My party for one

Bries is dé luchtdruk vibrator van ‘lief voor mij’ en bezorgt je sensationele orgasmes! Bestel nu met 10% korting, met kortingscode “2020zomerbries”.

Een heerlijk moment voor mezelf. Ik neem er de tijd voor. Muziek aan in de badkamer. Deze keer niet in bad. Onder de douche. Licht uit. Een paar kaarsen aan. Niet teveel. Net genoeg om de contouren van m’n lichaam te kunnen zien. Om de schaduw ervan op de muur te zien. Zodat aan de schaduw net te zien is hoe ik met m’n handen over m’n lichaam glijd.

Ik houd van het warme bijna te hete water dat over m’n lichaam stroomt. Hoe het een laagje achterlaat. En hoe het zich een weg vindt langs m’n lichaam naar beneden. Hhmmm.

De grens tussen werkelijkheid en fantasie

Met doucheolie glijden m’n handen nog makkelijker over m’n hete lijf. De muziek galmt door de ruimte. Zwoele, hartstochtelijke Tango. Het 7 minuten durend nummer Vuelvo Al Sur door Gotan Project op repeat. Ik ga er helemaal in op. Door de muziek samen met mijn handen op m’n lichaam vervaagt de grens tussen werkelijkheid en fantasie.

Dan ga ik met m’n rug tegen de muur staan. Achter de douchestraal. De muur voelt even heel koud aan. Meteen krijg ik kippenvel en m’n tepels worden harde knopjes. Ondertussen valt het water van de douche voor me neer.

Een warme gloed

Het kaarslicht weerkaatst en schittert in elke douchestraal. Ik strek m’n arm uit en de stralen spetteren uiteen op m’n hand. Een twinkeling van wel duizend kleine vonkjes. Ondertussen spettert het water  tegen m’n lijf.

Met m’n andere hand pak ik m’n rechter borst van onderen vast. Langzaam ga ik omhoog en pak m’n harde knopje tussen duim en wijsvinger vast. Ik knijp er zacht in. Hierdoor is de reactie tussen m’n dijen is direct merkbaar.

Dan sluit ik m’n ogen en pak ook m’n andere tepel tussen duim en wijsvinger. Samen met de zwoele muziek die de badkamer vult en de douchecabine gevuld met stoom. Zorgen het water dat voor me neervalt en m’n vingers die spelen met m’n knopjes ervoor dat de reactie tussen m’n dijen overgaat in een warme gloed.

Steeds geiler en natter

Ik voel hoe vochtig ik ben wanneer ik met m’n benen langs elkaar strijk. En dat is niet van de douche. Langzaam neemt m’n geiligheid steeds meer de overhand.

Dan vul ik m’n handen overvloedig met doucheolie. Ik begin bij m’n hals en glijd af naar m’n schouders. Langs m’n armen naar m’n polsen. Daarna van m’n buik naar m’n borsten. Hhhm, m’n vingers kneden m’n borsten. Ondertussen leun ontspannen met m’n rug en hoofd tegen de muur. En draai m’n hoofd wat opzij. Hierdoor zie m’n silhouet door het fonkelende kaarslicht op de muur.

Ook zie ik hoe m’n vingers m’n borsten strelen en met m’n harde tepels spelen.

Tegelijkertijd trek ik mijn linkerbeen op en zet m’n voet onder me tegen de muur. Zo komen de douchestralen komen op m’n knie terecht. Nu ga ik met m’n linkerhand van m’n borst langzaam over m’n warme gladde huid naar beneden.

Over m’n buik. M’n bovenbeen. Vervolgens iets over m’n knie. En weer omhoog. Intussen blijf ik die beweging herhalen. Het is geil om op de muur te zien hoe ik met mezelf bezig ben.

Jouw handen

In het bijna donker zou het ook iemands anders handen kunnen zijn. Jouw handen. Die heel langzaam over m’n lichaam glijden. Die elk stukje ontdekken. Een spoor van tegelijkertijd kippenvel, maar ook warme sensatie achterlatend.

Dan sluit ik m’n ogen weer. Direct gaat mijn rechterhand recht op z’n doel af. Boven tussen m’n dijen. Op dat moment glijdt mijn middelvinger van bovenaf tussen m’n lipjes naar beneden. Daardoor omhult mijn vocht mijn vinger.

Waar ben je?

M’n linkerhand gaat nog steeds vanaf m’n borst naar beneden, over m’n buik, m’n bovenbeen, iets over m’n knie en weer omhoog. Ondertussen glijd ik met m’n vinger tussen m’n hete vochtige lipjes weer omhoog. Wat wil ik nu graag dat het jouw vinger is! Dat ik niet tegen de muur sta, maar tegen jou.

