Telefoonsex

Bries is dé luchtdruk vibrator van ‘lief voor mij’ en bezorgt je sensationele orgasmes! Bestel nu met 10% korting, met kortingscode “2020zomerbries”.

Het is woensdagochtend en het vliegtuig staat al te wachten op mij en mijn vriendin. Heerlijk op vakantie naar Griekenland. Met ons tweeën. Jammer alleen dat ik net een mijn nieuwe vlam thuis moet laten. Ja dit was al besproken en daar is niks meer aan te doen.

Straks verpest ik het nog voor mijzelf

De hele weg zit ik als een roes om me heen te kijken en te denken wat hij aan het doen is. Ik moet me meer richten op mijn vakantie. Anders verpest ik de eerste dagen nog voor mezelf.

Eindelijk aangekomen is het daar heerlijk warm en ik krijg er helemaal zin in. We gaan naar het hotel en een uurtje later bel ik mijn vriend op met de mededeling dat we er al zijn en dat het heerlijk warm is. Jammer dat je er niet bent dit is de ideale plek om samen te zijn.

Ik blijf trouw

‘s Avonds gaan we op stap en natuurlijk zij er allemaal heerlijke mannen die allemaal graag willen dansen, flirten en weet ik veel wat nog meer. Maar dat kan niet want ik heb mezelf belooft dat ik nu wel eens trouw blijf aan deze vriend. Deze wil ik nooit meer kwijt en ik denk weer bij mij zelf wat doe ik hier toch ik moet samen zijn met hem.

Mijn vriendin heeft iemand gevonden en ik zeg tegen dat ik alvast terug ga en dat is geen probleem.

Door alle drank was ik behoorlijk opgewonden

Het is al laat en ik besluit toch maar om hem te proberen te bellen. Hij neemt op. Hij was met vrienden op verjaardag geweest bij een kameraad. Omdat ik nogal wat had gedronken was ik erg opgewonden en dat zei ik ook tegen hem.

Door de telefoon werd alles extra spannend

Hiervan werd hij ook erg opgewonden en ik begon tegen hem te praten en in de tussen tijd trok ik mijn kleren uit. Ik voelde dat hij het erg lekker vond en hij begon zichzelf ook te betasten. Ik voelde hoe warm mijn vagina van binnen en buiten werd en dat alles heerlijk nat was. Door de telefoon werd alles extra spannend en met het idee dat hij zichzelf een paar duizend kilometer verderop ook heerlijk zat op te winden was voor mij nog spannender. Toen ik bij mezelf naar binnen ging en begon te kreunen dat ik zo heet was, begon hij ook zachtjes te kreunen. Het duurde niet lang voordat ik een geweldige explosie kreeg en aan de andere kant van de lijn hoorde ik ook dat hij heerlijk klaar kwam.

Hij nog een verrassing

Na nog wat na te genieten kwam er nog een verassing. Hij ging met vrienden zaterdag weg om ook naar griekenland te vertrekken en om vlak bij mij in een hotel te zitten zodat we het dan samen konden gaan uitoefenen.

Sammy