Hoe werkt Niet Goed, Geld Terug – Voor de herbruikbare menstruatiecups?

Zoals ook al onder ‘Retourneren’ aangegeven, kunnen verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken niet geretourneerd worden op grond van het herroepingsrecht. Voor de herbruikbare menstruatiecups uit ons assortiment bieden wij echter een uitzondering, namelijk een Niet Goed, Geld Terug garantie. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie. Neem contact met ons op, wanneer je gebruik wenst te maken van deze extra garantie.

Indien je een herbruikbare menstruatiecup minimaal 3 cycli hebt geprobeerd en deze voor jou niet blijkt te werken kun je gebruik maken van onze “Niet Goed, Geld Terug” garantie voor menstruatiecups.

Belangrijk is dat je een menstruatiecup hebt gekocht die qua leeftijd en fysiek bij jou past. In de omschrijving per menstruatiecup kun je steeds lezen welke adviezen gelden per maat. Bij twijfel raden we je altijd aan om eerst (vrijblijvend) gratis advies te vragen via info@webvrouw.nl.

Lees vooraf onze algemene voorwaarden goed door.