Specialist van de long hold-out

Ik had net m’n stoere BMW motor op de oprit geparkeerd. De voordeur stond al open. Ik zette m’n helm af en liep binnen in m’n strakke leren motorbroek. Aan haar ogen kon ik zien dat ze happy was om me te zien. Zeg maar gerust gretig. Wat wil je? Dit was de tweede keer dat we elkaar zagen. Haar ogen dwaalden af naar m’n broek, gingen van beneden naar boven: slanke, lange benen overgaand in m’n kruis waar een lichte opwinding al zichtbaar was. Ik hou van die ongegeneerdheid, die normaliter alleen mannen aan de dag leggen.

We vleiden ons beiden op de bank. Bazelden wat inleidende prietpraat. Haar ogen gingen intussen door met het inspecteren van m’n broek, één hand op m’n dijbeen. Ik fluisterde in haar oor: “Maak ‘m groot, schatje. Hard!” Haar hand ging masserend over de harde ‘heuvel’ die zichtbaar was. Ze ritste m’n broek open, ongeduldig ook m’n riem openend. Haar ogen werden groot-groter-grootst. In de half geopende broek was m’n kanten thong zichtbaar met open kruis onder een boxertje van gaas. “Oooh… je bent een stout mannetje” zei ze. In haar stem klonk blijde verrassing. Ik hoefde niet te vragen of het haar goedkeuring had. Ze haalde m’n harde lid tevoorschijn om me vervolgens gulzig te pijpen.

Nou is de lol er snel af als je toegeeft aan een orgasme. Dus ik vroeg haar geduld te hebben, ging staan en zipte mijn broek weer dicht. Ik liet haar zien wat ik voor haar had meegenomen: een strak leatherlook kort rokje met zwarte kousen en jarretelles… We zijn die dag niet meer uit bed geweest. Hebben een record gevestigd van ik denk zo’n 4 uur neuken, waarbij ze zeker 6x is klaargekomen. Ik pas helemaal aan het eind, want deze specialist van de long hold-out geniet meer van de geilheid van de ander, dan van z’n eigen orgasme…

We hebben nog menige keer geile voorpret gehad als ze me opdroeg om zekere setjes aan te hebben voordat we elkaar zagen… Het is uit gegaan om andere redenen. Sindsdien is deze atletische boy (anders staat lingerie je niet) op zoek naar een vrouw met zelfde voorkeuren. Zij beweerde dat een-derde van alle vrouwen voor dit soort gein in is. Ik denk eerlijk gezegd dat in het land van “doe maar normaal, doe je gek genoeg” dat minder is.