Geplaatst op

Samen naar het voorjaar

Surprise box van PaboIedereen kijkt ernaar uit: de lente! Om dit te vieren en jou en je partner een plezier te doen, mag Webvrouw je blij maken met een Surprise box van Pabo. Dus zijn jullie in de wintermaanden niet tegen elkaar aangekropen of te weinig? Maak het weer spannend met deze box, vertel hieronder waarom jij en partner deze box verdienen en wie weet zijn jullie de gelukkigen. En ben jij niet de winnaar? Shop dan met voordeel bij Pabo, zodat je zoveel mogelijk leuke spullen kunt bestellen.
Wat heb je nodig voor succes? Tijd. Aandacht. En liefde natuurlijk. Met die laatste twee zit het meestal wel goed, maar tijd voor elkaar maken blijft lastig. Trek er daarom samen op uit. Neem een kijkje in de botanische tuin, ga lekker zitten op een bankje, kijk naar de vogeltjes en kijk elkaar ook diep in de ogen. Communicatie is belangrijk en hier is er alle ruimte voor.
Ga samen sporten. De winter heeft lang geduurd, maar nu komt je bikini weer tevoorschijn, dus het mag allemaal best wat strakker. Bezoek de sportschool samen, zo kun je elkaar motiveren en ook genieten van een warme douche na het sporten.
Ruim op voor de lente. Jawel, ook de mannen moeten eraan geloven, want ook zij voelen zich prettiger als de lentekleren voor de in kast liggen en het huis er weer opgeruimd uitziet. Zet muziek op en ga samen fanatiek aan de slag. Vergeet niet elkaar aan te moedigen onder het poetsen met een kusje of twee.
Liefde gaat wél door de maag, kies dus samen een lekker recept uit en ga naar een markt om verse producten te kopen. Hij schilt de aardappels misschien niet zoals jij het wilt, maar ach, wat maakt het uit, ze zijn wel geschild. Geniet van het moment samen en zoek elkaar na het uitbuiken eens lekker op, want voor knuffelen is er altijd tijd.

Geniet!