Blauwe regen

Bries is dé luchtdruk vibrator van ‘lief voor mij’ en bezorgt je sensationele orgasmes! Bestel nu met 10% korting, met kortingscode “2020zomerbries”.

Ik pakte mijn tas van de passagiersstoel, met daarin een handdoek, schone kleding en wat zonnebrand. Ik moest altijd mijn eigen zonnebrand bij me hebben, omdat mijn huid de meeste niet kon verdragen. Mijn bikini had ik vanochtend al aangetrokken. Ik stapte uit mijn auto en gooide de deur achter me dicht. De zon scheen fel boven mij en er was geen enkele wolk aan de lucht te bekennen. Dit zou een heerlijke dag worden.

Ik liep naar de voortuin en liet mijn ogen langs het raam glijden. Een schim stond op van de bank en verdween naar de hal. “Hoi! Kom binnen. Dan gaan we er meteen in!” zei ze terwijl ze de deur wagenwijd open gooide. Lachend stapte ik naar binnen en gaf haar een kus op haar wang. Ik snoof de lucht op van haar wasmiddel gemengd met een heerlijke parfum.

Heerlijk zomers

“Wat zie je er weer lekker zomers uit.” Ik bekeek haar van top tot teen. Ze had een kort, zwierend jurkje aan met blote schouders. In haar nek zat een zwarte bikini geknoopt. Haar voeten waren bloot en haar nagels kleurden mooi rood. Ik kreeg een tintelend gevoel over mijn lijf zodra ik me probeerde voor te stellen wat er nog meer onder haar jurkje zat.
“Dankjewel. Vind je hem mooi?” Ze trok speels aan haar jurkje en draaide een rondje.

“Heel mooi”, lachte ik. “Maar daar kun je niet in gaan zwemmen natuurlijk.”
“Natuurlijk niet, gekkie. Die gaat uit.”
Mijn gedachten schoten terug naar de vraag wat er onder haar jurkje te zien zou zijn. Ik wuifde hem snel weg en volgde haar braaf naar de keuken. “Laat me raden, koffie?”
“Goed geraden. Lekker.” Ik keek toe hoe ze haar gang ging en geduldig wachtte op het pruttelende koffiezetapparaat.

“Je mag er alvast in hoor, als je wilt. Dan kom ik zo.”
“Vooruit, ik ga wel alvast baantjes trekken”, zei ik dollend. Ik stapte de tuin in een keek rond.
Ik zag een prachtige blauwe regen in het midden van de tuin staan. In het perkje verderop geurde een heerlijke sering. Ik sloot mijn ogen en snoof de geur op. Ik kon hier intens van genieten.

“Wat sta je daar nou?” hoorde ik lachend achter mij vandaan komen. Ze had twee kopjes in haar handen.
“Ik sta even te genieten” lachte ik.
Ze zette de twee kopjes op de tuintafel en kwam naast me staan. “Je bent bijzonder, weet je dat?” Ik keek haar aan en glimlachte.

Wat dacht ze?

“Gaan we erin?” vroeg ik. Zonder te wachten op haar antwoord trok ik mijn kleding uit. Direct voelde haar ogen mijn lichaam strelen. Ik deed alsof ik niets zag, zodat ze haar gang kon gaan. Wel werd ik nieuwsgierig naar haar gedachten. Ik had haar al heel lang aantrekkelijk gevonden, maar wat vond ze eigenlijk van mij?

Ik raapte mijn kleding van de grond en legde alles op de tafel. Zonder aarzelen stapte ik het zwembad in. Het water had de tijd gehad om zich op te laten warmen door de zonnestralen van deze ochtend.

Toen draaide ik me om in het water en zag een prachtig lichaam onder het jurkje tevoorschijn komen. Het zwarte broekje, dat subtiel tussen haar volle billen verdween, matchte met haar bovenstukje. Voor het eerst zag ik haar blote rug, die een mooie holling had vlak boven haar billen. Haar taille was slank, net zoals haar armen. Ze draaide zich om en glimlachte verlegen. “Zit je te gluren?” zei ze speels.

“Ik observeer en leer”, zei ik. Ze stak haar tong naar me uit en liep richting het zwembadje.
Voorzichtig stak ze een been in het water. Ik zwom snel naar de rand en trok haar aan haar hand het water in. Het opkomende water klotste over de rand. De warm geworden tuintegels lieten het water binnen enkele tellen verdampen. “Oeps”, zei ik met een uitdagende toon. Terwijl ik haar gezichtsuitdrukking probeerde te lezen. Een achterdochtig lachje verscheen op haar gezicht. “Ik geloof er niks van, dametje.” Ze duwde een plons water in mijn gezicht.

