Seksstandjes voor anale penetratie

Oh, nu wordt het moeilijk denk je vast. Het tegendeel is waar. De meeste seksposities, zijn namelijk geschikt voor vaginale en anale penetratie.

Missionaris

De missionarishouding of missionarispositie is het meest uitgevoerde seksstandje door koppels. Bij 91% van de koppels, en bij de overige 9% procent zelfs de enige manier waarop de liefde bedrijven wordt.

Jij ligt op je rug met gespreide benen. Je partner ligt tussen jouw benen. Als het niet vanzelf gaat kun je handen gebruiken om de penis naar binnen te leiden. Bij anale seks leid je de penis naar je anus. Als je er klaar voor bent, geleid je zijn penis gewoon wat verder naar beneden.

In missionarishouding heb je als de penetratie eenmaal begonnen is minder controle over de mate en diepte van penetratie. Cowgirls hebben meer controle!

In de missionarispositie kun je elkaar aankijken en toefluisteren. Geef duidelijk aan wat jij wil, en laat vooral ook blijken als je het niet meer prettig vindt.

Lepeltje lepeltje

Romantisch. Ook wel spoonen. Je ligt dicht te elkaar aan. Hij kan je overal aanraken. Jullie liggen op je zij. Hij ligt acht jou.

Jij kunt zo bewegen, dat je zelf bepaalt waar hij binnendringt. Ook in dit standje kun je jouw handen gebruiken.

Als de anale penetratie eenmaal begonnen is heb je minder controle over de mate en diepte van penetratie. Je ziet je partner niet. Alleen cowgirls hebben echte controle.

Doggy style

Op zijn hondjes. Dat hebben jullie vast  wel vaker gedaan. Jij zit op handen en knieën. Door je benen wat uit elkaar te zetten kan je panter, die zich achter jou bevindt je gemakkelijk penetreren.

Vanuit deze positie gaat anaal bijna nog makkelijker dan vaginaal. Natuurlijk alleen als jij dat ook wilt. Bij dit standje zul je passief ontvangen. Je kan elkaar niet aankijken en zoenen gaat ook niet. Eventueel kunnen jullie wel een spiegel gebruiken.

In de doggy style kun je jouw anus natuurlijk ook heerlijk laten likken.

Plat op je buik

Over passief gesproken. Ben jij er helemaal klaar voor. Lig dan plat op je buik. Je kunt je kont een beetje ophoog duwen om je aan te bieden.

Of ben je toch een cowgirl?

Bij de cowgirl ga je boven je partner zitten met je knieën aan weerszijden van hem. Eventueel geleid je hem eerst met je handen naar binnen. Ben je anaal voldoende vochtig, dan kun je penis naar de anus geleiden. Bij dit standje bepaal jij het tempo en de mate van penetratie.