Je anus stimuleren

Je poepgaatje is uiterst gevoelig

Ook in je poepgaatje (anus) liggen veel zenuwen, daardoor is het poepgaatje zelf uiterst gevoelig voor streling (of likken als je partner meedoet) als je opgewonden bent. Tijdens soloseks kun je zelf je poepgaatje strelen.

Lichte penetratie van de anus

Het openen en sluiten van de sluitspier (kringspier) zelf kan leiden tot een extra sterke sensatie, dit kan worden bereikt door de anus te penetreren, bijvoorbeeld met een vinger. De mate van opening is niet bepalend voor de sterkte van de prikkeling. Het inbrengen van grotere voorwerpen en/of meerdere vingers vergroot de sensatie dus niet.

Verdere opening van de sluitspier geeft dus geen extra prikkeling, maar als daarbij de wand tussen het rectum en de vagina gestimuleerd wordt, geeft dit wel weer een extra sensatie.

Deze wand wordt dus ook gestimuleerd bij anale penetratie met de penis (of met sommige anaal vibrators). Bij sommige vrouwen kan simulatie van deze wand leiden tot een orgasme.

De PS-spot

Op de wand ligt een extra gevoelig plekje. Dat plekje noemen we ook wel de PS-spot. De PS-spot ligt in de vagina recht tegenover de g-spot. PS staat voor perineal sponge-spot. Je kunt dit plekje dus vanuit de anus en vagina bereiken en stimuleren.

Ook van buitenaf kun je de ps-spot stimuleren door zachtjes op het het perineum te drukken. Zelf kun je dit doen als je masturbeert. Sowieso is je perineum gevoelig voor streling.

Stimulatie van je poepgaatje tijdens het masturberen

Tijdens het masturberen kun je natuurlijk ook zelf je anus stimuleren. Er bestaan zelfs speciale anale vibrators en dildo’s.