Vluchtige kriebel tussen mijn benen

“Wat is het hier heerlijk zeg. Weet je wat het nu compleet zou maken?” Een vragend gezicht keek mij aan.
“Nou?”
“Dat lekkere kopje koffie dat nu helemaal daar op de tafel staat”, zei ik. Ik vond het leuk om haar te plagen; ze ging er altijd zo leuk op in.
“Je bent me er wel eentje zeg!” zei ze semi-beledigd. Ze draaide zich naar de rand van het bad en stond op. Zonder uit het zwembad te stappen, rekte ze zich uit en strekte haar arm naar de tafel. Ze stond gebukt en ik kon mijn ogen niet bedwingen. Haar natte lichaam daagde me uit. Zij daagde mij uit. Of zag ik het verkeerd? Maar ze wist toch dat ik keek? Ik voelde een vluchtige kriebel tussen mijn benen.

Ze pakte de kopjes, gaf een van de twee aan mij en ging vervolgens weer zitten. Beiden namen we een slok.
“Ik heb ook nog rode wijn, voor straks”, zei ze terwijl ze snel nog een slok koffie nam. Ik had haar ooit eens verteld dat ik ontzettend geil kon worden als ik rode wijn dronk. Mijn twijfel over haar intenties namen direct af. Ze was me wel degelijk aan het uitdagen.

Ze lachte nerveus

Ik dronk mijn kopje leeg en gaf het aan de uitgestrekte arm die ongeduldig wachtte. Ze zette de lege koffiekopjes achter zich neer. Ze legde haar hoofd in het water en liet haar benen langzaam naar boven drijven. Vredig dobberde ze op haar rug door het zwembad. Ik zat nog steeds aan de badrand gekleefd. Zo impulsief als ik kon zijn, zwom ik een stukje naar voren, pakte haar onder haar armen beet, en trok haar naar me toe.

Automatisch kwam ze rechtop zitten terwijl ik mijn handen nog steeds onder haar armen had. Ik trok haar naar me toe, zodat ze tegen me aan kwam zitten. Mijn handen zakte langs haar zij naar beneden en ik legde ze op haar platte buik. Ze lachte nerveus. Mijn borsten drukte tegen haar lijf. Ik legde mijn kin op het kuiltje in haar schouder en voelde twee handen ongemakkelijk mijn armen strelen.

Ze daagde me wederom uit

“Je bent mooi, wist je dat?” fluisterde ik zachtjes in haar oor.
“Ik vind jou ook mooi.” Ik merkte dat ze mijn blik ontweek.
“Word je nu verlegen? Draai je eens om.” Ik liet haar los zodat ze zich om kon draaien. We keken elkaar aan. Mijn blik wisselde af tussen haar ogen en haar mond. Ik wilde haar zo graag zoenen. Ik wilde haar zo graag tegen me aan hebben. “Misschien wel, door dat geflirt van jou”, zei ze met een glimlach op haar gezicht en ze zwom met een vaart naar achter, totdat ze aan de andere kant van het zwembad was.

Voor even was ik met stomheid geslagen. Zwom ze nu gewoon van me weg? Ze daagde me wederom uit.

Ik merkte aan mezelf dat ik een dominante rol aannam. Ik zwom naar haar toe en stopte enkele centimeters voor haar gezicht. Twee onzekere, diepbruine ogen keken mij aan. “Je kunt niet voor me blijven vluchten”, fluisterde ik. Ik bewoog mijn gezicht naar de hare, probeerde nog even haar blik te vangen en wist dat het goed was. Langzaam drukte ik mijn lippen op die van haar. Haar warme, zachte mond opende langzaam om mijn tong toe te laten. Terwijl we verder zoenden, voelde ik met mijn handen over haar lichaam.

Terwijl zij alsmaar harder kreunde

Ik gleed van haar schouders, langs haar zij, over haar buik weer omhoog naar haar borsten. Met één hand trok ik aan het touwtje van haar bovenstukje, waardoor twee heerlijke, grote borsten bloot kwamen. Ik trok mijn hoofd een stukje terug en keek haar aan terwijl ik haar beide borsten begon te masseren. Ze tilde haar hoofd iets op en kreunde zachtjes. Ik kuste haar nek en nam haar tepel in mijn mond, die ik vervolgens voorzichtig tussen mijn tanden klemde. Ik begon zachtjes te zuigen terwijl zij alsmaar harder kreunde.

