Scheersjablonen

Voor wie niet ‘kaal’ door het leven wil gaan, maar toch eens iets anders wil. Verras je partner eens en scheer je schaamhaar in een leuk patroon.

De sjablonen vormen zich naar je lichaam, dus het kan haast niet misgaan. Ook kunnen de sjablonen eventueel met een schaar bijgeknipt worden. Natuurlijk kun je ook een patroon kiezen bij een brazilian wax.

Ladyshape Intimate Shaping Tool

Het tijdperk van mislukte figuren in jouw schaamhaar is eindelijk voorbij! Dankzij de Intimate Shaping Tool van Ladyshape® scheer je in een handomdraai een perfect figuur in je schaamhaar.

Voor een mooie en goed verzorgde schaamstreek

De gepatenteerde sjablonen zijn te gebruiken tijdens je ontharingsritueel onder de douche. Door heel eenvoudig de haartjes rond het sjabloon weg te scheren, wordt je schaamstreek nog mooier. Daardoor ziet je schaamhaar er goed verzorgd uit.

Herbruikbare sjablonen van Ladyshape

Gebruik de sjablonen voor een aantrekkelijk en zelfverzekerd gevoel. Herbruikbaar en duurzaam, doordat de sjablonen keer op keer opnieuw zijn te gebruiken.

Alles om je schaamhaar perfect in model scheren

  • De rubberen onderkant voelt zacht aan, glijdt niet weg en is gevormd naar het lichaam.
  • Bovendien zorgt het speciaal ontworpen handvat voor een goede controle.

Tip: gebruik een rechthoekig wegwerpmesje voor de strakste contouren.

Verkrijgbaar in 3 verschillende figuren

Extra korting (cashback) bij je bestelling

Of bestel met korting via EuroClix bij Drogisterij.net.

Scheertips

  1. Bepaal welk model bij jou past: een strak streepje (Brazilian), een vrouwelijk driehoekje (Triangle) of een hartje (Heart).
  2. Trim je schaamhaar en zorg dat de haren die je wilt gaan scheren niet langer zijn dan 0,5 cm. Voor het trimmen van je schaamhaar kun je een tondeuse gebruiken of je kunt al het haar wegscheren en dan weer laten aangroeien.
  3. Plaats het sjabloon tijdens het douchen recht op je schaamstreek, net boven je schaamlippen.
  4. Vervolgens scheer je de schaamharen rond het sjabloon weg.
  5. Ten slotte verwijder het sjabloon en spoel na met water.

Tips voor het scheren van een Brazilian (streepje)

Gebruik bij voorkeur een wegwerpmesje. Scheer met een scherp en nat scheermesje in verticale richting langs het sjabloon. Kantel het sjabloon daarbij een klein beetje naar de kant waar je niet scheert. Dus als je rechts scheert, kantel je het sjabloon naar links en andersom. Op deze manier gaat het scheren nog makkelijker.

Tips voor het scheren van een Triangle (driehoekje)

Verwijder eventueel de spanring (het verlengstukje) van het Triangle sjabloon. Scheer met het scheermesje van de schuine kant van het sjabloon af of er langs. Breng desgewenst rondom het sjabloon scheerschuim aan.