Win een gratis Divacup

Update 22 april 2020. Let op! Ik zie dat jullie deze pagina nog regelmatig bezoeken. De onderstaande actie is niet meer geldig.

Momenteel bestel je bij ons De Groene Cup III voor slechts 25 Euro en betaal je tijdelijk ook geen verzendkosten.

Verdien shoptegoed

Daarnaast is een ander leuk initiatief dat je een erotisch verhaal kunt schrijven. Want gepubliceerde verhalen belonen wij met 25 euro shoptegoed.

Meer dan de Divacup

Sinds de publicatie is van deze winactie (in 2012) is ons aanbod herbruikbare menstruatiecups enorm toegenomen. Daardoor hebben we nu een menstruatiecup voor iedereen. Inclusief speciale menstruatiecups voor tieners en voor vrouwen met een low cervix (korte vagina).

Menstruatiedisks

Daarnaast is ook de Easecup menstruatiedisk aan het assortiment toegevoegd. Met een menstruatiedisk, heb je niet alleen alle voordelen van een cup, maar kun je ook gewoon vrijen tijdens je menstruatie.

De Divacup

De DivacupDe DivaCup is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor tampons en maandverband. Gebruik van de Divacup is bewust en gezond.

Minder heftige menstruatie

Veel vrouwen die de Divacup zijn gaan gebruiken ervaren en kortere en minder heftige menstruatie. Een Divacup koop je voor jaren en kost slechts €27,25. Met
Divacup kun je dus ook nog eens veel geld besparen. Twijfel je nog steeds? Je kunt er nu een winnen!

Punten verzamelen

Via de onderstaande “Giveaway” functie, kun je punten verzamelen. Hoe meer punten hoe groter de kans om te winnen. Punten krijg je door een
comment (commentaar) op deze pagina te plaatsen, de Facebook pagina van Webvrouw te ‘liken’, een tweet over deze actie te versturen of Webvrouw te volgen op twitter. Je kunt in totaal 11 punten verdienen. Twitteren over deze actie mag je zelfs vaker doen, maximaal eens per dag, daarmee wordt je
kans zelfs nog groter.

Korte uitleg

De “Giveaway” werkt eenvoudig, helaas zijn de instructies alleen in het Engels beschikbaar. Onder de “Giveaway” vind je nog korte instructies in het Nederlands voor het geval je er toch niet helemaal uitkomt. Je kunt inloggen met je Facebook-account over met het opgeven van je naam en e-mailadres. Gegevens worden uitsluitend voor deze actie gebruikt.

Like onze Facebookpagina

Begin met het liken van onze facebookpagina. “Easy entry for all Webvrouw fans on Facebook”; Je kunt webvrouw meteen ‘liken’. Vul daaronder je eigen gebruikersnaam op Facebook in.  Sluit af met “I’m a fan” (in ben een fan).

Plaats een bericht op Twitter

Nu is Twitter aan de beurt. Om te beginnen “Tweet about the Giveaway”. Dit is ook meteen de ingewikkeldste optie.

Daarna ga je een tweet (twitterbericht) sturen over deze actie. Het stuur van de tweet doe je door op de Tweet-button te klikken. Dat zal wel lukken. Nu het moeilijke deel. In het veld moet je de URL (link) van je tweet opgeven. Je vindt deze URl als volgt; Ga naar je twitterpagina en zoek de tweet op die je zojuist hebt verzonden.

Tenslotte  staat rechts boven in het bericht aangegeven hoe lang geleden dit verstuurd is. klik hier op. Je gaat nu naar een nieuwe pagina. De URL staat nu in de adresbalk van je browser. Knip en Plak deze URL naar de “Giveaway” (bijvoorbeeld: https://twitter.com/webvrouw/status/255435791143153664). Gelukt?

Uiteindelijk viel het wel mee toch?

Volg ons op Twitter

Verder “Follow @webvrouw on Twitter”; dit is simpel volg @webvrouw op twitter. Daarna klik op de button en vul je eigen jouw twitternaam in.

Plaats een commentaar op Twitter

Tenslotte “Leave a Blog Post Comment”; Plaats een reactie onderaan deze pagina en verdien 3 punten. Laat ook weten waarom je wilt winnen en wat je van de Divacup verwacht.

Niet gewonnen?

Heb je (nog) niet gewonnen en wil je toch graag een Divacup, lees dan de blog van Arianne van den Berg-Jonkers, menstruatiecoach en cyclusdeskundige en ontvang 10% korting.

21 gedachten over “Win een gratis Divacup”

 1. Wendy schreef:

  Ik zou deze heel graag willen winnen omdat ik benieuwd ben of dit voor mij beter werkt dan tampons. Het zou me ook een hoop geld schelen aan het kopen van tampons en maandverband. En maandverband vind ik het minst fijn om te gebruiken.
  Het lijkt me een fijn idee om de cup te gebruiken en het langer in te kunnen laten zitten. En het hergebruik vind ik fijn. Ik hou van hergebruiken en dit lijkt me dus ideaal.

