Kiezen

Ze zag Harrie al staan toen ze de parkeerplaats van het motel opreed. Zijn grote bos haar wapperde in de harde wind. Hij droeg zijn mooie rode trui op een strakke spijkerbroek. Hij zwaaide toen hij haar auto zag. Snel zocht ze een parkeerplaats. Ze draaide het sleuteltje om de motor af te zetten. Voor ze haar deur kon opendoen, zwaaide deze al open.

‘Mijn liefste’, wat is het lang geleden’, zei Harrie.

Ze stapte uit haar auto en voelde direct zijn sterke armen om haar heen. Hun monden vonden elkaar zonder aarzelen. Ze voelde zijn tong tegen de hare. Op een natuurlijke wijze dansten hun tongen om elkaar heen. Ze sloot haar ogen en voelde zich direct opstijgen. Ze voelde zijn harde lid al tegen haar been.

‘Schat, ik hou van jou’, zei ze.

Een half uur eerder had ze doei geroepen tegen Cor. Cor die als altijd op de bank de krant zat te lezen. Cor met wie ze vandaag misschien vier zinnen had gewisseld. Maar ook Cor met wie ze nu al bijna twintig jaar getrouwd was.

‘Waar ga je ook al weer naar toe?’ had Cor gevraagd.

Eventjes schrok ze. Cor vroeg nooit iets. Cor zei altijd ook doei. Hij vroeg nooit hoe laat ze thuis kwam en waar ze heen ging.

‘Eh, er is een vergadering van de vrouwengroep. We vergaderen eerst en dan gaan we uit eten en nog wat drinken. Het zal wel laat worden’, zei ze.

‘Oh, ok, doei’, zei Cor.

Hij boog voorover en schonk zijn glas nog eens vol uit het flesje Amstel dat er naast stond. Ze was de lucht van bier gaan haten de afgelopen jaren. Als hij in bed kwam stonk hij altijd naar bier. En als hij iets wilde had hij geen aandacht voor haar. Hij wilde zijn pik in haar duwen, bewoog het ding even heen en weer en viel dan ronkend in slaap. Ze had zo vaak gehuild nadat ze seks met Cor had gehad. Hij zag haar gewoon niet staan. De laatste maanden was het gelukkig sporadisch geweest dat hij nog de energie had om zijn pik stijf te krijgen. Hij leek hard op impotentie af te stevenen. Ze hoopte soms dat het al zover was. Maar als ze dit dacht, schrok ze toch. Ze hield ook van Cor. Ooit was ze verliefd op hem geweest. En soms, heel soms, was het ook wel weer goed met hem. Maar nu wilde ze dat allemaal niet denken. Ze was snel naar haar auto gelopen en onderweg gegaan naar het motel waar Harrie wachtte.

‘Mijn liefste, ik kan niet wachten tot ik je streel, tot ik je bemin, tot ik je drink, tot ik je daar breng waar je zo graag wilt zijn’, zei Harrie.

‘Hmm, schatje van me, je bent zo lief. Laten we snel naar binnen gaan’, zei Marianne.

Ze liepen door de draaideur van het motel alsof ze al jaren een stel waren. Het boeken van een kamer was snel geregeld. Zachtjes zoefde de lift omhoog naar de tweede verdieping. Ze telden de deuren. 228 hadden ze. Harrie duwde de keycard in het slot dat openklikte. Ze liepen naar het bed en aarzelden niet. Terwijl ze kusten, begonnen ze elkaars kleren los te maken. Ze voelde zijn hart wild kloppen.

‘Ben je nerveus mijn lief’?’, vroeg ze.

‘Ja, ik ben nerveus’, zei hij, ‘Ik ben nerveus omdat ik met de mooiste vrouw van de hele wereld in een kamer ben. Omdat ik met de mooiste vrouw van de hele wereld naar bed ga. Omdat ik haar wil beminnen als nog niemand voor mij deed. Omdat ik haar wil laten gaan naar haar hoogste hoogtepunt.’

Ze kusten weer.

Hij legde zijn hand op haar borst. Haar tepels waren hard. Ze voelde hoe zijn andere hand naar onder gleed. Haar onderbroek in. Ze voelde dat hij voelde dat ze daar doorweekt was.

‘Je bent er helemaal klaar voor’, zei hij.

‘Ja, mijn liefste, jouw pik is welkom’, zei ze.

‘Maar ik ga je eerst drinken. Ik drink je om mijn dorst te lessen.’

En terwijl hij haar zachtjes op het bed duwde verdween zijn hoofd tussen haar benen. Zijn tong ging langzaam over haar schaamlippen. Hij duwde zijn tong iets naar binnen en proefde haar nektar.

‘Je smaak is fantastisch’, hijgde hij.

Hij zocht langzaam met zijn tong het knopje dat nu nog een klein beetje verborgen was onder haar schaamlippen. Moeiteloos vond hij dat knopje. Hij draaide er met zijn tong om heen. Hij drukte er met zijn tong zachtjes op. Hij liet daarna zijn tong weer naar beneden glijden. Weer omhoog. Over haar knopje naar het punt helemaal boven in haar vrouwelijkheid. Automatisch vond hij de plek die voor haar zo lekker was. En weer terug naar haar knopje. Hij masseerde het nu. Hij gaf zich over. Hij kreunde zachtjes. Ze kronkelde van genot. Ze voelde dat zijn vinger in haar vagina gleed. Zachtjes bewoog hij heen en weer en ook de ribbeltjes aan de bovenkant van haar vagina vond hij zonder te hoeven zoeken. Ze voelde nog een hand. Er drukte een vinger tegen haar anus. Ze gaf een klein beetje tegendruk. Ze droop van het vocht. Haar vocht vermengd met zijn speeksel. Het stroomde door haar bilnaad en hij had dan ook weinig moeite nodig om zijn vinger in haar tweede gaatje naar binnen te laten glijden. Twee vingers die langzaam heen en weer bewegen en een tong op haar genotsknopje zorgden ervoor dat ze op een geweldige manier klaarkwam. Alle spieren in haar hele lijf werkten mee. Ze voelde zich een klein beetje vliegen. Hij stopte niet. Hij ging door. Ze hoorde hem slurpen. Ze hoorde hem haar vocht drinken. Toen ze weer klaar kwam, zei ze: ‘Neem me, neem me.’

Terwijl zijn grote harde pik bij haar naar binnen gleed vond zijn mond weer de hare. Ze proefde zichzelf. Hij kwijlde terwijl hij in haar heen en weer ging. Hij kreunde nu harder.

‘Laat het maar komen’, zei ze

‘Ja, het komt, het komt’, hijgde hij.

En het kwam. Een overweldigende stroom. Ze voelde dat ze gevuld werd met een warme stroom sperma. Ze liet alles los. Haar benen om zijn lijf, strak. Ze smolten samen. Hij keek in haar ogen. Haar mooie blauwe ogen die wijd open gesperd waren.

‘Ik hou van jou’, zei hij en hij kuste haar weer.

Karel Swart