My party for one

Een heerlijk moment voor mezelf. Ik neem er de tijd voor. Muziek aan in de badkamer. Deze keer niet in bad. Onder de douche. Licht uit. Een paar kaarsen aan. Niet teveel. Net genoeg om de contouren van m’n lichaam te kunnen zien. Om de schaduw ervan op de muur te zien. Aan de schaduw net kunnen zien hoe ik met m’n handen over m’n lichaam glijd. Ik houd van het warme bijna te hete water dat over m’n lichaam stroomt. Hoe het een laagje achterlaat. Hoe het zich een weg vindt langs m’n lichaam naar beneden. Hhmmm. Met doucheolie glijden m’n handen nog makkelijker over m’n hete lijf. De muziek galmt door de ruimte. Zwoele, hartstochtelijke Tango. Het 7 minuten durend nummer Vuelvo Al Sur door Gotan Project op repeat. Ik ga er helemaal in op. De muziek samen met mijn handen op m’n lichaam vervaagt de grens tussen werkelijkheid en fantasie.

Ik ga met m’n rug tegen de muur staan. Achter de douchestraal. De muur voelt even heel koud aan. Ik krijg kippenvel en m’n tepels worden harde knopjes. Het water van de douche valt voor me neer. Het kaarslicht weerkaatst en schittert in elke douchestraal. Ik strek m’n arm uit en de stralen spetteren uiteen op m’n hand. Een twinkeling van wel duizend kleine vonkjes. Het water spettert tegen m’n lijf. Met m’n andere hand pak ik m’n rechter borst van onderen vast. Langzaam ga ik omhoog en pak m’n harde knopje tussen duim en wijsvinger vast. Ik knijp er zacht in. Een reactie tussen m’n dijen is direct merkbaar. Ik sluit m’n ogen en pak ook m’n andere tepel tussen duim en wijsvinger. De zwoele muziek die de badkamer vult, douchecabine gevuld met stoom, het water dat voor me neervalt en m’n vingers spelend met m’n knopjes zorgen ervoor dat de reactie tussen m’n dijen overgaat in een warme gloed. Ik voel hoe vochtig ik ben wanneer ik met m’n benen langs elkaar strijk. En dat is niet van de douche. M’n geiligheid neemt steeds meer de overhand.

Ik vul m’n handen overvloedig met doucheolie. Ik begin bij m’n hals en glijd af naar m’n schouders. Langs m’n armen naar m’n polsen. Van m’n buik naar m’n borsten. Hhhm, m’n vingers kneden m’n borsten. Ik leun ontspannen met m’n rug en hoofd tegen de muur. Ik draai m’n hoofd wat opzij. Ik zie m’n silhouet door het fonkelende kaarslicht op de muur. Ik zie hoe m’n vingers m’n borsten strelen en met m’n harde tepels spelen. M’n linkerbeen been trek ik iets op en zet m’n voet onder me tegen de muur. De douchestralen komen op m’n knie terecht. Ik ga met m’n linkerhand van m’n borst langzaam over m’n warme gladde huid naar beneden. Over m’n buik. M’n bovenbeen. Iets over m’n knie. En weer omhoog. Ik blijf die beweging herhalen. Geil om op de muur te zien hoe ik met mezelf bezig ben.

