Hoe werkt de garantie?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Omdat Webvrouw een Nederlands bedrijf is, is de Nederlandse wetgeving van toepassing en geldt de Nederlandse definitie van wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging of terugbetaling van je aankoopbedrag.

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. Meer informatie over de fabrieksgarantie vind je in de documentatie van het artikel.

De ontvangstbevestiging van je bestelling (verzonden per e-mail) kun je als (onderdeel van je) garantiebewijs beschouwen.