Tirza – 1

Bries is dé luchtdruk vibrator van ‘lief voor mij’ en bezorgt je sensationele orgasmes! Bestel nu met 10% korting, met kortingscode “2020zomerbries”.

Ik kijk op mijn horloge, het is half elf. De voorstelling in het theater waar ik werk is net afgelopen en de mensen druppelen de zaal uit. Ondertussen lopen de meesten direct naar de deur en verdwijnen in de nacht.
Ik draai me om en kijk naar het groepje mensen dat zich aan de bar heeft verzameld. “Twee bier, een Spa rood en een zoete witte wijn alsjeblieft.”

Liever smeet ik zijn spullen het raam uit

Terwijl ik me omdraai om de biertjes te tappen dwalen mijn gedachten af. Vandaag ben ik voor het eerst weer buiten sinds de breuk met Alex. Toen ik er achter kwam dat alle ‘zakenreisjes’ die hij had niet naar Duitsland of België gingen, maar naar een of ander louche hotel in Nijmegen waar hij
met een of andere slet kon zijn brak er iets in mij.

Huilend heb ik hem mijn huis uitgezet en de deur op slot gedraaid. Ik heb me 3 dagen ziek gemeld en al zijn spullen bij elkaar gezocht. Ze staan in een doos bij de voordeur, morgen komt hij ze halen. Ik twijfelde of ik ze niet gewoon uit het raam zou smijten, maar ik ben beter dan dat.

Nog een glas rode wijn

Terwijl ik de bestelling afrekent roept de volgende klant al weer. “Een Cola, een Radler en een Fanta alsjeblieft.” Een jonge vrouw bestelt nog een glas rode wijn. En een groepje heren nog een rondje bier. Dan is de laatste drukte voorbij.

Ik draai me om en begin de bar alvast een beetje op te ruimen. Dan is dat maar gebeurd, misschien kan ik dan een beetje op tijd naar huis vanavond.
“Mag ik iets vragen?” klinkt het achter mij. Ik draai me om en zie de vrouw met de rode wijn staan.

Mijn blik glijdt over haar lichaam

“Je haar, heb je dat zelf gedaan? Het valt me al de hele avond op dat het je prachtig staat!” Ik begin te blozen. Inderdaad heb ik voor mijn werk een youtube-video gekeken van een of andere 14-jarige beauty-vlogger,  die me leerde hoe ik mijn haar netjes op kon steken. Ik glimlach en bedank de vrouw voor het compliment. Onbewust laat ik mijn blik over haar lichaam glijden.

Haar lange, bruine krullen vallen golvend over haar schouders. Ze heeft een fijn, hartvormig gezichtje met grote, amandelvormige bruine ogen. Haar onderlip is net iets dikker dan haar bovenlip valt me op, en ze heeft prachtige witte, rechte tanden.

Ook haar kleding is mooi. Ze draagt een donkerrode jurkje die nauw aansluit bij haar slanke taille. Haar borsten steken prachtig vol af bij haar slanke schouders.

Haar jurkje komt tot vlak onder haar ronde billen. Daaronder steken twee prachtige bruine, slanke benen. En ze draagt een paar zwarte pumps. Ook zie ik een kleine tatoeage op haar enkel. Ze is werkelijk prachtig.

Wat doet ze met me?

We kletsen een beetje met elkaar over de voorstelling terwijl ik de bar opruim. Als ik om me heen kijk merk ik op dat de laatste gast is vertrokken. Omdat ik in mijn eentje de sluitdienst van de bar draai, zijn we dus nog maar met zijn tweeën in het theater.

“Ik help je wel!” zegt ze dan en schuift achter de bar. Terwijl ze langs me loopt schuift ze met haar billen tegen mijn onderbuik aan. Door haar hakken is ze iets langer dan ik. Er schiet een tinteling door mijn lichaam en onwillekeurig moet ik een beetje lachen. Wat doet ze met me? Ik heb nog
nooit zoiets voor een andere vrouw gevoeld!
“Wat kan ik doen?” vraagt ze, terwijl ze me aankijkt. “Je kan de koelkasten wel bijvullen”, zeg ik, “ik haal de kar met drank wel.”

Voor ik het weten zoenen we

Als ik terug kom met de kar zit de vrouw op de bar. Ze heeft haar benen een klein beetje gespreid, voor zover dat kan in haar strakke rok. Verbeeld ik het me nou of zie ik een kleine glinstering tussen haar benen? Ze springt van de bar naar me toe en voor ik het weet zoent ze me vol op mijn
mond. “Ik heet Eline trouwens.” zegt ze. Natuurlijk word ik knalrood en stamel verbouwereerd “Ik heet Tirza.”

Haar slipje is nergens te bekennen

Eline heeft zich al weer omgedraaid en staat de koelkasten bij te vullen. Ze pakt steeds twee flesjes uit het krat, buigt dan voorover en zet de flesjes in de koelkast. Ik wil iets zeggen over hoe onhandig ik haar manier van doen vind als ze haar benen iets uit elkaar zet en me onmiskenbaar een blik gunt op haar naakte billen. Haar schaamlippen glinsteren van het geil, haar slipje is nergens te bekennen. Alsof ik in trance ben loop ik naar haar toe.

