Vrouwvriendelijke vibrators

Voluptas, oplaadbare en waterdichte allround staafvibrator

Voluptas, oplaadbare en waterdichte allround staafvibrator

De Voluptas is een mooie roze allround staafvibrator uit het assortiment van Webvrouw.

Voluptas was de Romeinse godin van het plezier en sensuele genoegens, dus een betere naam is niet voor te stellen.

De Voluptas vibrator, kan geladen worden via een magnetische USB lader, en staat volledig geladen garant voor 2 uur lang plezier. Volledig instelbaar op je eigen wensen; Deze allround staafvibrator heeft 7 verschillende vibratiestanden en is 100% waterdicht. Gemaakt van medische siliconen (Safe ABS).

Nu te bestellen in onze webshop bij bol.com.

De nieuwe generatie vibrators van Emotional Bliss zijn ontstaan en ontwikkeld vanuit DE BEHOEFTE EN VISIE VAN VROUWEN. Vrouwen willen zich NIET ORDINAIR of ongemakkelijk voelen wanneer er naast de natuurlijke middelen ook hulpmiddelen worden gebruikt voor seksuele bevrediging. Emotional Bliss legt zich toe op een EDUCATIEVE wijze van communiceren om vrouwen MEER BEWUST te maken van hun seksualiteit en om de ACCEPTATIE van seksuele hulpmiddelen te vergroten.

Wetenschappelijk onderzoek

Uit verschillende WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKEN blijkt dat meer dan 80% van de vrouwen uitwendige stimulatie en directe prikkeling van de clitoris nodig heeft om tot een VOLLEDIG ORGASME te kunnen komen. De vibrators van Emotional Bliss zijn speciaal ontworpen voor UITWENDIG GEBRUIK en gericht op directe PRIKKELING VAN DE CLITORIS en het gehele genitale gebied.

Emotional Bliss vibrators maken gebruik van MAXIMAAL 45 VIBRATIENIVEAUS die variëren van 40 Hertz ~ 120 Hertz. Het is bekend dat deze frequenties het beste resultaat opleveren om zwelling van de clitoris te bereiken en om tot een orgasme te kunnen komen.

De nieuwe kwaliteitsnorm

De kwaliteit van de producten van Emotional Bliss ten opzichte van de bestaande markt is buitengewoon hoog. Emotional Bliss onderkent het KWALITEITSBEWUSTZIJN van de vrouw en heeft de kwaliteitsnorm voor de nieuwe generatie vibrators bepaald door te werken met HOOGWAARDIGE MATERIALEN volgens specificaties die CE zijn GOEDGEKEURD. Nooit eerder is er zoveel aandacht geschonken aan de materiaalsamenstelling en ontwikkeling van een vibrator.

Voor de productie van elke Emotional Bliss vibrator worden MEDISCH VERANTWOORDE en HUIDVRIENDELIJKE kunststoffen gebruikt met een ANTI-BACTERIËLE BESCHERMLAAG.

Alle vibrators van Emotional Bliss zijn OPLAADBAAR en worden geleverd met een adapter.

Wie ondersteunen / adviseren de producten?

Het professionele netwerk van Emotional Bliss breidt zich geleidelijk uit binnen Nederland. Er zijn inmiddels samenwerkingverbanden opgestart met hulpverleners en instanties waaronder seksuoloog / psycholoog Sanderijn van der Doef, hoogopgeleide seksuoloog, psychotherapeut en relatiebemiddelaar Julia Cole, het Amsterdams Centrum voor Seksuele Gezondheid / MR70-Rutgershuis, Rutgerstichting Utrecht, Den Haag, Groningen, Polikliniek Seksuologie in het Goudse Groene Hart Ziekenhuis, Academisch Ziekenhuis Utrecht en particuliere praktijken voor seksuologische hulpverlening, aangesloten bij de (NVVS) Nederlandse Vereniging Voor Seksuologie.

Bestellen

Helaas zijn de Emotional Bliss vibrators op dit moment niet meer te bestellen.