Vibrators

Omdat masturberen eigenlijk heel normaal is en ook nog eens gezond voor lichaam en geest, zou iedereen eigenlijk minimaal een goede en fijne vibrator moeten hebben.

Niet alleen voor soloseks overigens. Je kunt je vibrator ook prima gebruiken tijdens het vrijen met je partner.

Wat de beste of fijnste vibrator voor jou is, is heel persoonlijk. Wat voor de een werk, werkt voor de ander niet. En dan nog, een goed orgasme kun je niet zomaar herhalen. Feit is natuurlijk wel dat veruit de meeste vrouwen uitsluiten klaarkomen door stimulatie van de clitoris.

Vibrator zijn er in veel soorten, maten, kleuren en materialen. kijk ook nog eens verder op onze pagina over vrouwvriendelijke vibrators.

Praktische zaken

Het is handig te kijken naar het materiaal. Vibrators gemaakt van siliconen, metaal of glas – non-absorberende materialen – zijn makkelijk schoon te maken. Hiermee voorkom je dat je nadien lang staat te poetsen of een infectie oploopt.

Waterdicht of niet?

Handig als de vibrator ook onder de douche of in bad wilt gebruiken. IPX5 waterdicht, is perfect voor gebruik onder de douche, maar niet te gebruiken in bad. Kies voor gebruik in bad minimaal IPX7-waterdicht. (beter IPX-8).

Gebruik een glijmiddel

Hoe spannend het allemaal ook is….. meestal heb je meer plezier van je vibrator als een goed glijmiddel gebruikt.

Tarzan vibrators

Tarzan vibrators zijn altijd veel verkocht. Een tarzan- of rabbitvibrator is een staafvibrator met zowel een stimulatiedeel voor de clitoris als de vagina. En soms zelfs, zoals op het plaatje hier een derde deel voor anale stimulatie. Wat overigens de oorspronkelijke vorm is.

De droom van elke Jane! Terwijl Tarzan van binnenuit plezier brengt, verwent Cheetah je clitoraal en anaal.

De vibrator op het plaatje is, gemaakt van een zacht jelly materiaal. De vibrators in het hogere prijssegment hebben tegenwoordig vrijwel  bijna altijd een buitenlaag van siliconen.

De staaf is vaak een dildo (nep penis). De kop van de rabbit/tarzan maakt roterende bewegingen en stimuleert de vagina extra door balletjes of kralen. De vibrator is op verschillende ritmes en snelheden in te stellen.

In eerste instantie klinkt die gelijktijdig stimulatie natuurlijk wel goed. Vaak blijkt het eigenlijk te veel om echt goed te kunnen genieten. En is te stimulatie moeilijk te sturen naar de juiste plek (op het juiste moment).

Staafvibrators

Met een staafvibrator kun je zowel je clitoris als je vagina (g-spot) stimuleren, groot voordeel is dat je zelf kunt kiezen. Vibrators van Liquid Silicone Rubber (LSR) voelen aan als je huid. En zijn dus makkelijk schoon te maken. Ribbels en andere structuren op de staaf kunnen voor extra stimulatie zorgen.

Aan de nieuwe “Lief voor mij” lijn van Webvrouw hebben we een fijne allround staafvibrator toegevoegd. 100% waterdicht en met 10 verschillende vibratie standjes. Je kunt deze vibrator direct in onze webshop bestellen.

Luchtdrukvibrators

Voor het stimuleren van de clitoris met luchtdruk. Veel verkocht, dat is ook logisch, want je kunt er makkelijk mee klaarkomen als je voldoende opgewonden bent. De “Bries” stimulator uit de “Lief voor mij” lijn is een uitstekend keus.

Met de Bries kun je zelfs soloseks hebben zonder jezelf (uitgebreid) aan te raken. Touch free stimulatie. Ook handig voor wie weleens wil masturberen tijdens de menstruatie. Ook daarom is deze luchtdruk stimulator terug te vinden in het menstrubatie-pakket van De Groene Cup.

Vaak klein en compact. Sommige tarzan/rabbit vibrators werken met ook luchtdruk pulsaties die de clitoris zachtjes naar binnen zuigen en weer loslaten.