Rubberen menstruatiecups

Mocht je geen siliconen product willen, dan kun je eens kijken naar de Keeper. De Keeper is een herbruikbare menstruatiecup die is gemaakt van natuurrubber.

Sterke bekkenbodemspieren

Omdat De Keeper vrij stug is werkt deze cup het beste voor vrouwen met sterke bekkenbodemspieren. Je kunt je bekkenbodemspieren trainen. Met sterke bekkenbodemspieren bedoelen we hier niet vrouwen die een overactief bekkenboden hebben.

Welke cup kiezen?

Heb je niet eerder een menstruatiecup gebruikt? Dan raden wij je De Groene Cup III aan als een goede cup om mee te starten. Zoek je een alternatief voor je Keeper dan is De Groene Cup II waarschijnlijk een goed alternatief.

Siliconen als beter alternatief?

Tegenwoordig zijn bijna alle menstruatiecups gemaakt van siliconen. Omdat siliconen prettig aanvoelt en geen allergische reacties geeft.

Sinds 1987

De Keeper wordt al sinds 1987 gemaakt en verkocht. De Keeper is daarmee een van de oudste menstruatiecups. En heeft een lange geschiedenis.

Alleen online te koop

Momenteel wordt de keeper in Nederland en België niet meer verkocht. Online aankopen via Amerikaanse website kan wel. De menstruatiecups in onze webshop zijn allemaal gemaakt van siliconen.