Rokje

Bries is dé luchtdruk vibrator van ‘lief voor mij’ en bezorgt je sensationele orgasmes! Bestel nu met 10% korting, met kortingscode “2020zomerbries”.

Donderdagmiddag: ik heb een middag ‘gestolen’, een snippermiddag genomen.

De kledingvoorschriften waren dwingend

Eerst naar huis. Omkleden. De kledingvoorschriften waren dwingend. “Kort rokje, geen slipje”, ik kies een mooie bh en een mooie fijne blouse. Het is warm, dus kies ik blote benen en sportieve platte schoentjes. Ik maak er werk van, het hoort er allemaal bij. Daarom kies ik voor mooie make-up en zet mijn haar in een quasi nonchalante knoop op mijn hoofd.

Niet vals spelen

Ik keur het eind resultaat. Het ziet er lekker uit, al zeg ik het zelf. Mijn spijkerrokje is kort maar net lang genoeg. Als ik me omdraai en buk is hij net niet lang genoeg… ik kijk zo naar een warm, bloot en glad stukje van mezelf in de spiegel. En de, niet te negeren, kriebel in mijn buik, verspreidt zich langzaam maar zeker door de rest van mijn ledematen.
Ik ga snel rechtop staan en verman mezelf. Dit moet ik volhouden tot dat pashokje, anders speel ik vals.

Hoe blijf ik van mezelf af? Dan gelijk maar vertrekken. Het voelt vreemd en opwindend om geen slipje aan te hebben onder mijn rokje. Af en toe een windvlaagje tussen mijn benen door. Het klopt en gloeit.

Ik kan het toch niet laten…

Ik stap in mijn autootje en kan het toch niet nalaten even mijn hand tussen mijn benen te laten glijden.
Het voelt zacht en warm. En mijn vinger voelt vochtig en glad. Met een klein glimlachje steek ik mijn vinger in mijn mond en knik ondertussen vriendelijk naar de langslopende buurvrouw.

Starten, achteruit en weg ben ik. Het is niet ver, 12 kilometer en een klein kwartiertje later stap ik uit. Ik heb niet veel aandacht voor de winkelende menigte om me heen. Ik ‘zie’ ze niet, ik ben te veel geconcentreerd op wat zich in mij afspeelt. Hierdoor gaat mijn ademhaling gaat oppervlakkig, en alles prikkelt.

Ik heb het gevoel dat iedereen naar me kijkt

Ik probeer relaxed over te komen maar voel alle mannen-ogen op me gericht als ik langs loop. Zouden ze iets vermoeden ? Zouden ze kunnen weten wat ik hier doe ? Het idee dat ze mogelijk een vaag vermoeden hebben over wat zich onder mijn korte rokje, of beter: wat zich niet onder mijn korte rokje bevindt maakt me gek.

Ik denk aan waar ga ik naar toe en wat ga ik passen. Er zijn geen regels voor meegegeven. “Kledingpassen en in het kleedhokje…” was de opdracht. Daarom kies ik voor een grootwarenhuis. Daar is het druk genoeg om niet te opvallend even in een pashokje te verblijven en de drukte, het geluid van andere mensen dichtbij, wind me op.

Opgeven is nu geen optie

Langzaam loop ik de winkel in. Kies wat truitjes, neem verschillende kleuren en maten. En ik loop door naar de pashokjes. De vriendelijke juffrouw kijkt me even doordringend aan. Ik denk; zie je wel die heeft het ook al door ! en een huivering trekt door me heen. Ik sla mijn ogen neer en zucht een beetje bibberig…
waar ben ik aan begonnen..
Maar opgeven, nu ? dat nooit. Dit ga ik afmaken, ik kan niet anders meer. Trillend op mijn benen glip ik het hokje in de meest linkse hoek in.

Rats, rats, gordijntje open, gordijntje dicht. De truitjes hang ik aan een haak.
En ik ga op het bankje zitten, leg mijn hoofd tegen het wandje en sluit mijn ogen.

Ik kijk naar mijzelf in de passpiegel

Pffffffffffffffffffffffff…. relax.. tot nu toe is het goed verlopen en ik voel me trots en gespannen en … voorzichtig doe ik mijn ogen weer open, mijn benen zijn iets van elkaar en ik kijk in de grote passpiegel zo naar mezelf.

Ik doe mijn benen iets wijder en voel even. Zou ik het durven ? hier ? zou ik het kunnen ? hier ? Wie niet waagt, wie niet wint. Ik laat mijn vinger zijdezacht over mijn schaamlippen glijden. Voorzichtig een beetje naar binnen. Het is warm en vochtig en helemaal klaar.

Mijn clitje klopt van verwachting

In het hokje naast mij hoor ik iemand kreunend zich in en uit kleding hijsen. Een moeder die haar kinderen vermant, een echtgenote die haar man in de twintigste trui van die dag praat.

Mijn vinger voelt verder, op zoek naar mijn clitje dat klopt en wacht. En dan weet ik dat mij dit absoluut gaat lukken hier. Sterker nog; niemand die mij nu nog tegen kan houden.

Ik voel de spanning steeds meer oplopen…

Met een zucht geef ik me over aan het gevoel dat ik zelf opwek. Af en toe kijk ik in de spiegel hoe het eruit ziet. De spanning loopt ras op. Ik heb niet veel nodig nu, om een geweldig orgasme te krijgen. Mijn vingers bespelen bedreven mijn intiemste plekje en ik spreid mijn benen maximaal. Ik bijt op mijn onderlip om niet te kreunen van genot en als ik mijn “over-buurman”, scheldend op zijn vrouw, trui nummer eenentwintig hoor aantrekken is zijn stem precies de prikkel die me laat komen.. en komen… en komen..

Schokkend en trillend buig ik voorover. En laat het gevoel over me komen. Warm en alles omvattend zak ik een paar seconden weg in gevoel en emoties.
Hijgerig maar zonder echt geluid te maken laat ik het komen en gaan.

Langzaam kom ik weer tot mijn positieven

Als ik weer bij mijn positieven kom en opkijk zie ik twee rode wangen en een paar stralende ogen. Dit was geweldig. Hoewel ik mijn buurman nog steeds hoor schelden, heeft zijn stem de betovering van zojuist verloren. Het is gewoon een ouwe saggerijn die niet passen wil. Ik glimlach, pak de, niet gepaste truitjes van de haak trek mijn kleding recht, knipoog naar mezelf en stap fier en trots uit het pashokje naar buiten. Ik kan wel zingen nu. Met een brede grijns deponeer ik de truitjes bij de juffrouw op haar tafeltje. Niets van uw gading bij vraagt ze nog.

Nee niets van mijn gading bij… Heupwiegend, zelfverzekerd en blij wandel ik de winkel uit.

©2003 de_HeXX  Meer lezen van de_HeXX

En jij?

Heb je genoten van het verhaal over deze spannende snippermiddag? Hoe zou jouw avontuur eruit zien? Ik hoop dat je dit met ons wilt delen? Stuur je zelfgeschreven verhaal naar info@webvrouw.nl voor publicatie op deze website. Elk gepubliceerd verhaal belonen wij met een kortingsbon t.w.v. 25 euro te besteden in onze webshop.

Reacties zijn gesloten.