En mijn vocht verspreidt over m’n klitje

Je naakte, warme, uitnodigende, heerlijke lichaam. Nat van de douche. Je armen om me heen. Met links mijn beweging herhalen, strelend van m’n borst naar m’n knie en weer omhoog. Met je rechterhand tussen m’n dijen. Jouw wijs- en middelvinger strelen en spelen tussen m’n natte lipjes. En mijn hoofd leunt tegen je borst.

Dan gaan mijn handen naar achter. Je keiharde paal neem ik in m’n handen. Ook je ballen kneed ik. Langzaam laat ik je pik door m’n hand glijden. Van je ballen tot aan je top. Nu ga ik met m’n duim over je eikel heen. Jouw vocht verspreid ik over je hele top, zoals je mijn vocht verspreidt over m’n klitje. Je raakt me precies goed.

Onze tongen passen precies

Je draait de douchekop, zodat de stralen op m’n lichaam komen. Hmmm, het hete water geeft samen met je vingers op m’n klitje een geile explosie in m’n lijf. Ik kreun en m’n spieren trekken samen. Ook voel ik me slap worden in m’n benen. Terwijl ik je warme adem voel in m’n nek draai m’n hoofd naar je toe en zoen je.

Onze tongen passen precies. Heerlijk, vol, gepassioneerd, maar toch ook zacht zoenen we. Je linkerhand gaat tussen m’n benen. Ohhhhhh. Ik voel hoe je me vingert met links. Terwijl je ondertussen bedreven m’n klitje bespeelt met rechts.

Met je armen om me heen houd je me op m’n plaats en drukt me meer tegen je aan. Ik voel je vingers op en in m’n kutje. En ook je harde pik tegen m’n kontje.

Een overweldigend lekker orgasme

M’n orgasme komt nu in een sneltempo omhoog zetten. Please! Zoen me, speel met me, vinger me. Hou me stevig vast anders zak ik door m’n knieën. Opeens ben ik als was in je handen. En dan, op het moment dat je je vingers diep in me duwt en met je vingers rondjes draait over m’n klitje kom ik heftig klaar.

Hierdoor schieten golven van passie door m’n lichaam. Van het hijgen en kreunen kan ik niet meer zoenen. Ik pak je hand. Ik wil je vingers diep in me. Stil vastgehouden en daar gelaten. Dat heeft alles te maken met wat je met met doet.

Plotseling voel ik hoe m’n spieren samentrekken om je vingers. Daardoor hol ik m’n rug en duw met m’n kontje harder tegen je enorme paal. Ondertussen leun met m’n achterhoofd tegen je borst. Oh my god, wat overweldigend lekker!

Natuurlijk wil je meer

Intussen voel je dat er meer te halen valt en gaat door met het penetreren van m’n kutje met je vingers. Terwijl je met de vingers van je andere hand  m’n klitje stimuleert. En ik weer steeds meer opgewonden raak.

Ondertussen hijg je in m’n nek “Toe. Kom nog een keer. Je bent zo lekker geil. Zeg het als je komt.” Je stem en adem in m’n nek zijn het laatste zetje dat ik nodig heb. Ik kronkel van genot. “Aaahhh, IK KHOMMM!!!”

Op dat moment val ik haast voorover, maar je vangt me op. M’n benen voelen slap. Nu heb ik houvast nodig. Dan leun ik naar voren en vind steun met m’n handen tegen de muur. Even blijf ik met m’n hoofd wat naar beneden gebogen staan om een beetje uit te hijgen. Ondertussen komen de douchestralen neer onder op m’n rug en m’n kontje. Oh, dat voelt lekker.

Ik zou je bijna vergeten

Na een kort moment besef ik dat jij nog tegen de muur staat. Dus hou ik m’n handen tegen de muur en kijk achterom. En door de kaarslicht beschenen douchestralen bekijk ik je van top tot teen. Wat ben je toch vreselijk lekker!

Wanneer ik m’n ogen weer van beneden omhoog langs je lichaam laat gaan zie ik je hand langzaam, maar stevig op en neer om je pik gaan. Als ik met m’n ogen verder omhoog zie ik dat je je vingers aflikt, die je zojuist diep in m’n kutje had. Ik wil je aankijken, maar m’n ogen vinden de jouwe niet. Aangezien je blik ergens anders op gevestigd is. En dat maakt mij opnieuw bloedgeil.

Alsof ik je stiekem begluur

Dan ga je wellustig met je ogen langs de contouren van m’n kontje. Geil vind ik dat. Het is alsof ik je stiekem begluur. Alsof je m’n ogen niet kan zien van achter de douchestralen.

Kom dan…

Nu spreid ik langzaam m’n benen iets meer en hol m’n rug. Hierdoor heb je in de gaten dat ik inmiddels weer helemaal bij ben. En ook dat ik weet wat jij aan het doen bent.

Dan  zoek je m’n ogen en vindt ze. M’n blik is uitnodigend en verwachtingsvol. Kom dan…