Geplaatst op

Schrijf je eigen erotische thriller of verhaal

Zoals we eerder al schreven in Verslaafd aan jou, erotisch verhalen en trillers zijn helemaal ‘hot’. Ben je geïnspireerd geraakt en wil je zelf weleens een kort verhaal vol spanning schrijven dan is nu je kans. Volgend jaar zal uitgeverij De Crime Compagnie een verhalenbundel uitgeven met daarin korte erotische vrouwenthrillers van onder andere Isa Maron, Judith Visser, Linda Jansma en Marelle Boersma. En jouw verhaal kan er ook in komen te staan! Isa Maron, schrijfster van de erotische vrouwenthriller Passiespel, zal jureren in deze dubbel spannende schrijfwedstrijd. Deze wedstrijd is uitgschreven door VrouwenThrillers.nl. VrouwenThrillers.nl is een website boordevol informatie over vrouwenthrillers: literaire thrillers en psychologische thrillers die vooral vrouwen aanspreken, maar die zeker ook door mannen gelezen worden.

VrouwenThrillers is uitsluitend op zoek naar erotische vrouwenthrillers. Er is een verschil tussen een erotisch verhaal en een erotische vrouwenthriller. Een erotische vrouwenthriller is eigenlijk een spannend verhaal met een vleugje erotiek. Bij de erotische verhalen zoals tot op heden gepubliceerd op webvrouw draait het juist helemaal om de erotiek. Seksuele spanning kan een erotische vrouwenthriller nog spannender maken, erotiek blijft hierin functioneel t.o.v. de andere verhaallijn, het spannende verhaal.

Annette & Diana van VrouwenThrillers.nl wachten vol spanning op jullie inzendingen. Blijkt eindelijk dat jouw verhaal toch te erotisch is geworden, wat natuurlijk maar kan gebeuren, als je eenmaal aan het schrijven bent. Goed geschreven erotische verhalen voor vrouwen zijn ook van harte welkom voor publicatie op webvrouw.nl. Elk gepubliceerd verhaal belonen wij met een kortingsbon t.w.v. 25 euro te besteden in onze webshop.