Vaginale kappers

Zelf je schaamhaar goed bijhouden is vaak niet zo gemakkelijk omdat je er niet goed bij kunt. Zeker niet als je ‘alles’ netjes kaal wilt maken. Niet iedereen heeft een partner of een partner die dat kan. In dat geval kan een vaginale kapper een oplossing bieden. Kutkapper zoals sommige dat noemen.

Brazilian wax behandelingen

Delete Professionals in Waxing biedt Brazilian wax behandelingen in Nederland. Bij de Brazilian wax wordt de schaamstreek volledig onthaard. In de salons kun je ook terecht voor een vajacial of vajazzling.

Overzicht van kappers of kapsters voor je schaamhaar

Op deze pagina geven we een overzicht van kappers, misschien staat er eentje voor je tussen? Vaak is het gratis of tegen een kleine vergoeding.

Het gaat om het knippen en heeft verder niet met seks te maken. Maar je mag het natuurlijk beste een beetje spannend vinden. En de kapper klaagt echt niet als het een beetje nat wordt. Dat kan gebeuren …

Kapper Jan

Jan is 59 jaar en sinds 3 jaar weduwnaar. Hij is vanaf 1974 verfent naturist en heeft dus al duizenden blote vrouwen in zijn leven gezien.Zijn vrouw hielp hij altijd met scheren van haar schaamhaar. Zij vond het heerlijk als hij dat deed en ze vond zelf dat ze er maar moeilijk zicht op had en er moeilijk bij kon.

Op een gegeven moment waren we op vakantie op een bungalowpark in Frankrijk en zat naast hun huisje een ander Nederlands stel. 2 Dames (lesbisch). Omdat ze dezelfde tuin deelde om te zonnen en natuurlijk allemaal bloot waren kwam het gesprek op een gegeven moment over het schaamhaar scheren.
Ze vonden dat Jan’s vrouw het zo netjes bij hield. Waarop zij antwoorden dat ze dat aan mij te danken had. En hij wil best jullie ook wel helpen hoor, zei ze voor de grap. De dames vonden het geen grap en vroegen serieus of ik hen zou willen scheren.

Jan “De Kapper” van de naturistenvereniging

Tja en zo zijn er in die vakantie nog meer langs geweest heb is het een beetje gaan rollen. Bij de naturistenvereniging is Jan dan ook bekend als “de Kapper”. Momenteel wordt Jan nog wel eens gevraagd door een vriendenclubje die een erotische avondje hebben en waar hij dan als verrassing de aanwezige dames en heren scheer naar ieders persoonlijke wens.

Niet voor heren alleen

Soms alleen maar bijknippen en soms helemaal kaal (Smoothy) En daar tussenin is alles bespreekbaar. De drukste avond was een clubje van 7 stelletjes. (iets te veel van het goede). Heren scheert hij trouwens alleen maar als de vrouw er bij is en ook geschoren wil worden. Heren alleen daar begin hij niet aan.

Jan doet dit, omdat hij er plezier in heeft en er natuurlijk best een beetje een erotische kick van krijgt. Een erectie bijna nooit tijdens het scheren, want hij heeft niet de bedoeling om met de te behandelen vrouw naar bed te gaan. Natuurlijk komt het vaak voor dat de dame ter plekke het met genoegen ondergaat, ( nat wordt) , maar met een stukje keukenrol houdt Jan dat wel binnen de perken.

Het is Jan niet om het geld te doen. Eerst deed hij het zelfs gratis, nu hangt het er een beetje vanaf waar hij naar toe moet. Buiten de straal van 50 km rekent hij een vast bedrag van 10 euro voor de benzine. Jan woont in de regio Venlo. Daarbinnen ook meestal voor niets. Meestal neemt hij van te voren een foto van de te scheren vagina (piemel) en na het scheren weer een foto van het resultaat.

Je kunt altijd contact opnemen met Jan

Wil jij ook weleens door Jan geknipt worden? Neem dan contact op met vagkapper@zonnet.nl

Reacties zijn gesloten.