IJsje

Bries is dé luchtdruk vibrator van ‘lief voor mij’ en bezorgt je sensationele orgasmes! Bestel nu met 10% korting, met kortingscode “2020zomerbries”.

Hij zit op een bankje in het park. Vlak langs het meer, waar kleine jongetjes aan het spelen zijn met bootjes. Het is aangenaam weer en in zijn pauze zit hij graag buiten. Hij slaat de krant open en gaat achterover zitten. Eigenlijk is de bank te klein. Hij kijkt wat om zich heen en ziet het ijskraampje. Er staat een jonge vrouw bij het kraampje. Ze valt hem op doordat hij haar nog nooit eerder heeft gezien. Dat had hij wel onthouden.

De jonge vrouw staat bij de ijskar

Ze komt normaal nooit in dit park, maar was toevallig in de buurt. Ze wil graag een ijsje. Terwijl de ijscoman een ijsje voor haar maakt, kijkt ze rond. Er spelen wat kinderen bij de vijver. Er lopen wat stelletjes rond. Haar ogen volgen hun weg en zien hem. Er gaat een huivering door haar heen. Haar ijsje is klaar. Ze betaalt en gaat schuin tegenover hem zitten. Toen ze hem aankeek voelde ze direct een onbestemd verlangen. Duidelijk voelt ze dat hij blijft kijken. Dan draait ze zijn kant op met haar hoofd.

Zij maakt hem wild

Hij duikt weer in zijn krant. Dit is absurd. Het lijkt alsof zijn lichaam een eigen leven leidt. Hij is nog nooit eerder zo van een verschijning onder de indruk geweest. Vanachter de krant bekijkt hij haar eens goed. Een strakke leren broek met daar boven een strak wit topje. Op zich niks bijzonders, maar het maakt hem op dit moment wild. Hij gaat even verzitten. Hij kan zijn ogen niet van haar afhouden.

Uitdagend likt zij aan haar ijsje

Zij houdt hem ook in de gaten. Zijn verschijning laat haar beven op haar benen. Een spijkerbroek, sportschoenen en een shirt dat perfect om zijn schouders sluit. Zijn donkere haren stralen in de zon. En zelfs van een afstand kan ze zien dat de kleur van zijn ogen donker is. Ze likt met haar tong langs haar ijsje. Vanonder haar wimpers bekijkt ze hem. Ze voelt dat hij naar haar kijkt en ze laat haar tong nogmaals over het ijsje gaan. Hem daarbij uitdagend.

Opwinding maakt zich van hem meester

Hij weet even niet hoe hij het heeft. Ze daagt hem uit!! Hij voelt een rilling langs zijn ruggengraat gaan. Z’n maag trekt even samen en een opwinding maakt zich van hem meester. Helemaal als hij ziet hoe ze geniet van het ijsje. Hoe sensueel haar tong langs het ijsje glijdt. Hij kreunt zacht en bedenkt hoe het zou zijn als hij dat ijsje was. Enigszins geschokt door zijn eigen gedachten, blijft hij haar toch volgen. Ze hapt een puntje van haar ijsje en hij voelt de kriebels in zijn onderbuik. Hun ogen ontmoeten elkaar en het is alsof de vonken eraf spatten. Er hangt een erotische sfeer tussen hen. Het is even of ze alleen zijn.

Dan staat ze op en doet iets wat ze normaal niet gauw zou doen. Ze loopt op hem af en gaat voor hem staan. Ze steekt haar hand uit en kijkt hem vragend aan. Wachtend op zijn antwoord staat ze tegenover hem.

Hij ziet de uitnodiging en belofte

Hij gelooft zijn ogen niet. Ze staat op en loopt op hem af. Onderwijl blijft ze hem aankijken. Als ze dan voor hem staat, steekt ze haar hand uit en kijkt hem vragend aan. Ze zal toch niet verwachten dat hij zijn hand in de hare legt? Hij kijkt haar aan en ziet in haar ogen een uitnodiging en belofte. Al zijn principes opzij zettend, legt hij zijn hand in die van haar.

Ze trekt hem overeind en hij laat zijn krant op het bankje liggen. Ze begint te lachen en harder te lopen. Haar ijsje gooit ze in de eerste de beste prullenbak. Lachend kijkt ze hem aan en voert hem mee. Dit is helemaal nieuw voor hem, normaal laat hij zich nooit zo gaan. Maar haar vreugde steekt aan en hij kan haar niet weerstaan. Haar warme lach dringt diep door in zijn hart. Dat als antwoord daarop meteen een sprongetje maakt.

Woorden zijn niet nodig

Hand in hand lopen ze door het park, daarbij hebben ze nog geen woord gesproken. Dat is ook niet nodig, want ze verstaan elkaar zonder woorden. Bij de uitgang van het park aangekomen, begint ze te twijfelen. Hij voelt haar twijfel en als door een onbekende kracht geleid, neemt hij haar mee de straat over. Hij weet wel een plek waar ze samen kunnen zijn. Daar is hij vanochtend nog langs gekomen. Het is een oud gebouw wat al tijden leeg staat, maar waar nog regelmatig mensen verkeren. Krakers, zo gezegd. Hij opent de deur met zijn ene hand, terwijl de andere die van haar nog steeds vast houdt.

