Vaginaal ballen

Er zijn allerlei soorten balletjes die je in de vagina kunt dragen, soms puur voor het genot en anders juist om de bekkenbodem te trainen. Onderstaand vind je een kort overzicht van de verschillende soorten vaginale balletjes. Je zult ook merken dat hetzelfde, of een vergelijkbaar product soms aangeboden wordt onder verschillende namen. Namen die je tegen komt zijn o.a. Geisha balletjes, kegelballen, Ben Wa balls, genot ballen of Pleasure balls. De later genoemde Chinese balletjes vallen duidelijk in een andere categorie.

De Groene Cup Bekkenbodemtrainer

Wil je echt serieus met je bekkenbodem aan de slag, dan raad ik je De Groene Cup Bekkenbodemtrainer aan. Ook de balletjes uit deze set kun je natuurlijk dragen wanneer jij dat maar wilt. De Groene Cup bekkenbodemtrainers bevatten een metalen kogel of balletje, dat zorgt voor extra gewicht. De set bestaat in totaal uit drie balletjes (een los balletje en meer traditionele string met twee balletjes), die je aan elkaar kunt lussen. Gebruik de trainer zoals jij wilt als kegel balletjes voor de training van de bekkenbodem en als genotsballen op een ander moment.

Yoni egss

Spreek de vaginale balletjes voor het trainen van de bekkenbodem of extra genot je minder aan, kijk dan ook eens naar onze Yoni eggs. Deze worden vanuit de Tantristische traditie (India) gebruikt voor en gebruiken seksuele heling, vitaliteit en welzijn. En ook daarmee kun je prima werken aan je bekkenbodemspieren.

Duo Balls

Onzichtbaar jezelf verwennen. Met deze ballen voor vaginaal gebruik, ril je van genot bij elke beweging die je maakt. Draag ze overdag stiekem naar je werk, of deel je genot met je partner. Een onweerstaanbare seksuele stimulatie onzichtbaar voor anderen.

Door het contra-gewicht trainen ze de vaginaspieren en zorgen ze voor extra seksgenot. Bij een gevoelige G-spot continue plezier, zelfs tijdens het stofzuigen!

Word zo betoverd als een Geisha

Geishaballen, ook wel ben-wa ballen of lustkogels genoemd, zijn doorgaans holle balletjes met een gewichtje erin dat in de bal kan rollen. Ze worden ingebracht in de vagina en dienen als erotisch speelgoed. De beweging van de balletjes veroorzaakt tijdens gebruik een opwindend gevoel.

Automatische training van de bekkenbodemspieren

De oorspronkelijke bedoeling van de balletjes was door de bekkenbodemspieren te spannen, de twee tegen elkaar te laten bewegen. Men beweert dat bedreven geisha’s met de op deze manier geoefende spieren mannen in extase kunnen brengen.

Genotballen, die in de vagina gedragen worden trainen automatisch ook de bekkenbodemspieren. Trainen van de spieren in de vagina helpen incontinentie te voorkomen. Vrouwen die regelmatig deze spieren trainen hebben vaak ook meer plezier tijdens het vrijen. Penetratie is gevoeliger en controle over de spieren maakt de beleving intenser en je kunt gemakkelijker klaarkomen.

Chinese balletjes

Chinese balletjes is de naam van een seksspeeltje, dat bestaat uit aan een koord geregen harde kogeltjes met een middellijn van circa 1 à 2 cm. De kogeltjes zijn meestal gemaakt van plastic, maar ook andere materialen zoals metaal worden soms gebruikt.

Dit koord wordt in vagina of anus gebracht en heen en weer bewogen. De frictie van de balletjes kan seksueel prikkelen. Het is de bedoeling om ten tijde van het orgasme de balletjes te verwijderen.