Vrouwvriendelijke vibrators

Voluptas, oplaadbare en waterdichte allround staafvibrator

Voluptas, oplaadbare en waterdichte allround staafvibrator

De Voluptas is een mooie roze allround staafvibrator uit het assortiment van Webvrouw.

Voluptas was de Romeinse godin van het plezier en sensuele genoegens, dus een betere naam is niet voor te stellen.

7 verschillende vibratiestanden

De Voluptas vibrator staat volledig geladen garant voor 2 uur lang plezier. Opladen kan via de magnetische USB lader.

Uiteraard volledig instelbaar op je eigen wensen. Deze allround staafvibrator heeft namelijk 7 verschillende vibratiestanden. En is 100% waterdicht.

Gemaakt van medische siliconen (Safe ABS). Kortom alleen maar genieten!

Nu te bestellen in onze webshop bij bol.com.

EB Vibrators

De nieuwe generatie vibrators van Emotional Bliss zijn ontstaan en ontwikkeld vanuit DE BEHOEFTE EN VISIE VAN VROUWEN.

Vrouwen willen zich NIET ORDINAIR of ongemakkelijk voelen. En gebruik hulpmiddelen voor seksuele bevrediging moet normaal voelen.

Al met al legt Emotional Bliss zich toe op een EDUCATIEVE wijze van communiceren. Dit om vrouwen MEER BEWUST te maken van hun seksualiteit. En zo de ACCEPTATIE van seksuele hulpmiddelen te vergroten.

Ook masturberen is normaal. Masturberen verlaagt stress. Bovendien is intimiteit met je eigen lichaam juist goed voor je eigenwaarde.

Wetenschappelijk onderzoek

Meer dan 80% van de vrouwen heeft uitwendige stimulatie en directe prikkeling van de clitoris nodig om tot een VOLLEDIG ORGASME te komen. Dit bleek uit verschillende WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKEN.

Daarom zijn de vibrators van Emotional Bliss speciaal ontworpen voor UITWENDIG GEBRUIK. En gericht op directe PRIKKELING VAN DE CLITORIS en het gehele genitale gebied.

Maximaal 45 vibratieniveaus

Emotional Bliss vibrators maken gebruik van MAXIMAAL 45 VIBRATIENIVEAUS. De niveaus variëren van 40 Hertz ~ 120 Hertz. Het is bekend dat deze frequenties het beste resultaat opleveren.

Het komt erop neer dat de clitoris beter in staat is te zwellen. Hierdoor kun je makkelijker tot een orgasme te komen.

De nieuwe kwaliteitsnorm

Ten opzichte van de bestaande markt is de kwaliteit van de producten van Emotional Bliss buitengewoon hoog. Dat valt te merken aan het materiaal en het uniek ontwerp.

Hiermee onderkent Emotional Bliss het KWALITEITSBEWUSTZIJN van de vrouw. De kwaliteitsnorm voor de nieuwe generatie vibrators wordt bepaald door te werken met HOOGWAARDIGE MATERIALEN. Ook zijn alle materialen volgens CE specificaties GOEDGEKEURD.

Zoals gezegd is er nooit eerder zoveel aandacht geschonken aan de materiaalsamenstelling en ontwikkeling van een vibrator.

Verder worden voor de productie MEDISCH VERANTWOORDE en HUIDVRIENDELIJKE kunststoffen gebruikt. Daarnaast hebben de kunststoffen een ANTI-BACTERIËLE BESCHERMLAAG. Hierdoor zijn ze makkelijk te reinigen en dus weer snel klaar voor gebruik.

Ten slotte zijn alle vibrators van Emotional Bliss OPLAADBAAR en worden geleverd met een adapter.

Wie ondersteunen / adviseren de producten?

Het professionele netwerk van Emotional Bliss breidt zich geleidelijk uit binnen Nederland. Er zijn inmiddels samenwerkingsverbanden opgestart met hulpverleners en instanties.

Waaronder seksuoloog / psycholoog Sanderijn van der Doef. En seksuoloog, psychotherapeut en relatiebemiddelaar Julia Cole.

Ook het Amsterdams Centrum voor Seksuele Gezondheid / MR70-Rutgershuis, Rutgerstichting Utrecht, Den Haag, Groningen, Polikliniek Seksuologie in het Goudse Groene Hart Ziekenhuis, Academisch Ziekenhuis Utrecht ondersteunen EC.

Als laatste hebben particuliere praktijken voor seksuologische hulpverlening hun samenwerking toegezegd. Deze zijn allemaal aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Voor Seksuologie (NVVS).

Bestellen

Op dit moment zijn de Emotional Bliss vibrators helaas niet meer te bestellen. Zodra de productie weer wordt opgestart laten we je dat weten.