Tril eieren

Tril ei vibrators al dan niet met (draadloze) afstandbediening voor een spannend avontuur. Vibratie-eitjes kopen? Dat kan, bestellen kan via de onderstaande link. Yoni eggs zijn wel in onze webshop te bestellen.

Vibratie-eitjes zijn vooral spannend om te gebruiken

Het gebruik van vibrator eitjes kan erg spannend zijn en een hoop seksuele opwinding geven. Echte vibrators zijn het niet. Vibrator eitjes stimuleren de clitoris niet, de g-spot mogelijk wel. De meeste vrouwen komen enkel tot een orgasme door stimulatie van de clitoris.

Remote Control Love Egg

Draadloos genot met dit krachtige liefdes eitje op afstandbediening. Met maar liefst vijf verschillende standen, brengt dit eitje iedere vrouw in exstase! Super stil, dus draag dit eitje overal. In een restaurant, in de bioscoop, op de dansvloer of op een feestje. Gebruik je fantasie. Maak het nog spannender en geef de afstandbediening aan je partner.

Seks is het lekkerst als je het in volle vrijheid kan beleven. The Remote Controlled One is een vibrerend eitje dat je met een draadloze afstandsbediening kunt besturen en dat onzichtbaar onder je kleren gedragen kan worden. Genieten, waar en wanneer jij maar wilt. Dit vibrerend ei wordt geleverd met batterijen.

Bestellen

Reacties zijn gesloten.