Alli Orlistat

Alli is een geneesmiddel dat de werkzame stof orlistat bevat. Dit geneesmiddel is hetzelfde als het reeds in de Europese Unie (EU) goedgekeurde Xenical, echter met een lagere dosering. Alli helpt met afvallen, doordat het de opname van vet uit voedsel vermindert.

Waar wordt Alli Orlistat voor gebruikt?

Afvallen met behulp van Alli is bedoeld voor mensen die een BMI hebben van 28 punten of hoger. Valt jij in deze categorie, dan hebt je last van overgewicht. Afvallen verbetert je gezondheid op alle fronten. Afvallen vermindert de kans op ernstige aandoeningen. ook is afvallen beter voor de gewrichten en zorgt ervoor dat je je energieker en fitter voelt.

Alli Orlistat ondersteunt bij afvallen

Ali Orlistat maakt lijnen gemakkelijker. Hierdoor is de kans groter dat je een dieet beter volhoudt. Het vermindert de opname van vet uit voedsel. Het lichaam krijgt daardoor minder brandstof binnen, wat het afslankproces versnelt. Dankzij Alli Orlistat blijf je dus gemotiveerd!

Alli Orlistat tegen zwaarlijvigheid

De werkzame stof van Alli is orlistat. Dat is een middel tegen zwaarlijvigheid. Orlistat geen invloed heeft op de eetlust. Orlistat blokkeert enzymen die vet verteren (lipasen) in de maag en darm. Wanneer deze enzymen geblokkeerd worden, kunnen zij bepaalde vetten in de voeding niet verteren; hierdoor kan ongeveer een kwart van het ingenomen vet onverteerd de darm passeren. Het lichaam kan deze voedingsvetten niet gebruiken als energiebron of omvormen tot vetweefsel. Dit draagt bij tot gewichtsverlies.

Alli Orlistat bestellen

Alli 60 mg is zonder doktersvoorschrift verkrijgbaar.
Bestel nu op dokteronline.com

Zie ook: Werkt alli echt?

Zwangerschap / rijvaardigheid / alcohol

Gebruik dit afslankmiddel niet je zwanger bent of borstvoeding geeft. Er gelden geen waarschuwingen wat betreft rijvaardigheid of het gebruik van alcohol.