Lust

Bries is dé luchtdruk vibrator van ‘lief voor mij’ en bezorgt je sensationele orgasmes! Bestel nu met 10% korting, met kortingscode “2020zomerbries”.

De deur valt in het slot. De ketting schuif je erop. Weg is de genoeglijke sfeer, het begrip, de interesse en de sympathie. Ineens voelt het harder. Spannender. Daardoor voel ik me waakzamer worden, meer op mijn hoede, bedachtzamer. Afstand.

Hard grijpen handen achterom naar mijn borsten

Tasten, knijpen, keuren. Ik voel je lijf tegen me aan duwen. Gehaast glijden je handen over me heen. Je keert me. Zoent me. Als ik weg draai grijp je mijn gezicht en keer me terug. Ik volg je, kan ik anders? WIL ik anders?
Je duwt je weer tegen me aan, je lijf, je kruis, je erectie.
Ik voel, ervaar, ik reageer weinig. Als je zoent zoen ik terug, verder volg ik je wensen.

Uitkleden!

‘Uitkleden’ klinkt het ‘alles uit behalve onderkleding!’
Ik trek mijn trui over mijn hoofd en gooi hem op de stoel. Vervolgens doe ik mijn broek uit en blijf dan staan. Onderkleding, is mijn hemd onderkleding? Ik besluit van wel. Jij besluit van niet. Hemd moet ook uit. Daar sta ik, het raam is open. Ik kan gezien worden. Het idee kriebelt over mijn rug omhoog naar mijn nek. Daar sta ik: kousen, slipje, bh.

Je gaat weer achter me staan

Buigt me voorover, schuift met je voet mijn benen uit elkaar. Duwt mijn rug hol, kont omhoog. Daar zijn je handen weer. Koel en stevig. Vol lust en grijpgraag. Mijn slip trek je in mijn bilnaad. Handen op en over mijn rug. Ze maken mijn bh los en grijpen naar mijn tepels. Ze trekken, knijpen kneden.

Je duwt weer tegen me aan

Je erectie voel ik tegen, tussen mijn benen. Ik voel opwinding, spanning, verwachting. Ook voel ik me groot en sterk. Hierdoor voel ik overgave, omdat ik daarvoor kies en om geen enkele andere reden. Je spreekt geen woord en doet alleen maar. Je stroopt mijn slipje van mijn lijf, mijn benen. Ik stap eruit. Je pakt mijn haar, trekt mijn hoofd achterover. Dwingt me op mijn knieën. Je sluit de polsboeien om mijn armen en bind ze strak zodat ik over het bed kom te liggen. Knieën op de grond, hoofd, lijf en armen gestrekt op het bed.
Dan spreidt en bindt je mijn benen. Nu ben ik naakt, open, toegankelijk……

Je betast mij overal…

Je streelt en tast over mijn kruis, mijn billen, mijn kontgaatje. Even voel ik je erectie erlangs glijden, ertegen aan duwen. Hierdoor hol ik mijn rug, ik bied me aan. Dan ben je weg. Gerommel onzichtbaar achter me. Dan een koele kwak glijmiddel tussen mijn billen. Je hand smeert, je vinger penetreert mijn kontgaatje. Even duwen, draaien dan erin. Ogenblikkelijk trek je weer terug. Direct daarna toon je me zonder woorden een slanke zwarte vibrator. Ik kreun. Deels van … van wat? angst? ontzetting? lust? Het koude apparaat glijdt over en tussen de verhitte delen tussen mijn benen. Dan zet je hem doel bewust op mijn anus en duwt hem er diep in. Ik kreun, pijn, heel even dan is het over.

Je steekt een vinger in mij en je zet de vibrator aan

Ik weet wat je voelt aan de binnenkant. Het trilt en vibreert daar. Ik voel je zoeken met een vinger eerst. Dan twee, drie. Je test en onderzoekt mijn ruimte. Je gromt.
Weg ben je weer, de vibrator laat je in me zitten. Trillende golven door mijn lijf. Je toont me je volgende attribuut. Een dildo met aanzienlijke afmetingen. Ik slik en kijk….

