Anale seks

Ook dan denk je misschien ook aan poep?

In west Europa heeft 20% tot 30% van de heteroseksuele koppels weleens anale seks. In een enquête van vrouwenblad Viva: gaf de helft van de vrouwen aan het één keer per halfjaar te doen. En maar liefst 26% zei minstens maandelijks anale seks te hebben.

In de landen rondom de middellandse zee liggen deze cijfers een stuk hoger. Bij anale seks is hygiëne net zo belangrijk als bij andere vormen van seks. Hij zorgt voor een schone piemel, jij voor een schoon poepgaatje en een leeg rectum.

Ga van te voren naar de wc en zorg dat je geen enkele aandrang tot poepen meer hebt. Je kun de anus wassen, met (lauw) water. Als je geen drang tot poepen voelt zal je rectum geen poep bevatten. Daarmee is niet gezegd dat alles helemaal brandschoon blijft. Als jij / jullie daar bang voor bent /zijn, moet je eerst afvragen of je er dan wel aan toe bent aan anale seks.

Anale seks is niet vies, maar je moet ook niet vies van elkaar zijn. Anale seks is intiem, iets wat je samen moet willen. Respect voor elkaar is belangrijk en als jij tijdens de voorbereiding (het vrijen) voor de zekerheid nog even naar de wc wilt, moet dan zeker kunnen.

Met het Anale seks compleet pakket heb je plezierige anale seks het pakket bestaat uit een biologisch glijmiddel en ontspannende olie (verwijdt en ontspant de anus op natuurlijk wijze).