Zwangerschap

De nieuwste trends op het gebied van babyartikelen

Als zwangere vrouw denk je vaak na over de zwangerschap en de periode daarna, als de baby geboren is. Daar hoort ook de babyuitzet bij, de babyartikelen die jij wilt kopen voor de baby en voor jou. Want babyartikelen zijn al lang niet meer alleen voor de baby.

Babyartikelen zijn net als kleding. Er is sprake van een modetrend, het straalt je imago uit, en het geeft je een kans om er leuk uit te zien. Je mag andere moeders toch best een beetje jaloers maken? Daarom vind je hier een overzicht van de nieuwste, meest trendy babyartikelen die een boost aan het imago van iedere hippe moeder geven.

Bloom kinderstoelen

De kinderstoelen van Bloom zijn één van de hipste kinderstoelen van deze tijd. Door hun uitstraling behoren ze tot de absolute toppers voor een modern interieur. Deze misstaan niet tijdens een etentje met vrienden! (Reviews en beoordelingen over de Bloom Fresco Chrome vind je op Babykeur)

Ook de Stokke Tripp Trapp® blijft populair door haar uitzonderlijke veiligheid en functionaliteit. Bovendien is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor de Stokke kinderstoel een verantwoorde, maar toch stijlvolle, koop is. Zonde om vol babyvoeding te knoeien!

Quinny buggy’s

Maak je look compleet met de Quinny, zonder meer één van de meest stylish verantwoorde buggy’s. De Quinny is minstens zo wendbaar, comfortabel, veilig en multifunctioneel als andere buggy’s maar heeft als groot pluspunt haar strakke en moderne ontwerp. Ideaal voor het drukke, stadse leven en om je op en top modisch te vertonen op hip & happening places!

Complete babykamers

Het liefst heb je je babykamer in dezelfde stijl als de rest van je huis. Dus niet standaard babyroze of babyblauw maar heel erg zen of juist retro. Er zijn verschillende winkels (waaronder de Babypark winkels) waar je complete babykamers vindt in specifieke stijlen en met een eigen design. Alles kan op elkaar worden afgestemd. Zo show jij straks met trots aan iedereen je baby én babykamer!