body image. Dat het normaal is dat de binnenste schaamlippen uitsteken? Dat jonge meiden en vrouwen leren om hun lichaam te accepteren en ervan te houden zoals het is , zich goed in hun vel te voelen in plaats van het te veranderen. Lippen opspuiten is ook al normaal.

  En dan heb ik nog niets gezegd over bijwerkingen van dit soort ingrepen, schaamlippen hebben een sensatie namelijk die belangrijk is tijdens intimiteit en dergelijke ingrepen kunnen leiden tot verminderd gevoel. Daar zie ik niets over terug in jullie verhaal.

  Het normaliseren van bewerkte porno vagina’s die ook nog compleet gladgeschoren moeten zijn is een uitwas van de pedofielen cultuur. Ja, u leest het goed pedofielen cultuur. Alleen kinderen hebben namelijk een vagina waar de schaamlippen kleiner zijn, en van nature geen haar. De pedofielen cultuur is overal te zien, suggestieve poses van tieners en hun seksualiseren in videoclips, magazines, modewereld, de dansen, kleding en make up bij hele jongen meiden, taalgebruik (my baby).

  De procedure heet ook niet voor niets “vaginal rejuvenilisation” (vagina verjonging).

  Als het raar klinkt wat ik zeg, kijk dan maar eens naar de enorme beerput die nu open wordt getrokken wat seksueel misbruik betreft, ook van kinderen. En dit is maar het topje van de ijsberg.

  Food for thought.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *