Ovulatietest

DONNA Ovulatietester

DONNA kan gebruikt worden als hulpmiddel bij de methode van natuurlijke familyplanning.

DONNA is een ovulatietester in de vorm van een kleine zakmicroscoop die door het nemen van wat speeksel uit de mond tot op de dag nauwkeurig het moment van de eisprong kan bepalen, waarmee deze test voor gewenste zwangerschap geschikt is en een betrouwbaar alternatief is voor de tot op heden bekende urine-testmethodes.

Hoe werkt DONNA

Tijdens de vruchtbare periode, die begint 3-4 dagen vóór de eisprong tot 1-2 dagen erna, ontstaat er een verhoging van de concentratie van het oestrogeen hormoon.
Dit heeft ook een verandering tot gevolg in de structuur van het speeksel en vaginaal vocht.

De DONNA tester is ontwikkeld om met een beetje speeksel of vaginaal vocht die verandering zichtbaar te maken onder een microscoop. Buiten de vruchtbaarheidsperiode is het speeksel/vocht zichtbaar als puntjes, terwijl tijdens de vruchtbare dagen het speeksel een zogenaamde “varen” structuur zichtbaar wordt die steeds steeds dichter wordt naarmate het moment van de eisprong nadert.

Tijdens een groot klinisch onderzoek, uitgevoerd in de Sapienza kliniek voor Obstetrie en Gynaecologie in Rome, werd met behulp van de DONNA tester bij 328 vrouwen, met tezamen meer dan 2000 cycli, een correlatie van 98 % vastgesteld tussen het varenbeeld en de vruchtbaarheid.

FDA goedkeuring in de VS.

Bestellen

PERSONA

PERSONA registreert de hormonen die je maandelijkse cyclus regelen.

De niveaus van deze natuurlijke chemische prikkels, stijgen en dalen tijdens het reguleren van de verschillende stadia in je cyclus. Op die manier wordt het mogelijk de dagen rond de ovulatie te kunnen bepalen waarop je wezenlijk risico op zwangerschap loopt.

De teststaafjes nemen de hormonen op uit je ochtendurine en zetten deze zo om, dat de Monitor ze kan aflezen.De Monitor slaat de informatie vervolgens op in het geheugen, en gebruikt ze om je ‘Groene’ en ‘Rode’ dagen aan te geven en om je maandelijkse cyclus en de veranderingen daarin te leren kennen.

Inhoud:
1 Monitor
16 Teststaafjes (voor het eeste maandgebruik)
Instructieboekje
Batterijen

bestellen

Clearblue Ovulatietest

Clearblue Ovulatietests sporen het luteïniserend hormoon (LH) in je bloed op. Het niveau van dit hormoon neemt 24 à 36 uur voor de eisprong aanmerkelijk toe. Als je dus de toename van LH met de Clearblue Ovulatietests opspoort, kun je de twee dagen in je menstruatiecyclus voorspellen waarop je het vruchtbaarst bent en waarop je de meeste kans hebt om zwanger te raken, namelijk de dag vóór en de dag van de eisprong. Clearblue Ovulatietests zijn 99% betrouwbaar en na 3 minuten heb je het resultaat.

http://www.dokteronline.com/clearblueovulatietests/