In het bijna donker zou het ook iemands anders handen kunnen zijn. Jouw handen. Die heel langzaam over m’n lichaam glijden. Die elk stukje ontdekken. Een spoor van tegelijkertijd kippenvel, maar ook warme sensatie achterlatend.
Ik sluit m’n ogen weer. M’n rechterhand gaat recht op z’n doel af. Boven tussen m’n dijen. M’n middelvinger glijdt van bovenaf tussen m’n lipjes naar beneden. M’n vocht omhult m’n vinger. M’n linkerhand gaat nog steeds vanaf m’n borst naar beneden, over m’n buik, m’n bovenbeen, iets over m’n knie en weer omhoog. Ondertussen glijd ik met m’n vinger tussen m’n hete vochtige lipjes weer omhoog. Wat wil ik nu graag dat het jouw vinger is! Dat ik niet tegen de muur sta, maar tegen jou. Je naakte, warme, uitnodigende, heerlijke lichaam. Nat van de douche. Je armen om me heen. Met links mijn beweging herhalen, strelend van m’n borst naar m’n knie en weer omhoog. Met je rechterhand tussen m’n dijen. Jouw wijs- en middelvinger strelen en spelen tussen m’n natte lipjes. M’n hoofd leunt tegen je borst. M’n handen naar achter. Je keiharde paal neem ik in m’n handen. Je ballen kneed ik. Je pik laat ik door m’n hand glijden. Van je ballen tot aan je top. Met m’n duim ga ik over je eikel heen. Jouw vocht verspreid ik over je hele top, zoals je mijn vocht verspreidt over m’n klitje. Je raakt me precies goed.
Je draait de douchekop, zodat de stralen op m’n lichaam komen. Hmmm, het hete water geeft samen met je vingers op m’n klitje een geile explosie in m’n lijf. Ik kreun en m’n spieren trekken samen. Ik voel me slap worden in m’n benen. Ik voel je warme adem in m’n nek. Ik draai m’n hoofd naar je toe en zoen je. Onze tongen passen precies. Heerlijk, vol, gepassioneerd, maar toch ook zacht zoenen we. Je linkerhand gaat tussen m’n benen. Ohhhhhh. Je vingert me met links en bespeelt bedreven m’n klitje met rechts. Met je armen om me heen houd je me op m’n plaats en drukt me meer tegen je aan. Je vingers op en in m’n kutje en je harde pik tegen m’n kontje.
M’n orgasme komt nu in een sneltempo omhoog zetten. Please! Zoen me, speel met me, vinger me. Hou me stevig vast anders zak ik door m’n knieën. Ik ben als was in je handen. En dan, op het moment dat je je vingers diep in me duwt en met je vingers rondjes draait over m’n klitje kom ik heftig klaar. Golven van passie schieten door m’n lichaam. Van het hijgen en kreunen kan ik niet meer zoenen. Ik pak je hand. Ik wil je vingers diep in me stil vasthouden en daar laten. Voel hoe m’n spieren samentrekken om je vingers. Ik hol m’n rug en duw met m’n kontje harder tegen je enorme paal en leun met m’n achterhoofd tegen je borst. Oh my god, wat overweldigend lekker!

Je voelt dat er meer te halen valt en gaat door met het penetreren van m’n kutje met je vingers en met de vingers van je andere hand stimuleer je m’n klitje. Je hijgt in m’n nek “Toe. Kom nog een keer. Je bent zo lekker geil. Zeg het als je komt.” Je stem en adem in m’n nek zijn het laatste zetje dat ik nodig heb. Ik kronkel van genot. “Aaahhh, IK KHOMMM!!!” Ik val haast voorover, maar je vangt me op. M’n benen voelen slap. Ik heb houvast nodig. Ik leun naar voren en vind steun met m’n handen tegen de muur. Even blijf ik met m’n hoofd wat naar beneden gebogen staan om een beetje uit te hijgen. De douchestralen komen neer onder op m’n rug en m’n kontje. Voelt lekker. Na een kort moment besef ik dat jij nog tegen de muur staat. Ik hou m’n handen tegen de muur en kijk achterom en door de kaarslicht beschenen douchestralen bekijk ik je van top tot teen. Wat ben je toch vreselijk lekker! Wanneer ik m’n ogen weer van beneden omhoog langs je lichaam laat gaan zie ik je hand langzaam, maar stevig op en neer om je pik gaan. Met m’n ogen verder omhoog zie ik dat je je vingers afslikt, die je zojuist diep in m’n kutje had. Ik wil je aankijken, maar m’n ogen vinden de jouwe niet. Je blik is ergens anders op gevestigd. Wellustig ga je met je ogen langs de contouren van m’n kontje. Geil vind ik dat. Het is alsof ik je stiekem begluur. Alsof je m’n ogen niet kan zien van achter de douchestralen.
Langzaam spreid ik m’n benen iets meer en hol m’n rug, waardoor je in de gaten hebt dat ik inmiddels weer helemaal bij ben en ook dat ik weet wat jij aan het doen bent.
Je zoekt m’n ogen en vindt ze. M’n blik is uitnodigend en verwachtingsvol. Kom dan…