Wat is de termijn van de fabrieksgarantie van mijn artikel?

Voor alle artikelen die je bij Webvrouw koopt, geldt de wettelijke garantie (deze termijn verschilt per product). Een artikel moet bij levering in goede staat verkeren en bij normaal gebruik naar behoren functioneren. Daarnaast geldt voor sommige producten een fabrieksgarantie, de termijn van de fabrieksgarantie is te vinden in de meegeleverde documentatie van de fabrikant.

Hoe werkt Niet Goed, Geld Terug – Voor de herbruikbare menstruatiecups?

Zoals ook al onder ‘Retourneren’ aangegeven, kunnen verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken niet geretourneerd worden op grond van het herroepingsrecht. Voor de herbruikbare menstruatiecups uit ons assortiment bieden wij echter een uitzondering, namelijk een Niet Goed, Geld Terug garantie. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie. Neem contact met ons op, wanneer je gebruik wenst te maken van deze extra garantie.

Indien je een herbruikbare menstruatiecup minimaal 3 cycli hebt geprobeerd en deze voor jou niet blijkt te werken kun je gebruik maken van onze “Niet Goed, Geld Terug” garantie voor menstruatiecups.

Belangrijk is dat je een menstruatiecup hebt gekocht die qua leeftijd en fysiek bij jou past. In de omschrijving per menstruatiecup kun je steeds lezen welke adviezen gelden per maat. Bij twijfel raden we je altijd aan om eerst (vrijblijvend) gratis advies te vragen via info@webvrouw.nl.

Lees vooraf onze algemene voorwaarden goed door.

Hoe werkt de garantie?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Omdat Webvrouw een Nederlands bedrijf is, is de Nederlandse wetgeving van toepassing en geldt de Nederlandse definitie van wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging of terugbetaling van je aankoopbedrag.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. Meer informatie over de fabrieksgarantie vind je in de documentatie van het artikel.

De ontvangstbevestiging van je bestelling (verzonden per e-mail) kun je als (onderdeel van je) garantiebewijs beschouwen.