Specialist van de long hold-out

Bries is dé luchtdruk vibrator van ‘lief voor mij’ en bezorgt je sensationele orgasmes! Bestel nu met 10% korting, met kortingscode “2020zomerbries”.

Ik had net m’n stoere BMW motor op de oprit geparkeerd. En de voordeur stond al open. Dus zette ik m’n helm af en liep binnen in m’n strakke leren motorbroek. Aan haar ogen kon ik zien dat ze happy was om me te zien. Zeg maar gerust gretig.

Wat wil je?

Dit was de tweede keer dat we elkaar zagen. Haar ogen dwaalden af naar m’n broek, gingen van beneden naar boven: slanke, lange benen overgaand in m’n kruis waar een lichte opwinding al zichtbaar was. Ik hou van die ongegeneerdheid, die normaliter alleen mannen aan de dag leggen.

Samen op de bank

We vleiden ons beiden op de bank. Bazelden wat inleidende prietpraat. Haar ogen gingen intussen door met het inspecteren van m’n broek, één hand op m’n dijbeen. Ik fluisterde in haar oor: “Maak ‘m groot, schatje. Hard!” En haar hand ging masserend over de harde ‘heuvel’ die zichtbaar was.

Een stout mannetje

Ze ritste m’n broek open en ongeduldig werd ook m’n riem openend. Haar ogen werden groot-groter-grootst. In de half geopende broek was m’n kanten thong zichtbaar met open kruis onder een boxertje van gaas.

“Oooh… je bent een stout mannetje” zei ze. In haar stem klonk blijde verrassing. Ik hoefde niet te vragen of het haar goedkeuring had. Meteen daarna haalde ze m’n harde lid tevoorschijn om me vervolgens gulzig te pijpen.

Zwarte kousen en jarretelles

Nou is de lol er snel af als je toegeeft aan een orgasme. Dus ik vroeg haar geduld te hebben, ging staan en zipte mijn broek weer dicht. Toen liet ik haar zien wat ik voor haar had meegenomen: een strak leatherlook kort rokje met zwarte kousen en jarretelles…

6x klaargekomen

Uiteindelijk zijn we die dag niet meer uit bed geweest. Hebben een record gevestigd van ik denk zo’n 4 uur neuken, waarbij ze zeker 6x is klaargekomen. Ik pas helemaal aan het eind, want deze specialist van de long hold-out geniet meer van de geilheid van de ander, dan van z’n eigen orgasme…

Daarna hebben we nog menige keer geile voorpret gehad als ze me opdroeg om zekere setjes aan te hebben voordat we elkaar zagen… Het is uit gegaan om andere redenen.

Atletische boys met lingerie

Sindsdien is deze atletische boy (anders staat lingerie je niet) op zoek naar een vrouw met zelfde voorkeuren. Zij beweerde dat een-derde van alle vrouwen voor dit soort gein in is. Ik denk eerlijk gezegd dat in het land van “doe maar normaal, doe je gek genoeg” dat minder is.