Mijn hand drukte ik op haar mond, maar ze duwde hem meteen weg. Ze vond het blijkbaar een geil idee dat haar buren ons zouden kunnen horen. Misschien keken ze wel over de schutting. Van die gedachte kreeg ik een warm gevoel in mijn onderbuik.

Die gedachte wond me op

Ze plaatste haar handen op mijn wangen en trok mij terug naar haar gezicht. “Zoen me nog een keer”, fluisterde ze. Haar ogen waren lichtjes samengeknepen en hadden een bepaalde glinstering, die ik nog niet eerder had gezien. Ik legde mijn handen in haar nek en drukte nogmaals mijn lippen op de hare. Aan haar ademhaling hoorde ik dat ze meer wilde, maar
haar lichaam liet het aan mij over. Toen bedacht ik me dat dit misschien haar eerste keer met een vrouw zou worden en die gedachte wond me op. Want ik was altijd graag iemands eerste geweest.

Ik verplaatste mijn handen van haar nek naar haar billen. En kon niet geloven dat ik ze eindelijk voelde. Twee heerlijke, ronde billen kneedde ik tussen mijn handen terwijl ik haar innig bleef zoenen. Doordat ze op haar knieën zat, kon ik haar broekje met gemak naar beneden trekken.

Een zachte kreun ontsnapte haar mond. Mijn handen verkende de binnenkant van haar benen, totdat ik haar glad geschoren lippen voelde. Ik bleef haar lippen strelen, zonder mijn vingers naar binnen te duwen. Ze legde haar handen op mijn heupen, alsof ze me dichter naar zich toe wilde trekken. Ik wist dat ze wilde dat ik mijn vingers in haar natte kutje zou laten glijden, maar ik had iets anders voor ogen.

Ze vroeg zich af wat ik van plan was

Ik stond op en stak mijn hand naar haar uit. Twee vragende ogen keken mij aan terwijl ze gehoorzaam opstond. Ik stapte het zwembad uit en met haar hand nog in de mijne, liep ik naar de tuintafel. Met een vloeiende beweging veegde ik mijn kleding van tafel en liet haar met een handgebaar weten
dat ik wilde dat ze ging liggen. Ze plaatste haar blote billen op tafel en schoof een stuk naar achter. Daarna spreidde ik haar benen en kreeg zicht op een nat, glimmend kutje. Ik keek haar aan, terwijl ze daar zat – ze zal zich vast hebben afgevraagd wat ik voor een plan aan het smeden was – en duwde haar zachtjes achterover.

Ik zakte op mijn knieën en likte met mijn tong over de binnenkant van haar dijen. Met mijn vingers spreidde ik haar vochtige lippen. Daarna drukte ik zachtjes mijn tong tussen haar lippen en vond mijn weg naar haar clitje. Ze sloeg haar onderarm over haar mond en beet er zachtjes in. Ik wist dat ik goed kon beffen en wilde haar een heerlijk orgasme geven. Haar buik begon sneller op en neer te gaan; ze vond het lekker.

Niks kon haar meer tegenhouden

Ze probeerde tevergeefs harder in haar arm te bijten om haar gekreun te dempen. Ik begon op haar clitje te zuigen, waardoor ze haar arm van haar mond vandaan sloeg en het uitschreeuwde. Haar remmingen waren weg. Ze wilde alleen nog maar lekker geneukt worden en geen enkele buurman of buurvrouw kon haar tegenhouden.

Ik kwam van de grond en boog mij over haar heen. “Ik wil je diep neuken”, zei ik. Na een vluchtige zoen, bracht ik twee vingers naar haar zeiknatte kutje en plaatste mijn rechterhand op tafel. Ik liet ze tegelijk bij haar binnen glijden, zonder enkele moeite, en vroeg me voor een moment af of er een derde vinger bij kon. Zonder twijfelen betrok ik mijn wijsvinger erbij
en begon haar te stoten, zoals alleen mannen nog maar hadden gedaan bij haar. Ze gilde het uit van genot. Haar hele lichaam schoof op en neer over de tafel, die krakkemikkig mee bewoog.

De hele straat had het kunnen horen

Ik zakte iets door mijn benen, waardoor ik met mijn tong haar kutje weer kon proeven. Direct begon ik haar clitje te stimuleren op hetzelfde tempo als dat ik haar vingerde. “Ik ga klaarkomen”, hijgde ze. Met alles wat ik nog in me had, stootte ik haar nog harder en nog dieper. Ik wilde haar helemaal afneuken. Met mijn tong voelde ik haar clitje opzwellen en een zacht straaltje kwam tussen haar lippen naar buiten, gepaard met een kreun die de hele straat had kunnen horen.