Als ik iets van opwinding of genoegen laat blijken stopt alles…

Je vraagt niets, verdwijnt weer uit mijn gezichtsveld en ik voel je de dildo tegen mijn warme vrouwelijkheid plaatsen. Ik wil hem hebben. Ik wil hem voelen. Voor zo ver dat mogelijk is, duw ik mijn kont ernaar toe. En weg is de dildo. Ik slik teleurgesteld en draai met mijn hoofd. Toch kan ik je niet zien en weet niet wat je doet. Zodra ik me stil houdt is de dildo terug. En als ik me weer beweeg is hij weer weg. Ik begin het te begrijpen. Als ik iets van opwinding of genoegen laat blijken stopt alles.

Als ik niet reageer ga je door

Dus ik hou me stil en voel hoe je de dildo diep in me door duwt. Ik probeer geen enkele reactie te laten plaats vinden. Hoewel ik zou willen kreunen, zuchten en met mijn kont willen draaien. Je laten horen hoe ik geniet van je handelingen. Van je koele handen, van je dwang, van je afstand, van je macht, mijn onmacht.

Zachte, lieve en verleidelijke woordjes

Dan ga je praten, zachte lieve woordjes, verleidelijk, overredend. Meer klanken als woorden. Maar zodra ik iets van reactie geef stoppen alle handelingen, frustratie… .
Doodstil wacht ik af en voel hoe je me bewerkt, bespeelt, me opwindt en verder, verder drijft naar het punt waarop ik niet meer stil kan blijven.

Mag ik klaar komen, Meester?

Opwinding die hoger en hoger oploopt. Onomkeerbaar bezit neemt van mijn lijf en hoofd. Ik kreun, nauwelijks hoorbaar. Ik vraag je zachtjes door te gaan, ik smeek je harder me te helpen, ik huil om je handen, je handelingen, mijn bevrijding… … ..
“Mag ik klaarkomen, Meester… … …?” fluister ik “Mag ik klaar komen, Meester?” smeek ik harder… .
“Meester!”

Met een ingetogen, opgewonden, goedkeurende grom help je me over de drempel en ik val en val en val in een intens diep orgasme, schokkend. De, in mijn ritme mee penetrerende, dildo blijft mijn orgasme intensiveren en verlengen. Eindeloos blijf ik vallen tot ik hijgend, schokkend, rillend jankend achterblijf.

Leeg, maar niet los

Je maakt me leeg, maar niet los. Dildo weg, vibrator weg.
Je knielt achter me, zet je handen op mijn heupen en duwt je stijve penis hard en diep in mij.
Ik wil je… … . ik wil je… … .. ik wil je… … .. hoor ik mezelf keer op keer kreunen.
Pijlsnel zijn mijn verlangen en opwinding terug. Je hand grijpt naar mijn haar en trekt mijn hoofd achterover. Je stoot hard en diep, keer, op keer , op keer… …
“Zeg het!” eis je van mij.
“Ik wil je, ik wil je, meer en meer… …help me!”

En ik kom opnieuw klaar

Je stoot sneller, werkt een hand tussen mijn lijf en het bed en helpt me opnieuw te komen. Hete schokgolven van genot nemen mijn weinige denken compleet over als ik kom en kom. Nog voor ik helemaal klaar ben voel ik hoe jij je laat gaan. Nog wat laatste felle stoten en met een rauwe kreun geef je, je over aan je genot. Aan je moment van vergetelheid en jezelf.
Diep zucht ik als ik je handen in mijn rug voel klauwen, je gekreun hoor weg sterven, je hoofd voel rusten, je ademhaling gejakkerd hoor gaan.

Ik voel mij compleet

Ik voel me… .. gebruikt, geweldig, compleet. Ook voel ik me vrouw, mens, groot, sterk, veilig.
Handboeien klikken los, benen worden weer losgemaakt. Zonder een woord kruipen we samen onder het warme dekbed om te slapen, om bij elkaar te zijn, om te genieten van wat we elkaar te bieden hebben.

Desire

©2003 de_HeXX

Meer lezen van de_HeXX