Permanent Ontharen

Kalo

Stopt haargroei. Voorgoed!

Na een regulier ontharingsbehandeling d.m.v. epileren, waxen of harsen ontstaat er een tijdelijke opening van de huidporie en komt het haarzakje ‘bloot’ te liggen.

Door direct na het ontharen Kalo aan te brengen op de huid en zacht in te masseren krijgen de natuurlijke bestanddelen de kans om diep in het haarzakje door te dringen.

De natuurlijke bestanddelen van Kalo zorgen ervoor dat de aangroei van nieuw haar wordt ingedamd en uiteindelijk zal worden beëindigd.

U heeft vast gemerkt dat na het ontharen uw huid droog en ruw aanvoelt.
Doordat Kalo hydraterende bestanddelen bevat, zal uw huid na de behandeling weer zijdezacht aanvoelen.

Bestel Kalo

Kalo voorkomt dat ongewenst haar teruggroeit. Meer dan 85 % van uw ongewenste haargroei voor 100% verwijdert. Voorgoed!


Kalo lotion (60 ml)
€ 38,95
De verzachtende Kalo lotion is een ideale manier om de kleinere en gevoellige gebieden te behandelen. De Kalo lotion wordt aangebracht direct na het ontharen, driemaal de dag van de ontharing en driemaal de volgende dag. Door het gebruik van de lotion zal er na elke sessie ongeveer 10 % minder haar teruggroeien. Voor een maximaal en versneld resultaat brengt u na driemaal de spray, éénmaal de lotion aan.

Bestellen


Kalo spray (120 ml)

€ 42,95
Kalo spray is ideaal voor gebruik op grotere oppervlaktes als de benen, rug, borst etc. De spray is handig aan te brengen, effectief en verzachtend. Kalo spray wordt aangebracht direct na het ontharen, driemaal de dag van de ontharing en driemaal de volgende dag. Voor een maximaal en versneld resultaat brengt u na driemaal de spray, éénmaal de lotion aan.

Bestellen


Kalo lotion & spray combinatie
€ 81,90

Nu samen voor maar € 69,90 (speciale combinatie prijs)De meest effectieve combinatie voor een snel resultaat en daarom tegen een speciale prijs verkrijgbaar, de lotion en de spray in combinatie. De spray en de lotion worden aangebracht direct na het ontharen, driemaal de spray en éénmaal de lotion de dag van de ontharing en dit herhaalt u de volgende dag.

Bestellen


Informatie over ingegroeide haartjes

Reacties zijn gesloten.