De eerste keer

Wat moet je verwachten van de eerste keer

Het moment dat je voor het eerst met iemand naar bed gaat zul je niet (snel) vergeten. Jij kunt zelf het beste bepalen wanneer je hier aan toe bent.

Pijn

De eerste keer hoeft geen pijn te doen. De mythe van het maagdenvlies bestaat eigenlijk niet. Toch kan bijvoorbeeld de stugheid van het maagdenvlies een soort barrière zijn. Als jij voldoende naar het moment verlangd en dus ontspannen en opgewonden bent, doet het geen pijn. Probeer je partner ook altijd te vertellen dat het voor jou de eerst keer is. Probeer het samen rustig en voorzichtig en ervaar wat je voelt.

Pijnlijke ontmaagding

Juist het idee dat het pijn gaat doen kan ervoor zorgen, dat je gespannen bent. Hierdoor span je de bodembekkenspieren aan. Dit maakt de vagina nauwer en de penetratie pijnlijk. Niet iedereen is altijd even eerlijk over haar ontmaagding. Soms vertellen meisjes over hun eerste keer terwijl ze nog maagd zijn. Omdat ze dan denken dat het pijn hoort te doen, vertellen ze dat ook. En zo blijft iedereen denken dat het pijn doet.

Tips voor een mooie en plezierige eerste keer

Net als de verhalen over een zeer pijnlijke ontmaagding, kun je de verhalen van meisjes en vrouwen die tijdens hun ontmaagding klaar kwamen, het beste met een korreltje zout nemen. Slechts zeer weinig vrouwen komen klaar tijdens de eerste keer. Er zijn zelfs weinig vrouwen die een vaginaal orgasme hebben van het neuken (de penetratie) alleen.

Een ‘mooie’ en prettig ontmaagding zit vooral in jouw hoofd. Het feit dat je al lang naar iemand verlangd en nu eindelijk met hem naar bed gaat, kan erg bijzonder en leuk zijn. Het plezier van de lichamelijk beleving van het neuken vraagt meestal meer ervaring.

Bij een langere relatie kun je langzaam naar het ‘speciale’ moment toewerken. Door bij het vrijen steeds een stapje verder te gaan, leer je elkaars lichaam goed kennen. Je kunt elkaar knuffelen, strelen en likken. Bekijk ook elkaars lichaam en kijk hoe de ander lichamelijk reageert. Als je vriend je clitoris niet weet te vinden, kun je moeilijk van hem verwachten dat hij je kan laten klaarkomen.

Oefen tijdens het vrijen hoe je elkaar kunt laten klaarkomen. Jij kunt hem aftrekken en hij kan jou vingeren. Praat hier ook over. Je mag best aanwijzingen geven (geen commando’s). Ook kun je elkaar oraal bevredigen (likken).

Ken je eigen lichaam

Als je zelf niet weet hoe je klaarkomt kunt je moeilijk verwachten dat jouw partner dat wel weet. Masturberen help je te ontdekken wat prettig is en wat niet. Als je zelf weet dat twee vingers met gemak in jouw vagina passen weet je ook dat een piemel er in past zonder pijn. Bekijk jouw vulva ook eens met een spiegel.

Een gedachte over “De eerste keer”

  1. Andre schreef:

    Elke vrouw verdient een fijne ontmaagding. Liefdevol en met respect. Helaas is dat niet lang niet altijd het geval. Zo ontdekte ik afgelopen voorjaar maar weer eens in een vertrouwelijk gesprek met een jonge vrouw die nog maagd was. Omdat ik een liefhebber ben van tantra massage, heb ik haar geholpen om haar ontmaagding echt intens te beleven als een mooie ontplooiing naar de volgende levensfase. Achteraf had ik daar zo’n goed gevoel bij dat ik dit voor meerdere vrouwen heb gedaan. Niet vanuit mijn seksuele behoeften, maar meer vanuit het respect voor vrouwen die hier tegenop zien. Het blijft mooi en bijzonder om te ervaren hoe een vrouw zich onder het genot van een tantra massage letterlijk open stelt en in tegenstelling tot wat hierboven is geschreven ook bij haar ontmaagding heel goed kan klaar komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *