Kiezen

Bries is dé luchtdruk vibrator van ‘lief voor mij’ en bezorgt je sensationele orgasmes! Bestel nu met 10% korting, met kortingscode “2020zomerbries”.

Ze zag Harrie al staan toen ze de parkeerplaats van het motel opreed. Zijn grote bos haar wapperde in de harde wind. Hij droeg zijn mooie rode trui op een strakke spijkerbroek en zwaaide toen hij haar auto zag.

Snel zocht ze een parkeerplaats. Ze draaide het sleuteltje om de motor af te zetten. Voor ze haar deur kon opendoen, zwaaide deze al open.

‘Mijn liefste’, wat is het lang geleden’, zei Harrie.

Zoenen en opstijgen

Terwijl ze uit haar auto stapte voelde ze direct zijn sterke armen om haar heen. Hun monden vonden elkaar zonder aarzelen. Ze voelde zijn tong tegen de hare.

Op een natuurlijke wijze dansten hun tongen om elkaar heen. Ze sloot haar ogen. Direct voelde ze zich opstijgen. Ondertussen voelde ze zijn harde lid al tegen haar been.

‘Schat, ik hou van jou’, zei ze.

Cor vroeg nooit wat

Een half uur eerder had ze doei geroepen tegen Cor. Haar man die als altijd op de bank de krant zat te lezen. De man met wie ze vandaag misschien vier zinnen had gewisseld. Maar ook Cor met wie ze nu al bijna twintig jaar getrouwd was.

‘Waar ga je ook al weer naar toe?’ had Cor plotseling gevraagd.

Daarvan schrok ze eventjes. Cor vroeg nooit iets en zei altijd ook doei. Hij vroeg nooit hoe laat ze thuis kwam en waar ze heen ging.

Daarom zie je snel: ‘Eh, er is een vergadering van de vrouwengroep. We vergaderen eerst en dan gaan we uit eten en nog wat drinken. Het zal wel laat worden’.

‘Oh, ok, doei’, zei Cor.

Geen aandacht voor haar

Hij boog voorover en schonk zijn glas nog eens vol uit het flesje Amstel dat er naast stond. Ze was de lucht van bier gaan haten de afgelopen jaren. Als hij in bed kwam stonk hij altijd naar bier.

En als hij iets wilde had hij geen aandacht voor haar. Hij wilde zijn pik in haar duwen, bewoog het ding even heen en weer en viel dan ronkend in slaap.

Daarom had ze zo vaak gehuild nadat ze seks met Cor had gehad. Hij zag haar gewoon niet staan. De laatste maanden was het gelukkig sporadisch geweest dat hij nog de energie had om zijn pik stijf te krijgen.

Ondertussen leek hij hard op impotentie af te stevenen. Ze hoopte soms dat het al zover was. Maar als ze dit dacht, schrok ze toch. Ze hield ook van Cor. Ooit was ze verliefd op hem geweest.

En soms, heel soms, was het ook wel weer goed met hem. Maar nu wilde ze dat allemaal niet denken. Ze was snel naar haar auto gelopen en onderweg gegaan naar het motel waar Harrie wachtte.

Alsof ze al jaren een stel waren

‘Mijn liefste, ik kan niet wachten tot ik je streel en je bemin. Tot ik je drink, en ik je daar breng waar je zo graag wilt zijn’, zei Harrie.

‘Hmm, schatje van me, je bent zo lief. Laten we snel naar binnen gaan’, zei Marianne.

Ze liepen door de draaideur van het motel alsof ze al jaren een stel waren. Het boeken van een kamer was snel geregeld. Zachtjes zoefde de lift omhoog naar de tweede verdieping.

Vervolgens telden ze de deuren.  Kamer 228 hadden ze. Harrie duwde de keycard in het slot dat openklikte. Meteen liepen ze naar het bed en aarzelden niet. Terwijl ze kusten, begonnen ze elkaars kleren los te maken. Ze voelde zijn hart wild kloppen.

