Blaasversterkende Producten

Blaasproblemen zijn problemen door een niet goedwerkende blaas Hierdoor plasklachten ontstaan zoals veel plassen, heftige plasaandrang of de plas niet goed kunnen ophouden.

Soms kan de blaas ook branderig aanvoelen of het plassen pijn doen. Ook blaasontsteking is een veelvoorkomend en terugkerend probleem bij vrouwen.

Afhankelijk van de ernst van uw blaasproblemen en de plasklachten kunt u ook een uroloog bezoeken.

Blaas-3

Liberty Healthcare Inticare Blaas-3

Dit unieke supplement , met drievoudige werking, werkt positief op de blaas, nieren én urinewegen.

Cranberry (Veenbes) heeft zijn ontstekingsremmende eigenschappen in de blaas inmiddels ruimschoots bewezen. Maar er is nu een unieke doorbraak op het gebied van blaasontsteking met een drievoudige werking.

IntiCare® Blaas-3 heeft de extracten van zure cranberry verrijkt met andere zure planten- en fruitextracten voor een nog beter resultaat.

Drievoudige werking

Het actieve ingrediënt in Blaas-3 is Cranoline®. Dit is een mengsel van fruit- en plantenextracten dat de omgeving in de blaas zuurder maakt. Het zorgt ervoor dat ongunstige bacteriën tijdens het plassen kunnen worden uitgespoeld. Ook is het goed voor de nierfunctie. Dit unieke, natuurlijke supplement heeft dan ook een bewezen drievoudige werking:

  1. Gezonde blaas
  2. Goede nierfunctie
  3. Gezonde urinewegen

Dit product is niet meer leverbaar

Monarda complex van A.Vogel

De nieren produceren urine. De urine komt vervolgens in de urineblaas. De urineblaas is een hol orgaan dat dient als tijdelijk opslagreservoir voor  urine. Vervolgens vloeit de urine via de urineleiders onafgebroken en druppelsgewijs in de blaas. Ten slotte wordt vanuit de blaas de urine via de urinebuis periodiek afgevoerd.

Monarda complex van A.Vogel is een zuiver natuurlijk middel. En het is samengesteld uit heilzame planten. Deze planten zijn al van oudsher voor een goede blaasfunctie en voor sterke blaassluitspieren toegepast.

Sterke blaassluitspieren

Uiteraard zijn sterke blaassluitspieren, zowel qua hygiëne als qua zelfvertrouwen, voor iedereen belangrijk. Dat geldt ook voor kinderen.

http://www.drogisterij.net/monarda-complex/

Blaas Balans (Bloem)

Blaas Balans is een krachtig supplement dat de blaas extra ondersteuning geeft. Het heeft een reinigende werking op blaas en urinewegen. Ook ondersteunt het de blaasfunctie.

Voorkomt de groei van bacteriën

Daarnaast gaat het de groei van bacteriën tegen. Tenslotte is er ook nog vitamine C aan het product toegevoegd. Dit zorgt voor extra weerstand.

http://www.drogisterij.net/blaasbalans/