Vrouwvriendelijke vibrators

Wanneer is een vibrator of stimulator vrouwvriendelijk? Daarin spelen verschillende dingen een rol. In de eerste plaats moet je speeltje natuurlijk makkelijk te gebruiken zijn. Als je meer bezig bent met de knopjes dan met jezelf is de lol er snel af. Ook kleur en materiaal zijn belangrijk. Ziet het er mooi uit en voelt het ook nog eens prettig aan op je huid? Ook lijkt zo’n vrouwvriendelijk speeltje meestal niet op een penis.

Ook de accuduur is natuurlijk belangrijk, jammer als je halverwege stilvalt. En zo’n vrouwvriendelijke vibrator maakt natuurlijk weinig tot geen herrie. En is goed te reinigen.

Daarbij heb je tegenwoordig ook vele stimulators (die je ook inwendig kunt dragen) met een afstandsbediening.

Veelzijdigheid

Bij stimulators die zich niet uitsluitend op de clitoris en het gebied daar omheen richten is veelzijdigheid een belangrijk aspect. De vorm bepaalt of je gemakkelijk verschillend gebieden kunt stimuleren. Veelzijdigheid gaat ook om de trilstanden of vibratiestanden, verwarmingsfunctie en een vibrator die waterdicht is kun je ook onder de douche of in bad gebruiken. Kijk maar eens naar de veelzijdigheid bij de verschillende vibrators in onze winkel.

Lief voor mij

De vrouwvriendelijke lijn vibrators en stimulators uit de “Lief voor mij” serie wordt exclusief verkocht door webvrouw. Uit deze serie vindt je in onze website nu “Bries” een fijn luchtdruk stimulator voor het stimuleren van je clitoris en de allround “Voel me” vibrator.

Met de “Bries” vibrator kunnen je makkelijk (vrijwel) touch-free klaarkomen. We hebben deze stimulator daarom ook toegevoegd aan het menstrubatie-pakket van De Groene Cup. Een orgasme kan je menstruatiepijn verlichten en bijdragen aan een beter gevoel tijdens je menstruatie.

EB Vibrators

De nieuwe generatie vibrators van Emotional Bliss zijn ontstaan en ontwikkeld vanuit DE BEHOEFTE EN VISIE VAN VROUWEN.

Vrouwen willen zich NIET ORDINAIR of ongemakkelijk voelen. En gebruik hulpmiddelen voor seksuele bevrediging moet normaal voelen.

Al met al legt Emotional Bliss zich toe op een EDUCATIEVE wijze van communiceren. Dit om vrouwen MEER BEWUST te maken van hun seksualiteit. En zo de ACCEPTATIE van seksuele hulpmiddelen te vergroten.

Ook masturberen is normaal. Masturberen verlaagt stress. Bovendien is intimiteit met je eigen lichaam juist goed voor je eigenwaarde.

Wetenschappelijk onderzoek

Meer dan 80% van de vrouwen heeft uitwendige stimulatie en directe prikkeling van de clitoris nodig om tot een VOLLEDIG ORGASME te komen. Dit bleek uit verschillende WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKEN.

Daarom zijn de vibrators van Emotional Bliss speciaal ontworpen voor UITWENDIG GEBRUIK. En gericht op directe PRIKKELING VAN DE CLITORIS en het gehele genitale gebied.

Maximaal 45 vibratieniveaus

Emotional Bliss vibrators maken gebruik van MAXIMAAL 45 VIBRATIENIVEAUS. De niveaus variëren van 40 Hertz ~ 120 Hertz. Het is bekend dat deze frequenties het beste resultaat opleveren.

Het komt erop neer dat de clitoris beter in staat is te zwellen. Hierdoor kun je makkelijker tot een orgasme te komen.

De nieuwe kwaliteitsnorm

Ten opzichte van de bestaande markt is de kwaliteit van de producten van Emotional Bliss buitengewoon hoog. Dat valt te merken aan het materiaal en het uniek ontwerp.

Hiermee onderkent Emotional Bliss het KWALITEITSBEWUSTZIJN van de vrouw. De kwaliteitsnorm voor de nieuwe generatie vibrators wordt bepaald door te werken met HOOGWAARDIGE MATERIALEN. Ook zijn alle materialen volgens CE specificaties GOEDGEKEURD.

Zoals gezegd is er nooit eerder zoveel aandacht geschonken aan de materiaalsamenstelling en ontwikkeling van een vibrator.

Verder worden voor de productie MEDISCH VERANTWOORDE en HUIDVRIENDELIJKE kunststoffen gebruikt. Daarnaast hebben de kunststoffen een ANTI-BACTERIËLE BESCHERMLAAG. Hierdoor zijn ze makkelijk te reinigen en dus weer snel klaar voor gebruik.

Ten slotte zijn alle vibrators van Emotional Bliss OPLAADBAAR en worden geleverd met een adapter.

Wie ondersteunen / adviseren de producten?

Het professionele netwerk van Emotional Bliss breidt zich geleidelijk uit binnen Nederland. Er zijn inmiddels samenwerkingsverbanden opgestart met hulpverleners en instanties.

Waaronder seksuoloog / psycholoog Sanderijn van der Doef. En seksuoloog, psychotherapeut en relatiebemiddelaar Julia Cole.

Ook het Amsterdams Centrum voor Seksuele Gezondheid / MR70-Rutgershuis, Rutgerstichting Utrecht, Den Haag, Groningen, Polikliniek Seksuologie in het Goudse Groene Hart Ziekenhuis, Academisch Ziekenhuis Utrecht ondersteunen EC.

Als laatste hebben particuliere praktijken voor seksuologische hulpverlening hun samenwerking toegezegd. Deze zijn allemaal aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Voor Seksuologie (NVVS).

Bestellen

Op dit moment zijn de Emotional Bliss vibrators helaas niet meer te bestellen. Zodra de productie weer wordt opgestart laten we je dat weten.

Reacties zijn gesloten.