Stimulatie van de G-spot

Stimulatie van de G-spot vraagt enige oefening, maar het is zeker de moeite waard. Breng 1 of twee vingers, ongeveer twee kootjes diep, in de vagina. Zorg dat de palm van je gericht is naar de navel. Vervolgens buig je vingers zachtjes zodat ze de voorste wand van de vagina strelen. Jouw zoektocht naar de g-spot passen natuurlijk ook prima in een zelfonderzoek van de vulva en vagina.

Zorg dat je opgewonden genoeg bent

Neem de tijd, zorg dat je al voldoende opgewonden bent. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van een glijmiddel. Probeer goed te voelen wat je fijn vindt. Uiteraard kunnen ook de vingers van jouw partner de g-spot stimuleren.

Hoe voelt de g-spot aan?

Je zou een verhoogd plekje kunnen voelen of een serie ribbeltjes of misschien ook niets speciaals. Dat klinkt gemakkelijker dan het is. Het inbrengen van de vingers zal geen probleem vormen, het vinden van het juiste plekje wel. Sommige vrouwen zeggen dat hun g-spot hetzelfde voelt als de bovenkant van het gehemelte, andere zeggen weer dat het meer voelt als een framboosje.

Goed stimuleren van de g-spot vraagt om oefening en geduld

Ook de juiste manier van stimuleren zal met enig geduld gezocht moeten worden. Zeker als je nog eerder op deze manier bent klaargekomen is het soms lastig te bepalen of je op de goede weg bent. Sommige vrouwen beschreven de de stimulatie als uiterst prettig, maar er zijn ook vrouwen die het eerder een gevoel geeft dat ze moeten plassen.

Mocht het je toch lukken (uiteindelijk lukt het bijna iedereen) op deze manier klaar te komen dan kan het gevoel zeer intens zijn.

Gebruik een vibrator

Weet je eenmaal waar je g-spot (ongeveer) ligt dan kun je natuurlijk ook een vibrator gebruiken om deze stimuleren. Dat gaat heel goed met de “Voel me” vibrator in onze webshop. De beste orgasmes bereik je als je al weet hoe jezelf met handmatige stimulatie tot een hoogtepunt kunt brengen. Geef dus niet de snel op voordat je met een vibrator of stimulator aan de slag gaat.

Bekkenbodemspieren

De bekkenbodemspieren spelen een belangrijke rol als je klaarkomt. Trainen van de bekkenbodemspieren zorgt er voor dat je eerder opgewonden raakt en makkelijker kunt klaarkomen. Dat geldt zeker ook als je wilt klaarkomen door stimulatie van de vagina en g-spot.

De vrouwelijke ejaculatie

Stimulatie van de g-spot kan leiden tot een ejaculatie. Juist dit blijkt voor veel vrouwen verwarrend. Soms ontstaat er twijfel over de vraag of het vrijgekomen vocht geen ejacluatievocht is maar urine. Dat laatst leidt soms (onterecht) tot een gevoel van schaamte. Deze gedachten kan versterkt worden omdat dat stimulatie, zoals eerder beschreven, soms een (licht) gevoel van moeten plassen geeft.

Van te voren plassen neemt de twijfel weg. Mocht het niet helemaal duidelijk zijn welk vocht vrijkomt als jij intens (vaginaal)klaarkomt, vraag je dan vooral af of je dat wel wat uitmaakt, het gaat er vooral om dat je geniet.

Misschien ben je gewoon wat natter dan normaal

Vocht kan inderdaad ejacluatievocht zijn. Het is ook goed mogelijk dat alle extra opwinding je gewoon natter bent dan normaal. En, ja, sommige vrouwen vrouwen kunnen een (beetje) plassen als ze zich bij het klaarkomen helemaal laten gaan.