 2. Goele schreef:

  Ik heb er al veer over gehoord, maar durf het niet meteen te kopen omdat ik schrik heb dat het toch niets voor mij is. Echter ben ik wel heel begaan met het milieu en vind ik maandverband en tampons echt een grote verspilling, dus misschien is dit dan toch de oplossing. Het proberen waard!

 3. Von Luca schreef:

  Heb zoveel tampons gebruikt omdat het eigenlijk zoveel voordelen heeft ten opzichte van maandverband, maar geen een daarvan ben ik tevreden over, dus gebruik nog steeds maandverband.Zou me heerlijk lijken als deze divacup voor mij wel zou werken, en ik eindelijk van die maandverband af kan.

 4. Chantal Moezel schreef:

  Mijn man en ik zijn vaak in Arme Aziatische landen voor vrijwilligerswerk. Dit zou een groot voordeel zijn qua hygiene. Ik zou het graag willen proberen.

 5. Ik ken het nog niet, dus zou het graag eens willen uittesten….

 6. k de graaf schreef:

  ik doe mee dit lijkt me reuze handig https://twitter.com/karinvk86

 7. liesbeth schreef:

  Lijkt me super handig! Die wil ik graag proberen!

 8. Sjolands Besems schreef:

  Nooit van gehoord,wil best eens proberen

 9. Ilse schreef:

  Wauw ben heel benieuwd, hoop er veel gemak bij te hebben tampons hebben niet echt mijn voorkeur en voel je zitten en maandverband vind ik onhygiënisch en voelt ook ongemakkelijk 🙁

  Zou de Divacup mijn ongesteldheid vermakelijker???? Ik hoop het wel 😉

 10. Janet schreef:

  Ben erg benieuwd, zeker omdat dit hygiënischer is dan tampons

 11. Diny Gijsberts schreef:

  Gezien op tv! Erg interressant!

  1. Webvrouw schreef:

   Bedankt voor je reactie. Ben wel benieuwd waar je dit gezien hebt? Dat heb ik zelf even gemist.

 12. Sylvia schreef:

  Het lijkt me ideaal, zou het graag eens proberen!

 13. Nancy schreef:

  ik zou deze graag willen winnen om hygienische maar vooral om financiele kant . tampons en maanverband is altijd weggegooid geld..wat ik altijd berer kan gebruiken !

 14. Marjan Hovenkamp schreef:

  ik zou graag willen mee doen vanwege dat ik niet over tampons kan en wie weet is dit de oplossing en het scheeld enorm veel geld en dat kunnen wij goed gebruiken

 15. Kelly schreef:

  Overlaatst las ik voor het eerst over de DivaCup op een beautyblog en ik vond het artikel echt interessant. Ik heb toen langs enkele winkels geweest, maar nergens heb ik de DivaCup gevonden. Ik denk dat het veel hygiënischer is en het gevoelloos zit, wat ideaal zou zijn !

  1. Webvrouw schreef:

   Dat klopt dit was een heel enthousiast artikel van Mascha op beautygloss.nl (http://www.beautygloss.nl/2012/09/10/de-divacup-voor-tijdens-je-menstruatie/). Voor ons was dat ook een doorbraak, omdat we na de publicatie opeens meer Divacups verkochten aan jongere vrouwen.
   Want voor zover het nog niet duidelijk was, wij geven de Divacup niet alleen weg, maar verkopen de Divacup ook (http://www.webvrouw.nl/product-categorie/menstruatieproducten/menstruatiecups-menstruatieproducten/). Dus mocht je niet winnen, je kunt ‘m altijd nog bestellen. Lees in dat geval eerst nog even de blog van menstruatiecoach Arianne van den Berg-Jonkers, want dat levert je nog eens 10% extra korting op!! zie: http://www.webvrouw.nl/de-divacup-4-voordelen-die-je-moet-weten/

 16. Fransje schreef:

  Ik ben eigenlijk benieuwd naar hoe het het zit, ik kan niet tegen tampons of maandverband met veel nieuwe snufjes erin verwerkt. Dit zou dus een uitkomst kunnen zijn.

 17. Kelly schreef:

  Wie is de winnaar?

  1. Webvrouw schreef:

   @7646aefe44ec57736fadd96c08a032eb:disqus bedankt voor je vraag. De gratis Divacup is gewonnen door W. Nijssen. Deze is afgelopen weekend verzonden. Iedereen die niet gewonnen heeft, heeft een e-mail ontvangen met daarin een kortingscode. Met deze kortingscode kun je als nog een Divacup bestellen met 15% korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *