Geplaatst op

Verslaafd aan jou

Erotische literatuur onder de noemer van sensuele thrillers, sinds de populaire vijftig tinten grijs trilogie ook in Nederland verscheen, mag het. Vijftig tinten grijs kende in Amerika en later Nederland, enorme verkoopcijfers. Iedereen had het er over en je moest het lezen. Een boek ook waarmee je gewoon in de trein gezien mocht worden. Dit succes wil men natuurlijk een vervolg even, daarom nu “Verslaafd aan jou” van Silvia Day.  Groots aangekondigd op de billboards, op bijvoorbeeld de Nederlandse stations. “Het perfecte boek voor alle liefhebbers van Vijftig tinten grijs ….” al 1 miljoen keer verkocht in Amerika.

Vijftig tinten grijs is vlot geschreven, literair niet hoogstaand. Het boek werd graag gelezen, misschien wel de meest gelezen erotische thriller. Het succes Vijftig tinten grijs werd geschreven vanuit het oog van de vrouwelijke lust. Veel vrouwen voelde mee, beleefde het verhaal intens. De sadomasochistische elementen zorgde voor de extra spanning.

Is Verslaafd aan jou dan inderdaad een geslaagd en langverwacht vervolg op? Het zou kunnen, maar de meningen lopen voorlopig nog uiteen. Ook Verslaafd aan jou is weer een erotische triller. Deze keer zonder sm. Vrouwen die helemaal niets hebben met sadomasochisme zal dit boek misschien dan ook nog wel meer aanspreken. De hoofdpersonen in dit verhaal, handelen vanuit een verleden. Een verleden met beschadigingen. Vandaar uit bekeken dus een totaal andere type verhalen.

Maar….. laat je vooral verrassen. Ook Verslaafd aan jou zal je meeslepen in een wereld vol passie en lust.

[bol_product_links limit=”undefined” block_id=”bol_5062f40441554_product-link” products=”9200000007042398,9200000002310823″ name=”verslaafd” sub_id=”plusvijtig” background_color=”FFFFFF” text_color=”CB0100″ link_color=”0000FF” border_color=”D2D2D2″ width=”243″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”0″ image_size=”1″]