Typen

Bries is dé luchtdruk vibrator van ‘lief voor mij’ en bezorgt je sensationele orgasmes! Bestel nu met 10% korting, met kortingscode “2020zomerbries”.

Ja nu je het zegt, dat is het ook wat mij zo aanspreekt. Klaar met en voor jezelf, tevredenheid, volheid, klaar voor iets gezelligs. Hierbij heb ik de behoefte om als minnaar van haar met een ontbijt de kamer in te komen en dat neer te zetten. Als zij dan zegt dat ze nog even het een en ander af wil maken maar geen bezwaar heeft -integendeel- van mijn aanwezigheid … Vraag ik haar op te staan, zet de zitting van de stoel iets lager en trek haar op schoot. Nu ben ik haar stoel. Als ze mijn affecties afwijst omdat ze verder wil werken blijf ik zitten met mijn armen om haar heen. Ik voel het volle gewicht op mij en het prettige van haar nabije lijf, het heerlijke van een tevreden en warm mens. Kleine bewegingen vanwege driftige typwerkzaamheden. Vrouw. VROUW met hoofdletters. Degene die ik bemin, naar wie ik verlang in het besef dat dat volkomen wederzijds is.

Ik voel me warm en betrokken en adem haar geuren in, en voel ondertussen de bewegingen van haar beweeglijk lichaam. Gaandeweg krijg ik een niet te stuiten erectie. Een erectie die zich tegen die het gewicht van haar lijf in probeert te realiseren. Ik weet dat zij dit natuurlijk voelt. Iets waarvan zij heeft laten weten het prettig te vinden. Opwindend te voelen hoe ik op haar reageer. Zij weet dat ik daaraan denk. Deze gedachten winden mij nog meer op en onwillekeurig gaan mijn handen over de stof die over haar buik hangt. Op zoek naar een opening. Een weg naar warme, prettige huid. Ruimtes binnen de kamerjas voor het spannend tasten naar de borsten. De heerlijkheid van het vinden van zwaarte van die begeerlijke vruchten; de zachtheid van de huid. De eerste -altijd weer spannende- aanraking. Het vinden van weerbarstig geworden tepels. “Mmmm”, zegt ze aanhalig, “Niet doen …”

Mijn kamerjas is opengevallen. De rode badstof valt prettig langs mijn lijf. Naakte buik en benen voelen de directe aanraking van de gladde soepele stof van haar satijnen kamerjas. Met weinig kracht trek ik de stof onder haar vandaan, zak iets onderuit en kantel mijn bekken demonstratief voorwaarts. Als gevolg liggen mijn ballen tegen de welving van haar vrouwelijkheid en ligt mijn harde geslacht achterstevoren languit in haar bilnaad. Het typen stokt even. Plagerig blijft mijn lief zo zitten, wetend dat ik mij eigenlijk anders wil positioneren. Maar nu fixeert ze mij in deze niet erg gemakkelijke stand. Dan leunt ze naar achteren en laat haar lijf met nog meer gewicht op me rusten. Alsof ze me wil pletten. Heerlijk, maar niet te lang alsjeblieft. Ik zie haar gezicht niet maar ik weet dat ze lacht.

Dan geeft ze toe aan mijn verlangens, die ze zo goed van me weet. Ze brengt haar lichaam een klein beetje, net genoeg, omhoog en ik kruip definitief onder haar. De gevoelige staaf en eikel glijdend over en door de onzichtbare ruwheid van haar bilnaad en haardos. Als de stroombeugel van de tram volgt mijn pik de welvingen van haar lijf. Dan ineens richt hij zich in vrijheid op. Voordat ze op mij gaat zitten legt ze haar warme kut zo tegen mij aan dat er een maximaal contact is. Dan duwt ze hem met een hand voorover en laat zich zakken. Ik lig nu languit in de warme vochtige gleuf die ze met heel haar gewicht over mij heen drukt. Het heerlijke gevoel schuift over me heen totdat de aanraking voor haar het prettigst aanvoelt. Als ze zit typt ze verder. Het geklak van het toetsenbord heeft nu alleen nog maar iets plagerigs, maakt me ongeduldig. Het windt me op nu ik voel hoe haar vocht onze intieme aanraking uiterst glad en vloeibaar begint te maken. Haar hele vrouwelijkheid plooit zich over de hele lengte om mijn staaf. Trekt me gaandeweg naar zich toe. De eikel vlakbij haar clitoris.

Ze verwelkomt me. Ik geniet hier van en streel haar nu zonder terughoudendheid. Het typen zal me worst wezen. Ik zoek de plekjes waarvan ik weet hoe deze haar weerstand verzwakken. Ik hoor haar ademhaling zwaarder worden en hoe haar lichaam als vanzelf het mijne zoekt. In een steeds sterkere behoefte naar zichzelf. Dan, in de onverwachte snelle beweging -zo typerend voor haar- richt ze zich op en laat zich met vol gewicht weer neervallen. Ik schiet haar lichaam binnen. Mijn adem stokt lange seconden. Ik voel een intense golf door me heen, een gordijn dat wordt opengerukt, de krachtige schurende impuls die tot klaarkomen aanzet. Dan ben ik alleen nog maar in haar. Geniet van het heelal dat wij voor dit moment om ons heen hebben geschapen. Tederheid en kracht. Verleiding en terugtrekken, Stijgende spanning en verlangen. Zij, die mij neemt. Vanwege haar. Vanwege mij. Ik, die haar zo dadelijk zal nemen. Het geklak klinkt weer. We zijn nog niet klaar. Nog lang niet.

Robert Nowan

©2003 de_HeXX