Zwangerschapstesten

Overtijd, zwanger?

Wanneer je met iemand naar bed gaat, zonder daarbij een condoom of ander voorbehoedsmiddel te gebruiken, kun je zwanger raken.

De kans op zwangerschap is het grootst als je seks hebt tijdens de dagen rondom de eisprong. De eisprong (ovulatie) vindt ongeveer 14 dagen na de eerste dag van je menstruatie plaats.
Kans op bevruchting (zwangerschap) bestaat als je onbeschermde sex hebt 4 dagen voor of 3 dagen naar de eisprong.

Elke vrouw vraagt zich weleens af of ze niet zwanger is. Soms omdat het ongewenst is, soms juist omdat ze dat graag wil.
Toch heb je dan niet altijd zin om direct naar de huisarts te gaan. Je kunt ook zelf een test doen. Hieronder vind je een aantal testen, die je online kunt bestellen (zorg dat je er altijd één in huis hebt).

Vermelde testen zijn over het algemeen betrouwbaar te noemen. Bij een positieve test of blijvende twijfel, doe je er echter verstandig aan even langs de huisarts te gaan.

Als je zwanger bent wordt je niet meer ongesteld. Het uitblijven van je menstruatie is dus een indicatie voor zwangerschap.
Spanning en stress kunnen ook een invloed hebben op je menstruatie, dus juist als jij je zorgen maakt kan het een paar dagen later toch nog komen.
Zwangerschap verdwijnt nooit vanzelf bij twijfel heeft afwachten geen zin. Een zwangerschapstest kan je twijfels wegnemen. Je weet dan in elk geval waar je aan toe bent.

Hoe werkt de Clearblue zwangerschapstest?

Wanneer je zwanger wordt, produceert je lichaam het zwangerschapshormoon genaamd humaan choriongonadotrofine (hCG). De hoeveelheid hCG in je lichaam neemt tijdens de eerste 12 weken van je zwangerschap heel snel toe. Hoewel de hoeveelheid hCG tussen week 7 en 12 het hoogst is, blijft het niveau gedurende de rest van de zwangerschap en tot 3 weken na de geboorte hoger dan normaal. Als je een miskraam of zwangerschapsafbreking hebt gehad, kan de hoeveelheid hCG zelfs tot 9 weken lang hoger dan normaal zijn.

Hoe nauwkeurig is een Clearblue zwangerschapstest?

Uit laboratoriumonderzoek is gebleken dat Clearblue meer dan 99% betrouwbaar is en net zo nauwkeurig is als de test van een huisarts.

Clearblue Digitale test

Een digtiale versie van de teststaafjes.

Bestellen

Clearblue Plus Zwangerschapstest

Meer dan 99% zekerheid. Extra zekerheid dat de test goed is uitgevoerd door de gebruikscontrole (verkleurende testtip). De van kleur veranderende urine-indicator en het controle-venstertje bieden gedurende de hele test extra zekerheid.
Deze test kan op elk moment van de dag worden uitgevoerd vanaf vier dagen voordat je menstruatie moet beginnen, al raadt Clearblue aan te wachten tot de dag dat je menstruatie zou moeten beginnen. Hij moet 5 seconden in de urine gehouden worden en dan is er binnen 1 minuut een duidelijk resultaat. Een snelle, betrouwbare en gebruikersvriendelijke test!

Bestellen

Clearblue Website

Clearblue geeft op haar website uitgebreide uitleg over de werking en toepassing van haar producten

Op de site vind je een stap voor stap uitleg (animatie) voor het uitvoeren van een test.

Voor vragen kun je ook bellen met de Clearblue Careline op nummer 020 654 5250.

http://www.clearblue.info/nl/

Healtypharm Zwangerschapstest

Deze zwangerschapstest is gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken. De teststaaf 3 seconden in de urinestraal houden of gedurende 5 seconden onderdompelen in een beker urine.

Een positieve uitslag kunt u binnen 1 minuut vaststellen.

Met een betrouwbaarheid van 99% is de zwangerschapstest net zo betrouwbaar als een vergelijkbare test van uw huisarts.

Bestellen

Predictor Zwangerschapstest

Hoe werkt Predictor? Wanneer een vrouw zwanger wordt, begint haar lichaam het zwangerschapshormoon hCG te produceren. Dit hormoon bevindt zich in toenemende hoeveelheid in de urine. Predictor toont de aanwezigheid van dit hormoon aan. Vanaf wanneer kan ik Predictor gebruiken? Predictor kan de aanwezigheid van hCG in de urine aantonen vanaf de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen. Als u een onregelmatige cyclus heeft, ga dan uit van de langst mogelijke cyclus en tel daar een dag bij op om te vroeg testen te voorkomen.

Bestellen

Of bestel nu je zwangerschapstesten met korting via EuroClix

Reacties zijn gesloten.