Vuur

Bries is dé luchtdruk vibrator van ‘lief voor mij’ en bezorgt je sensationele orgasmes! Bestel nu met 10% korting, met kortingscode “2020zomerbries”.

Het huis is warm, het vuur brandt en naakt liggen we op een koeienhuid een beetje dronken te worden, pratend over alle diepe dingen.

Je ziet er zo tevreden en glimlachend uit, zo rustig, zo loom en zelfverzekerd. Ik heb nog twee glazen ingeschonken en sta ermee in de deuropening.Zet ze neer, loop op je toe, pak je van achteren aan je haar en trek je omhoog.

Je vloekt smerig naar me

Je schrikt, en je wordt laaiend nijdig in een seconde, omdat alles wat zo warm en goed leek, opeens door mij uit elkaar wordt gerukt. Daardoor vloek je smerig naar me, en maai je met je armen. Maar `k heb die “ik zou `m wel van je smoel willen slaan” grijns op m’n bek en geniet van je woestvurige reactie. Met gestrekte arm marcheer ik je voor me uit door de gang, door de buitendeur, in de vochtige kou.

Met je blote kont op het koude leer

Ik Loop je over het tegelpad naar de auto en duw je met je blote kont op het koude leer van de voorbank. Knalhard sla ik de deur dicht om er zeker van te zijn dat je niet een ontsnappingsgeintje uithaalt.
Ik Spring achter het stuur en trek je aan je arm strak tegen m`n naakte lijf.

De acht cylinders brullen als we de weg opzweven, naakt, dronken, spel zonder grenzen.

Uiteindelijk sleur ik je aan je haar de auto uit

We rijden voor drie naakte kilometers vechtend en scheldend over de landweggetjes en ik laat met een bons de auto stoppen aan de rand van de rivier. De koplampen blijven aan, maken alles nog veel kouder als ze op de rotsbodem van het stromend water schijnen.
Weer aan je haren sleur ik je aan mijn kant de auto uit.

Aan de rand van het water stop ik en voel m`n eigen lijf. Juist !!
Wat ik voelde bestaat nog steeds: geile hengst die geen pardon kent en voor me loopt een kut.
M’n stijve bepaalt m’n denken verder.

Samen lopen we het koude water in

Jij voelt het wel, ik voel het anders.
Als het water halverwege je dijen komt, zak ik op m`n knieën, ik draai je om en kus je navel. De kou doet mijn tepels verstijven, dus knijp ik in de jouwe.
Ik Spring overeind en duw je 1 seconde onder.

M’n handen grijpen heel erg onbeschoft je tieten, sleuren door je kruis

Starend naar de maan buig ik je voorover, duw je poten uit elkaar, maak je klaar voor mijn gloeiende geilheid. Dan schuif ik in je en de eerste stoot bewijst me : je bent klaar. Schreeuwend en kermend wordt je genaaid.

Je clit is even niet belangrijk nu, die komt wel aan haar trekken als we strakjes, nat, geurend naar water en kou en slierten rotzooi in je haar………..weer voor het houtvuur liggen.

D.

©2003 de_HeXX

Meer lezen van de_HeXX