Openbare Bevrediging

Het was een zwoele vrijdagavond toen mijn minnaar me een nieuwe uitdaging gaf, één die mijn grenzen verder zou verleggen. Hij wilde dat ik mezelf zou bevredigen op een openbare plaats. De gedachte alleen al deed mijn hart sneller kloppen en mijn lichaam gloeien van opwinding.

Hij had zorgvuldig een locatie uitgekozen: een afgelegen park aan de rand van de stad, bekend om zijn rustige sfeer en weinig bezoekers in de late avonduren. Met een mix van spanning en verlangen maakte ik me klaar, wetende dat deze ervaring zowel uitdagend als opwindend zou zijn.

Ik kleedde me in een luchtig zomerjurkje dat gemakkelijk toegankelijk was, wetende dat dit essentieel zou zijn voor mijn opdracht. Geen slipje deze keer, alleen de zijdezachte stof van mijn jurk die mijn huid streelde. Mijn hart bonsde in mijn keel terwijl ik mijn haar nonchalant opstak en een vleugje make-up aanbracht. De gedachte aan wat ik zou gaan doen, liet mijn hele lichaam tintelen.

Toen ik het park bereikte, was de avondzon al aan het zakken, de lucht gehuld in warme tinten oranje en roze. De rustige omgeving gaf me een gevoel van vrijheid, maar ook een prikkelende spanning. Ik liep langzaam het park in, zoekend naar een geschikte plek. Uiteindelijk vond ik een afgelegen bankje, omringd door hoge struiken die me enigszins zouden verbergen.

Met een diepe ademhaling ging ik zitten, mijn ogen speurden de omgeving af om er zeker van te zijn dat ik alleen was. Mijn minnaar had me een bericht gestuurd: “Ik wil dat je geniet, dat je voelt hoe vrij je bent. Stuur me een foto als bewijs dat je mijn opdracht hebt uitgevoerd.”

De gedachte aan zijn woorden liet mijn huid tintelen. Met trillende vingers begon ik mijn jurk omhoog te schuiven, mijn benen langzaam spreidend. De koele avondlucht streelde mijn blote huid en ik voelde hoe mijn opwinding toenam. Mijn vingers gleden naar mijn gevoelige plek, zachtjes streelend en prikkelend, terwijl mijn andere hand mijn telefoon vast hield.

De eerste aanraking liet een zachte zucht ontsnappen, mijn lichaam reageerde onmiddellijk op de sensatie. Terwijl mijn vingers ritmisch bewogen, voelde ik hoe mijn opwinding steeds intenser werd. Ik kon het niet helpen om zachtjes te kreunen, mijn ogen gesloten, verloren in het moment.

De opwinding bouwde zich op, mijn ademhaling versnelde en mijn huid gloeide van verlangen. Ik voelde me zo vrij, zo levendig. Mijn vingers vonden hun weg naar mijn clitoris, zachtjes cirkelend, en de sensaties waren overweldigend. Elke beweging bracht me dichter bij het randje van extase.

In het heetst van het moment pakte ik mijn telefoon en maakte een foto, mijn benen wijd gespreid en mijn vingers diep in mijn natte kut. Ik stuurde de foto naar mijn minnaar, mijn hart bonzend van opwinding en schaamte. Zijn antwoord kwam bijna onmiddellijk: “Je bent prachtig. Maak jezelf klaar voor meer.”

De wetenschap dat hij naar me keek, zelfs van een afstand, maakte het allemaal nog intenser. Mijn lichaam schokte van genot toen ik mezelf overgaf aan het gevoel. Met een laatste, diepe kreun bereikte ik mijn hoogtepunt, mijn hele lichaam trilde van de intensiteit van mijn orgasme.

Ik zat daar hijgend en bezweet, mijn hart nog steeds razend in mijn borst. De avondlucht voelde koel aan op mijn verhitte huid, en ik glimlachte voldaan. Ik wist dat dit slechts het begin was van onze avonturen, en ik kon niet wachten om te zien wat hij nog meer voor me in petto had.