Geen plaats voor twijfel of wat dan ook

Ze lopen naar binnen, hij voorop en zij daar achteraan, zijn hand niet los latend. Er ligt van alles op de grond, kleding, matrassen, zelfs lege zakken en flessen. Maar er hangt geen vreemde geur. Als ze doorlopen komen ze uit bij een ruime lichte kamer, die zeker als slaapkamer gebruikt is geweest. Er liggen matrassen in de hoek en heel veel kussens op de grond. Hij legt de matrassen goed en de kussen er om heen en gooit er meteen een ‘schoon’ laken overheen. Dan loopt hij weer op haar af en legt zijn handen op haar schouders en trekt haar in zijn armen. Zijn mond dwaalt over haar gezicht en gaat op zoek naar haar mond, hij wil haar proeven, kijken of ze de fantasie, die ze bij hem oproept, tot werkelijkheid maakt.

Haar lippen openen zich meteen

Ze slaat haar armen om zijn nek en begraaft haar handen in zijn haar zodat ze hem dicht tegen haar aan kan trekken. Haar lippen openen zich meteen onder die van hem en geven haar een warm gevoel en een verlangen naar meer. Een warmte welt op onder in haar buik en ze laat haar handen over zijn rug naar zijn borst gaan. Daar kruipen haar handen onder zijn shirt en gaan over zijn naakte huid. Ze wil hem voelen, huid tegen huid. Ongeduldig begint ze aan zijn shirt te trekken.

Hij merkt dat ze opgewonden is

Hij ook trouwens. Haar handen, die eerst in zijn nek lagen, dwalen over zijn rug en borst voor ze onder zijn shirt kruipen. Ongeduldig wordt er aan zijn shirt getrokken en hij besluit om haar maar eens te helpen. Hij trekt zijn shirt uit en ziet haar staren naar zijn blote borst. Als dit haar al zo van slag brengt, hoe zal het dan straks vergaan. Zijn handen gaan naar de broekrand en maken de riem los, vervolgens de knoop en rits. De broek glijdt op zijn enkels en hij schopt hem uit. Zijn sokken ook maar meteen meenemend, begint hij te twijfelen of hij wel door zal gaan. Vanonder zijn wimpers kijkt hij haar aan en ziet dat het wel even genoeg is zo. Hij gaat weer rechtop staan en kijkt naar haar gezicht.

Dat had ze niet verwacht

Dat hij zijn shirt uit zou doen had ze wel verwacht, maar ook meteen zijn broek en sokken dan maar. Nee dat had ze niet verwacht. Ze is wel blij dat hij zijn boxer in elk geval nog aanhoudt. Dat laat nog iets te raden over. Alhoewel dat ook overduidelijk afgetekend is. Hij gaat weer recht staan en kijkt haar aan. Ze weet even niet waar ze moet kijken en laat haar ogen over zijn hele verschijning heen gaan. Tevreden met wat ze ziet, zeer tevreden zelfs. Je kunt zien dat hij vaak aan zijn lichaam werkt, brede schouders, gespierde borst en een zogenaamd wasbordje. Gewoon mooi.

Het zachte koele briesje laat haar huiveren

Hij loopt in haar richting en voelt haar ogen gericht op hem. Hem gretig opnemend. Wanneer hij voor haar staat, legt hij zijn handen op haar heupen en kruipt met zijn handen omhoog. Haar topje neemt hij daarbij mee naar omhoog. Ze strekt haar armen de lucht in zodat hij het topje over haar hoofd kan trekken. Terwijl hij dit doet blijft hij haar in de ogen kijken en wanneer het topje boven haar hoofd heeft, kust hij haar teder. Het topje belandt ergens op de grond en de rest volgt al gauw.

De kussen worden al gauw heter

Hij kust haar vol op de mond en laat zijn tong langs haar lippen gaan. De kussen worden al gauw heter en heter en ze zakken neer op de matras. Zijn handen op haar lichaam en haar handen op dat van hem. Zijn lippen volgen het spoor van zijn handen en laten een nat spoor achter op haar naakte huid. Het zachte koele briesje laat haar huiveren, maar dat niet alleen het windt haar nog meer op en ze wil hem. Ze trekt zijn slip uit en nodigt hem uit haar string uit te trekken. Met een soepele beweging trekt hij de hare uit en werpt hem in de ruimte. Ze slaat haar benen om hem heen en verwelkomt hem. Ze gaan allebei helemaal op in het spel en komen beide na elkaar tot een hoogtepunt. Eventjes blijven ze nog liggen en dan kleden ze zich weer aan.

Plotseling is ze verdwenen

Hij bekijkt haar terwijl ze zich weer aankleedt. Het verlangen haar nog eens te bezitten groeit alweer in zijn onderbuik en hij staat verbaasd van zichzelf. Zij is zich van geen kwaad bewust en schaamt zich eigenlijk wel een beetje voor haar onbezonnen daad. Wanneer ze beide zijn aangekleed loopt hij voorop naar de deur. Vlak voor de deur grijpt ze hem bij zijn arm en draait hem om naar haar. Daar neemt ze zijn gezicht tussen haar handen en strijkt heel eventjes met haar lippen langs de zijne. Dan opent ze de deur en loopt naar buiten. Voordat hij het goed in de gaten heeft, is ze verdwenen.

Hij rent nog achter haar aan, maar ze is inmiddels opgeslokt door de menigte

Weg uit zijn zicht en weg uit zijn leven. Hij stopt zijn handen in zijn zakken en loopt terug naar het park. Daar gaat hij weer zitten op het bankje en laat alles nog eens de revue passeren.

Angel

Met wie zou jij wel een ijsje willen eten?

Heb je genoten van het avontuur van Angel? Misschien heb jij een idee hoe het vervolg eruit zal zien? Of heb je zelf iets spannends mee gemaakt? Stuur je zelfgeschreven verhaal naar info@webvrouw.nl voor publicatie op deze website. Elk gepubliceerd verhaal belonen wij met een kortingsbon t.w.v. 25 euro te besteden in onze webshop.

Reacties zijn gesloten.