Ze zoent me opnieuw

Als ik achter haar sta komt ze net overeind. Ze draait zich om en zoent me opnieuw. Ik voel haar handen over mijn billen glijden die ik in een strakke skins jeans heb gestoken. Terwijl ze me zoent trekt ze me dicht tegen haar aan en loopt ze naar voren. Ik loop achteruit, tot ik met mijn billen de bar raak.

Eline glijdt met haar handen over mijn werkblouse, op zoek naar de knoopjes. Ze vindt ze en friemelt ze een voor een open. Als mijn blouse ontknoopt voel ik hoe haar warme handen mijn bh vinden en mijn borsten
bevrijden. Haar vingers glijden over mijn tepels en ze knijpt er zachtjes in. Ik hou mijn adem in en laat haar gaan.

Terwijl ze me nog steeds zoent pakt ze met beide handen mijn borsten vast en begint ze te kneden. Ze rolt mijn tepels tussen haar vingers en knijpt zachtjes. En dan soms opeens weer hard.

Ze windt me op en ik word steeds natter

Ik voel hoe ik steeds natter word en ik probeer me uit mijn spijkerbroek te wurmen. Eline merkt wat ik aan het doen ben en verplaatst haar handen naar mijn rits. Tegelijkertijd zakt ze met haar mond nu richting mijn borsten. Terwijl ze mijn broek los knoopt bijt ze speels in mijn tepels.

Ik hou het niet meer en begin steeds luider te kreunen. Eline heeft mijn broek inmiddels los en trekt hem met slipje en al in een keer naar beneden.

Met mijn billen op de bar

Ze geeft me een klein duwtje naar achter met haar lichaam. Ik begrijp precies wat ze bedoelt en spring op de bar en schop mijn schoenen uit. Het gelakte hout voelt koel aan tegen mijn naakte billen. Nu mijn voeten van de grond zijn kan Eline mijn broek makkelijk uittrekken. Ondertussen zakt ze  door haar knieën terwijl haar handen langs mijn lichaam glijden.

Ze kust en likt

Elke aanraking bezorgt me een sensatie die ik nog nooit eerder heb gevoeld. Als Eline me heeft ontdaan van mijn broek, slipje en sokken pakt ze mijn voet en kust deze. Ze kust en likt langzaam mijn enkel, kuit, knie en dijbeen.
Als ze bijna boven is spreid ze mijn benen en geeft me een kusje op mijn schaamlippen. Dan kijkt ze me aan, sluit dan haar ogen, en begint te likken.

Ik voel haar tong tussen mijn schaamlippen door glijden, ze likt me alsof haar leven er vanaf hangt.

Ze bijt zachtjes in mijn klitje en ik voel hoe haar vinger langzaam binnen glijdt in mijn warme, vochtige schede.  Dan zuigt ze aan mijn schaamlippen terwijl haar vinger me razendsnel intiem verwent.

Nog een vinger

Ze steekt er nog een vinger bij, en nog een. Haar vingers vullen me heerlijk op, de zachtheid van haar tong streelt mijn huid. Dan beweegt ze sneller, iets ruwer, haar tong flitst over mijn klit. Hierdoor versnelt mijn ademhaling. En ik kreun steeds luider.

Ik sluit mijn ogen en adem nu gejaagd. Ze heeft me waar ze me hebben wil, overgeleverd aan haar kunde, haar heerlijke tong en haar vaardige vingers.

Koud en glad

Plotseling voel ik iets kouds en glads tussen mijn schaamlippen. Eline heeft een leeg colaflesje van de bar gepakt en dringt hiermee bij me binnen. Ik voel hoe het flesje me opvult. En daarna hoe Eline weer zachtjes in mijn klitje bijt.  Ondertussen houd ik het niet meer. Met een laatste geile kreun kom ik schokkend klaar.

Langzaam schok ik na

Eline staat op en trekt me dicht tegen zich aan. Terwijl ik in haar omhelzing nog een beetje na schok zoent ze me op mijn mond. Ik ruik mijn zoete, weeïge geur op haar gezicht en ik proef mezelf op haar lippen. Voldaan omhels ik haar en open ik mijn ogen.

Dan maak ik een sprong en slaak een gil.  Want in de deuropening staat Chris, de toneelknecht, breed te grijnzen…

Wordt vervolgd?

En wat is jouw verhaal?

Heb je genoten van het avontuur van Tirza? Misschien heb jij een idee hoe het vervolg eruit zal zien? Of heb je zelf iets spannends mee gemaakt? Stuur je zelfgeschreven verhaal naar info@webvrouw.nl voor publicatie op deze website. Elk gepubliceerd verhaal belonen wij met een kortingsbon t.w.v. 25 euro te besteden in onze webshop.