Beetje nerveus

‘Ben je nerveus mijn lief’?’, vroeg ze.

‘Ja, ik ben nerveus’, zei hij, ‘Ik ben nerveus omdat ik met de mooiste vrouw van de hele wereld in een kamer ben. En met de mooiste vrouw van de hele wereld naar bed ga. Ook omdat ik haar wil beminnen als nog niemand voor mij deed.  Ik wil haar laten gaan naar haar hoogste hoogtepunt.’

Daarna kusten ze weer.

Klaar en doorweekt

Hij legde zijn hand op haar borst. Haar tepels waren hard. Ze voelde hoe zijn andere hand naar onder gleed. Haar onderbroek in. En ze voelde dat hij voelde dat ze daar doorweekt was.

‘Je bent er helemaal klaar voor’, zei hij.

‘Ja, mijn liefste, jouw pik is welkom’, zei ze.

Langzaam over haar schaamlippen

‘Maar ik ga je eerst drinken. Ik drink je om mijn dorst te lessen.’

En terwijl hij haar zachtjes op het bed duwde verdween zijn hoofd tussen haar benen. Zijn tong ging langzaam over haar schaamlippen. Zachtjes duwde hij zijn tong iets naar binnen en proefde haar nektar.

‘Je smaak is fantastisch’, hijgde hij.

Vervolgens zocht hij langzaam met zijn tong het knopje dat nu nog een klein beetje verborgen was onder haar schaamlippen. Moeiteloos vond hij dat knopje en draaide er met zijn tong om heen.

Daarna drukte hij er met zijn tong zachtjes op en liet hij zijn tong direct weer naar beneden glijden. En weer omhoog. Over haar knopje naar het punt helemaal boven in haar vrouwelijkheid.

Zijn vinger in haar vagina

Automatisch vond hij de plek die voor haar zo lekker was. En weer terug naar haar knopje. Hij masseerde het nu en gaf zich over. Hij kreunde zachtjes. Ze kronkelde van genot en voelde dat zijn vinger in haar vagina gleed.

Ook bewoog hij zachtjes heen en weer en ook de ribbeltjes aan de bovenkant van haar vagina vond hij zonder te hoeven zoeken.

Een geweldig orgasme

Plotseling voelde ze nog een hand. Er drukte een vinger tegen haar anus. Ze gaf een klein beetje tegendruk en droop van het vocht. Haar vocht vermengd met zijn speeksel. Het stroomde door haar bilnaad

Daardoor had hij dan ook weinig moeite nodig om zijn vinger in haar tweede gaatje naar binnen te laten glijden. Twee vingers die langzaam heen en weer bewegen en een tong op haar genotsknopje zorgden ervoor dat ze op een geweldige manier klaarkwam.

Op dat moment werkte alle spieren in haar hele lijf mee. Ze voelde zich een klein beetje vliegen. Hij stopte niet. Hij ging door. Ze hoorde hem slurpen. Ze hoorde hem haar vocht drinken. Toen ze weer klaar kwam, zei ze: ‘Neem me, neem me.’

Laat het maar komen

Terwijl zijn grote harde pik bij haar naar binnen gleed vond zijn mond weer de hare. Ze proefde zichzelf. Hij kwijlde terwijl hij in haar heen en weer ging. Hij kreunde nu harder.

‘Laat het maar komen’, zei ze

‘Ja, het komt, het komt’, hijgde hij.

Toen kwam het. Een overweldigende stroom. Ze voelde dat ze gevuld werd met een warme stroom sperma. Op dat moment liet ze alles los. Haar benen om zijn lijf, strak. Zo smolten ze samen. Hij keek in haar ogen. Haar mooie blauwe ogen, die wijd open gesperd waren.

Daarna zei hij: ‘Ik hou van jou’ en kuste haar weer.

Karel Swart