Webshop

Webshop voor een gezonde en duurzame menstruatie. Menstruatiecups en menstruatiedisks houden je vaginale milieu gezond. Minder krampen, irritaties en droogte.

Welke menstruatiecup kopen?

Op zoek naar een menstruatiecup, maar weet je niet welke? Dan adviseren wij De Groep Cup III (OSFA). Tijdelijk voor €25.00 en gratis verzending.

Het materiaal van De Groene Cup model III heeft een gemiddelde stevigheid (stugheid) en heeft een gemiddelde maat. Dit is de maat ‘M’ van De Groene Cup serie deze ligt ongeveer tussen de grote en kleine maten van de andere merken.

Kan ik advies krijgen bij aanschaffen van een menstruatiecup?

Ja, wij helpen je graag! Bij ons kun je terecht voor gratis en vrijblijvend advies. We geven niet alleen advies bij aankoop. Ook voor advies tijdens gebruik kun je bij ons terecht! Stuur ons een Whatsapp bericht op +31(0)850041161 en je hebt binnen 24 uur een persoonlijk antwoord! Mailen kan natuurlijk ook op info@webvrouw.nl.

Menstruatiedisk Easecup

Met de Easecup heb je alle voordelen van een menstruatiecup; minder krampen, irritaties en droogte. En tot 12 uur lekvrije bescherming. De Easecup herbruik je niet, dus geen gedoe met schoonspoelen.

Easecup is een perfect oplossing voor zwemmen, sporten en een bezoek aan de sauna. Bovendien kun je met de Easecup schoon en hygiënisch vrijen tijdens je menstruatie.

Wasbaar maandverband

In de praktijk blijkt dat vrouwen die overstappen van wegwerpmaandverband naar ImseVimse wasbaar maandverband ook minder last hebben van jeuk en schimmelinfecties.

Reacties zijn gesloten.