Verrassende Wendingen

Het was een warme lenteavond toen ik een bericht ontving van mijn minnaar. “Vanavond hebben we een nieuwe uitdaging. Kom naar het park om 8 uur. Draag een losse jurk, zonder slipje, en je meest verleidelijke glimlach.”

De opwinding stroomde onmiddellijk door mijn lichaam. Ik had al veel opdrachten van hem uitgevoerd, maar elke keer wist hij me weer te verrassen en mijn grenzen op te rekken. Ik kleedde me zorgvuldig in een lichtblauwe, losse jurk die net boven mijn knieën viel. Het was een jurkje dat bij elke stap lichtjes opwaaide, perfect voor zijn opdracht. Zonder slipje voelde ik me al snel opgewonden, de warme lentebries streelde mijn naakte huid.

Ik arriveerde in het park precies om 8 uur en zag hem staan bij een bankje, omgeven door het zachte licht van de ondergaande zon. Zijn blik gleed over mijn lichaam en bleef even hangen bij mijn benen, zichtbaar onder de dunne stof van mijn jurk. Hij glimlachte goedkeurend.

“Kom dichterbij,” fluisterde hij, en ik gehoorzaamde, mijn hart kloppend van anticipatie. Hij stond op en pakte mijn hand. “We gaan een stukje wandelen.”

We liepen hand in hand door het park, de stilte tussen ons gevuld met belofte. Na een tijdje stopten we bij een afgelegen plek, beschut door hoge struiken. Hij draaide zich naar me toe en keek me diep in de ogen. “Ik wil dat je iets voor me doet,” zei hij zachtjes. “Maar eerst, laat me zien dat je mijn opdracht hebt uitgevoerd.”

Met een ondeugende glimlach tilde ik de zoom van mijn jurk een beetje op, net genoeg om hem te laten zien dat ik inderdaad geen slipje droeg. Zijn ogen donkerden van verlangen en hij pakte mijn hand, leidde die naar zijn broek. Ik voelde zijn erectie door de stof heen en mijn eigen opwinding nam toe.

“Ik wil dat je me laat voelen hoe nat je bent,” fluisterde hij hees. Ik bracht zijn hand onder mijn jurk en leidde die naar mijn vochtige lippen. Zijn vingers verkenden me teder, en ik kreunde zachtjes van het heerlijke gevoel. Hij trok zijn hand terug en keek me met een intense blik aan.

“Kom,” zei hij, en we liepen terug naar de parkeerplaats. Daar, verscholen tussen de bomen, stond zijn auto. Hij opende de deur en leidde me naar de achterbank. “Leg je neer,” beval hij, zijn stem laag en vol verlangen.

Ik volgde zijn instructies, voelde de koele lederen bekleding tegen mijn rug. Hij kroop bovenop me, zijn handen verkenden mijn lichaam onder mijn jurk, zijn lippen vonden de mijne in een vurige kus. Ik voelde zijn stijve penis tegen mijn dij en wist dat we beide niet langer konden wachten.

Hij trok zijn broek naar beneden, en ik voelde hem tegen mijn vochtige opening. Met een soepele beweging drong hij diep in me binnen. Een golf van genot overspoelde me en ik kromde mijn rug, zijn naam fluisterend in de stille nacht. Hij begon te bewegen, langzaam en ritmisch, en elke stoot bracht ons dichter bij dat extatische hoogtepunt.

Onze ademhaling versnelde, en ik voelde zijn tempo toenemen. Het intense genot bouwde zich op, een crescendo van verlangen dat ons beide overspoelde. Met een laatste, krachtige stoot kwam hij diep in me klaar, en ik volgde hem snel, mijn lichaam schokkend van een allesomvattend orgasme.

We bleven nog even in elkaars armen liggen, onze lichamen glanzend van het zweet en onze ademhaling langzaam weer normaal wordend. Hij streelde mijn haar en keek me teder aan. “Elke keer weet je me weer te verrassen,” fluisterde hij. “En elke keer verlang ik meer naar je.”

Ik glimlachte tevreden, wetende dat dit nog maar het begin was van onze avonturen. Er zouden nog veel meer spannende uitdagingen komen, en ik kon niet wachten om ze samen met hem te beleven.