Selina

Fatima: Als mijn partner en ik ervoor kiezen om samen te genieten, begint de avond met een gevoel van opwinding en avontuur. We creëren een intieme en speelse sfeer met zachte muziek en subtiel licht, waardoor onze band nog sterker wordt.

Terwijl ik Selina draag, voel ik de zijdezachte, diep stotende schacht diep binnenin me. Het voelt niet alleen erotisch, maar ook intiem omdat de vibrator op zijn plaats wordt gehouden door mijn bekkenbodemspieren. De gezwollen bol past veilig in mijn vagina, en de volledige vibratie geeft me een krachtig gevoel. De 10 verschillende trilstanden aan beide uiteinden zorgen voor een schat aan sensaties.

Mijn partner en ik kunnen de uiteinden van de Selina vibrator afzonderlijk laten trillen, waardoor we onze eigen voorkeuren kunnen verkennen en elkaar op maat kunnen plezieren. De krachtige motor zorgt voor een diepgaande G-spot stimulatie en clitorale opwinding, terwijl de stotende bewegingen een extra dimensie van genot toevoegen.

Mijn partner wordt steeds enthousiaster door het zicht van mijn genot en opwinding. Hij kan duidelijk zien hoe Selina mijn lichaam doet reageren, mijn gezichtsuitdrukkingen en mijn ademhaling die versnelt naarmate de sensaties intenser worden.

Hij begint me zachtjes te kussen en te strelen, terwijl ik geniet van de pulserende trillingen van de vibrator. De combinatie van intieme aanraking en diepe inwendige stimulatie brengt me naar een ander niveau van opwinding. Ik voel hoe mijn partner speels en liefdevol met me omgaat, wetende dat ik me meer dan ooit met hem verbonden voel.

Mijn partner vindt het geweldig om de trilstanden van Selina aan te passen en te experimenteren met de stotende bewegingen om mijn genot te vergroten. Hij neemt de leiding in het ontdekken van de juiste combinatie van bewegingen en trillingen die me tot nieuwe hoogten van plezier brengen.

Terwijl ik het ene na het andere orgasme ervaar, zie ik de opwinding in zijn ogen groeien. Hij voelt zich intens betrokken bij mijn genot en dat op zich is voor hem opwindend. Hij wordt zelf ook steeds meer opgewonden, en ik zie hoe hij zich concentreert op mijn plezier, terwijl hij zichzelf niet wil vergeten. De Selina vibrator heeft een zichtbare impact op ons allebei, en het is een opwindend avontuur dat ons dichter bij elkaar brengt.

Naarmate de avond vordert, blijven we genieten van elkaars aanwezigheid en het sensuele samenzijn. Het genot dat Selina ons biedt, maakt deze nacht onvergetelijk, en we blijven onze ontdekkingen en intieme momenten met elkaar delen, keer op keer.